Mamici de mai-iunie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 8
carminabulina spune:
Haide Lacramioara...cred ca ai nascut pana acum!!! Doamne crede-am ca nu mai nasti, prea erai "gravida"
. Daca nu ai nascut nastere usoara daca ai nascut refacere rapida si bebe Alexandru voinic si mancacios.
Virgi, multumim pentru complimente iar referitor la suzeta a raspuns Ioana foarte bine. Crede-ma daca ai fi nedormita 52 de ore ti-ar lua fix 3 secunde sa te hotarasti daca sa-i dai suzi sau nu...si decizia ar fi , sa-i dai
.
Ioana am fost la medic, si nu trebuie schimbat laptele, are "doar" colici. Acest "doar" pe mine ma deconcerteaza, mai ales cand bebe urla cate o oara jumate de zici ca-i strans cu menghina. I-am dat sabsimplex, bonisan, babycalm, etc. NIMIK. Am senzatia ca platesc pentru perioada de sarcina cand m-am simtit excelent. Insa...INSA, mi-a venit mie o idee aseara, nu stiu cat de buna e dar a dat rezultate, sa-i pun Sab simplex, in fiecare biberon, adica la fiecare masa si a dormit si el, puiutzul meu, toata noaptea, si chiar si acum doarme. Sigur se mai trezeste si se mai mataie dar nu mai urla in halul acela...
Intrebarea ar fi cam cat tin acesti colici...sau aceste? O fi feminin, masculin sau neutru? MA rog, deci cat o sa ma mai chinui eu ca o martira? Si cam care ar fi efectele secundare daca dau Sabsimplex la fiecare masa si nu de 3 ori pe zi, asa cum mi-a zis medicul?
Eu sper sa nu fie probleme. In loc sa-i dau toate dracariile ii dau doar una dar de fiecare data.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png
zax spune:
Luana multumim mult pentru vestile legate de nasterea Samburelului. Mi-au dat lacrimile de emotii.
Lacramioaro - ai vazut soro ca nu fu asa greu!!! Sa-ti traiasca si la mai mare. Asteptam povestea.
Luana
zax
37+
Horia Alexandru
POZE
Voinicel
carminabulina spune:
Ei, Bravo Lacramioara!!! Sa-ti traiasaca, sa fie sanatos si cuminte. Tu sa ai gija de tine si de bebe 

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png
26octombrie spune:
Virgi, am uitat sa iti scriu, Luana e o nebunie, am vazut si pozele astea. in schimb sunt tare suparata pe tine... in pozele trecute ai strecurat o farfurie cu o salata de am oftat o ora... acum ai trantit un tort acolo.. pai se poate?!
Luana si
Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
inaioana spune:
Hello, hello! Pana sa ma dezmeticesc eu sa fac galerie..a si nascut Lacramioara! Asa da!
Lacramioara, felicitari pentru Samburica dulce!Speram sa fie papacios si cuminte ca destule fitze a facut la mancare in timpul sarcinii!
Iar tie, refacere rapida, mult somn si nervii de otel!

Carmina, pune-i fara grija Sab Simplex in fiecare biberon. Si daca nu mai merge la un moment dat, adauga-i in "menu" si Debridat 2,5ml cam inainte de crize sau dimineatza si seara daca crizele sunt imprevizibile. Ti-am spus eu ca e foaaarte putin probabil sa fie de la lapte?
Cat despre perioada..depinde de copil, nu e stas. Katja a avut doar o luna, altii au mai mult sau deloc. Asa ca...cum ti-o fi norocu'!![]()
Virgi, pupici la printesa frumoasa
Scaunul de masina nu e perfect orizontal. Nu imi dau seama care e inclinatia la al tau dar daca poate ajunge in pozitie de caditza, scoicutza..ceva de genul asta..chiar si putin inclinata, e ok. Daca e chiar ca un scaun/fotoliu la 90 de grade, nu e ok...
Fetelor, Gynipralul se ia dupa cum spune dr, eu am luat aproape pana in sapt 39 fara probleme. Sarcini usoare in continuare!
Zax, foarte frumos nume! Si eu mi-as fi dorit Horia dar asa il chema pe fostul meu socru si..am avut o retinere!
Sa fie sanatos si fericit!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
26octombrie spune:
Carmina, foarte bine ca ai descoperit Sab Simplex. Singura chestie e sa nu pui prea mult. Medicul neonatolog din spital si medicul pediatru, precum si asistenta mea mi=au spus, cu totii, sa nu folosesc mai mult de 27 picaturi pe zi!! Adica, mi s-a sugerat, sa le impart in trei transe a cate 9 picaturi. eu folosesc trei picaturi la o masa, deocamdata e suficient, insa am inteles ca la tine problema e serioasa, asa ca pune mai multe, insa nu trece de 27 pe zi!
Luana si
Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
Steluta spune:
FELICITARI, LACRI!!! IATA CA A VENIT SI SAMBURICA PE LUME!!! MULT LAPTIC PENTRU EL!

