Mamici de mai-iunie 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Steluta, mie mi-a intrerupt medicul gynipralul acum 2 saptamani( la o saptamana dupa ce mi-a scos cerclajul) si vreau sa iti spun ca vineri este DPN-ul nostru si ... nimic. De fapt dupa ce mi-a scos cerclajul speram sa se intample minunea,dar nu a fost asa si inca mai asteptam. Nu stiu daca din cauza tratamentului cu gynipral, dar pana acum nu credeam ca ajung la termen, iar acum cred ca o sa depasim.
Maine merg la control si sper sa aflu mai multe. Oricum daca il poti contacta pe medic poate ar trebui sa il intrebi...Numai bine.

Cocutica 39+ cu Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Ne-am hotarat si noi la nume in sfarsit :

HORIA ALEXANDRU

zax 37+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

marrycalu - felicitari pentru botez. Sa ne povestesti cum a fost. Cred ca esti prima de la noi.

Diana - ma bucur ca vine mami tau. Chiar ma intrebam ca ziceai ca trebuie sa vina luni. De acum gata, liber la nastere!!!

Steluta - eu vreau sa merg maine cu sotu la Kidex. Daca vrei sa ma uit dupa ceva sa imi spui. Si noi tot dupa carucior si scoica vrem sa ne uitam. A, si dupa cantar si termometru. Apropos. Astept recomandari

Flori - felicitari!!!

zax 37+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Pai mai fetelor mie mi-a zis dr. ca din contra, mai ales acum ca e ea plecata din oras sa nu intrerup gynypralul. Adevarul e ca eu am colul deschis de la 29 sapt. si se pare ca gynipralul il mai tine cat de cat asa in pozitia asta.

Laureta ce vrei sa zici ca se ia pana in maxim 35 sapt. gynipralul. Adika eu daca inca mai iau 1/2 de pastilutza la 8 ore ii face rau lu'bebe sau ce? Zi-mi si mie ca m-ai speriat. Dr. mi-a zis ca daca am si dureri sa suplimentez si cu no-spa. Oare il afecteaza pe bebe?
Deja paranoia la mine e in floare rau

Aura(37) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Luana - ce ma bucur ca Hora e atat de cuminte si mancacioasa si dormicioasa. Sa-i tina obiceiu!!!

Virgi - frumoasa gogosica, iar totul ce sa mai ... Scaunul pare ok, nu zice pentru ce varsta e? Nici un scaun nu e perfect la orizontala.

LACRI

NASTERE USOARA SI UN COPIL SANATAOS SI MANCACIOS

zax 37+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Zax felicitari pentru hotarare.E un nume frumos. Tin minte ca si Adib si Ela tot asa s-au hotarat mai tarziu. Este o decizie grea pentru ca bebe va ramane toata viata cu numele asta, si te gandesti sa ii placa si lui nu numai tie care o sa rostesti zilnik numele. Te inteleg.

Aura(37) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

iulyp - multumim

zax 37+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

HAI,LACRI!!!

Si tie, Cocutica, daca nu mai apuc!!!

poze mami,...,Sara
poze baieti

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si
Sara 3w

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 3w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Dragele mele, a nascut Lacramioara, la 8:15 astazi dimineata, Samburel are 51 cm si 3100 gr. A nascut usor!!! Natural, cu epidurala. O voi lasa pe ea sa va dea detaliile, nu vreau sa ii stric din placerea povestirii. O asteptam cu nerabdare!!!

Virgi, e o legatura intre noi, that's for sure. oricum, eu nici n-am incercat sa pun ceva pe cap..

iulyp, iti tin pumnii cu tzatza. iar cu programul de gravida... nu stiu ce sa zic, eu as merge pe shest, ai vazut si tu ca, de cum ti-e nitel mai bine in asteptare, gata, te si apuca nascutul... Lyly era tare incantata ca a venit mama ei si spunea ca deja nu mai conteaza cat dureaza.. si a nascut a doua zi. asa ca, daca ti-e bine, nu mai spune la nimeni!

zax, splendid nume, si eu am cochetat cu Horia pe vremea cand stiam ca va fi baiat! sa il poarte cu noroc!

Luana si Hora

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Iulyp, din cate mi-a explicat mie medicul, gynipralul nu ii face nimic rau bebelului. Eu am luat pana in saptamana 38 pentru ca bebita mea la 37 de saptamani avea greutatea cam mica pentru varsta ei si s-a dorit sa ajungem cat mai aproape de termen.Acum sunt linistita ca a recuperat la greutate(cel putin asa reiese din masuratorile de la echo). Cred ca si tratamentul asta il adapteaza medicii in functie de necesitati. Oricum nu cred ca vei avea probleme...mai ales ca ai colul deschis.
Trebuie sa credem ca va fi bine

Cocutica39+ cu Elena.

Mergi la inceput