Mamici de mai-iunie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 9
Steluta spune:
quote:
Originally posted by ildyqo
ati observat ca in lista de mamicute sunt 37 care au nascut iar in lista de gravidute sunt tot 37 care urmeaza sa nasca? (apropos , o mica greseala: nr. de mamicute nu este egala cu cel al bebeilor).
Ildi nu este nici-o greseala in listuta: avem nr bebelusilor mai mare decat al mamicilor, caci avem si gemeni printre noi
!!Steluta
36s+.
zax spune:
Ioana -

Steluta - poti sa te uiti pe situl lor si o sa vezi lista participantilor la targ - kidex.ro
zax
37+
Horia Alexandru
POZE
Voinicel
nastad spune:
Buna dragelor!
Felicitari proasetelor mamici!
Eu sunt din ce in ce mai mare, am picioarele butuci.Nu reusesc deloc sa pun lucrurile la punct la servici , adica sa mai predau din ele si sa iau calculatorul acasa.
Am fost la control, colul e scurt, trebuie sa stau in pat sa se mai coaca bb ....aiurea , nu pot sta in pat din motive de copil , gospodarie si servici.
Nu mai am timp de nimic, am cumparat o parte din lucrurile care imi trebuie in maternitate dar nu am reusit sa le pun intr-o geanta, am mormanul de rufe de spalat, mormanul de rufe de calcat, tzutzu cred ca o sa divorteze de catzi cartofi prajiti a mancat(bate vantul in frigider), pe aspirator si mobila e praful de 3 degete, sunt cu moralul la pamant .Mi-e sila de casa, mi-e sila de servici si nu ma mai suport!
Onitza e bolnavioara, toata noaptea am pazit-o ca a facut febra mare.
Va pup!
Incerc sa mai intru
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
amiss_zip spune:
Lyly felicitari!!! Pai o asa graviduta activa cum sa nasca altfel decat usor?
. Acum bucura-te esti o mamica sportiva si cu bebe!
Petra 35+5 
papadie spune:
LACRI
Refacere usoara si pofta buna la cozonac:-)))
bb Alexandru
Sa cresti mare si sanatos!
carminabulina spune:
Luana, dar neonatologul ti-a spus si de ce sa nu depasesti 27 picaturi pe zi? Ca uite mie imi recomandase 15 pic. de 3 ori pe zi si nu a avut nici un efect dar cand am urmat indicatiile de pe prospect, adica 15 pic. la fiecare bibe, s-a linistit cupilu'. Are inca dureri dar parca sunt mai suportabile. Asa ca as vrea sa stiu si eu de ce nu se poate mai mult, cand "mai multul" asta functioneaza?
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png
papadie spune:
Nastad las ca trece:-))) Sarcina nu e ca gripa sa nu stii cand vine, sa nu stii cand pleaka
Imi pare rau de tiza mika:(( De ce are febra? Io'st stereo acu la sters muci si ascultat stranuturi si 'tusheli'...o bucurieeeeeee!
ildiqo aici la 36 de sapt sarcina e considerata ca fiind la termen.
pupam gasca de prunci si pe mamicile lor
mai_iun2006 spune:
quote:
Originally posted by ildyqo
apropos , o mica greseala: nr. de mamicute nu este egala cu cel al bebeilor.
Ildi, scuze am citit prea repede mesajul tau si nu am vazut si negatia. Intr-adevar probabil la ultima modificare realizata, nu s-a reactualizat. Scuze, aveai dreptate!!
. Steluta
36s+.
nastad spune:
quote:
Originally posted by papadie
Nastad las ca trece:-))) Sarcina nu e ca gripa sa nu stii cand vine, sa nu stii cand pleakaImi pare rau de tiza mika:(( De ce are febra? Io'st stereo acu la sters muci si ascultat stranuturi si 'tusheli'...o bucurieeeeeee!
ildiqo aici la 36 de sapt sarcina e considerata ca fiind la termen.
pupam gasca de prunci si pe mamicile lor

Are rosu in gat si cred ca ii mai dau niste maselutze.
Imi e greu cu burta asta mare si cu picioarele umflate si trebuie sa apelez la altii sa ma ajute, Onitza simte nevoia sa o iau in brate si chiar ca nu mai pot, nu mai spun ca sunt in urma cu toate treburile casei.
muciosi , tusitori si mamica rabdatoare!Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png