Fetelor, nu voi lua gynipral de capul meu. O sa-l sun pe dr pana pleaca, daca vad ca tot mai am asa dureri, si voi asculta de recomandarea lui. Stie el ce stie! ![]()
Zax, de la Kidex, ma interesa daca are multi ofertanti, si mai ales daca au ceva reduceri cei de la Happy Baby. Noi vrem sa cumparam un carucior de la Neonato si pompa electrica de la Avent. Acestea ar fi cele mai costisitoare, si ma gandeam ca poate prind vreo reducere
...
Steluta
36s+.
ildyqo spune:
UUUUUUUUUUffffff am scris o polologhie intreaga si s-a pierdut. asa ca o iau de la inceput:
in primul rand felicitari mamicilor care isi tin in brate puiutii, la multi ani puiutilor de mai-iunie (si aprilie ca tot ai nostrii sunt), sa cresteti mari si voinici.
nastere usoara gravidutelor care sunteti in fruntea listei si celor care 'se baga in fata'
, bebei frumosi dar mai ales sanatosi.
ati observat ca in lista de mamicute sunt 37 care au nascut iar in lista de gravidute sunt tot 37 care urmeaza sa nasca? (apropos , o mica greseala: nr. de mamicute nu este egala cu cel al bebeilor).
am si eu o nelamurire: am citit de pe diferite sit-uri ca sarcina ajunge la termen in saptamama a 37-a (adica 36 impliniti), sau in saptamana a 38-a (adica 37 impliniti), sau in saptamana 37 (care poate insemna a 37-a sau 37 impliniti???), in saptamana 38. o confuzie totala. eu stiu ca copii care se nasc inainte sa implineasca 38 de saptamani sunt considerati prematuri. voi cum stiti? mamici 'grabite', cum v-a zis doctorul? noi (eu si gazulina) avem 37w1d si nu stiu daca sa ma mai linistesc ca mi-e frica sa nu fie prematur, desi vad ca copii de mai-iunie sunt niste luptatori oricat de mici (sau nu neaparat) ar fii fost.
Ildy
37+ cu bebitzaky
in burtica
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png
laureta spune:
quote:
Originally posted by iulyp
Pai mai fetelor mie mi-a zis dr. ca din contra, mai ales acum ca e ea plecata din oras sa nu intrerup gynypralul. Adevarul e ca eu am colul deschis de la 29 sapt. si se pare ca gynipralul il mai tine cat de cat asa in pozitia asta.
Laureta ce vrei sa zici ca se ia pana in maxim 35 sapt. gynipralul. Adika eu daca inca mai iau 1/2 de pastilutza la 8 ore ii face rau lu'bebe sau ce? Zi-mi si mie ca m-ai speriat. Dr. mi-a zis ca daca am si dureri sa suplimentez si cu no-spa. Oare il afecteaza pe bebe?
Deja paranoia la mine e in floare rauAura(37) mamica Nicoletei
POZE
Stai linistita nu face nici un rau gynipralul la bebe.Doar ca intareste mai mult decat trebuie colul.Oricum doctorul hotareste ce si cum se ia.La tine dor contractiile si no spa e mai bland dar mai slabutz.Hai ca nu mai este mult,tin pumni.
Multa sanatate

Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
inaioana spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
Carmina, foarte bine ca ai descoperit Sab Simplex. Singura chestie e sa nu pui prea mult. Medicul neonatolog din spital si medicul pediatru, precum si asistenta mea mi=au spus, cu totii, sa nu folosesc mai mult de 27 picaturi pe zi!! Adica, mi s-a sugerat, sa le impart in trei transe a cate 9 picaturi. eu folosesc trei picaturi la o masa, deocamdata e suficient, insa am inteles ca la tine problema e serioasa, asa ca pune mai multe, insa nu trece de 27 pe zi!
Luana siHora
Hora Lucia
Lisboa 2005
De ce? Care e explicatia pentru care recomandarile de pe prospect nu-s bune si toti bebeii tre' sa primeasca 27 picaturi fix/24 de ore? Asa de curiozitate, ca n-am mai auzit varianta asta...
Eu cred ca poate fi mai degraba o recomandare adaptata faptului ca tu alaptezi exclusiv si laptele de mama e muuuuult mai putin spumos decat cel praf, dar in cazul Carminei lucrurile stau cu totul altfel.
Crede-ma ca le stiu pe amandoua cum reactioneaza in biberon si ala praf zici ca are detergent in el uneori, pe cand asta de mama e lin ca balta. Asa ca balta se face si asta praf dupa Sab Simplex.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici