Mamici de mai-iunie 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Am si eu o intrebare???? De la ca varsta trebuie pus bb in scaunul de masina. Eu cred ca nu am cumparat ce trebuia. .... SE pare ca mai avem de asteptat pana-o voi putea pune in scaunul de masina.

asta e scaunul nostru:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=a297&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/my_photos

aici am mai pus 4 poze cu bb:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/a472scd&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

de ce nu e bun scaunelul Virgi? mie-mi pare ok. vezi ca trebuie sa scrie pe instructiuni sau poate chiar pe el, intr-o parte undeva de la ce greutate si lungime e bun.pupici.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Irinel..tocmai asta e problema..ca nu inteleg....din toata cartea in literele noastre, am inteles 6 kg si 9 kg. Trebuie sa rog pe cineva sa-mi traduca. Insa..nu e perfect la orizontala..si de aici concluzia mea ca nu bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Lacri nastere usoara si rapida si bebe sanatos

Bogdanai bine ai revenit pe forum.

Virgi frumushica foc printzesa ta. Am vazut iar pozicile

Luana ce imi place cum povestesti. Esti haioasa foc. Si vreau sa fiu si eu norocoasa ca tine cu tinutul la tzatza, ca la primul bebe.....a trebuit sa ii bag formula ca sa rareasca mesele si dupa aia am uitat sa io mai scot

Aura(37) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Ooooffff stiam eu ca am uitat ceva:

Flory refacere rapida si felicitari pt. bebe Rares

Fetelor eu de ieri am program de gravida(in viziunea mea). Adika am dormit mai mult, si am facut numai ce mi-a placut fara sa mai fiu conditionata de nimic. Ce bine a fost. Sper sa fie tot asa pana pe 12 iunie.

POZE

Mergi la inceput

Marycalu ti-am vazut frumusetea de printishor.
Sa inteleg ca bebele tau e primul crestinat din gashca? Sa fie sanatos si sa va aduca multe multe bucurii.

Stelutza de ce ti-a intrerupt doc. gynipralul? Mai ales ca zici ca ai dureri si contractii? Cand te mai duci la doc. la urmatorul control?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Lyly nastere usoara si un bebe cumintel si mancacios.

Papadie si Luana e super programul vostru...Vreau si eu sa suga la 4 ore.De fapt suge la 3 ore dar are si zile cand vrea aproape tot timpul.

Virgi scaunele de masina nu sunt perfect orizontale nici pt noi nascuti.Si eu zic ca e bun, eventual cauta-l pe internet.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LACRI

NASTERE RAPIDA!!!!!!!!

In privinta dormitului si eu ma consider norocoasa . Copilul meu daca e satul doarme 3-4 ore,n-am treaba cu el . Am si eu o nelamurire
dupa ce ii dau sa manance il pun in pozitie verticala ca sa ragaie, dar de multe ori chiar daca ragaie ,deci da afara aerul din stomac mai elimina si lapte dar cam mult . Ala sa fie plusul de lapte ,el cum nu se stie controla inca bea prea mult sau care sa fie motivul?http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/album?.dir=9a93re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

FELICITARI FLORY!!! REFACERE USOARA SI MULT LAPTIC BEBELUSULUI!!!

NASTERE USOARA, LACRI!!! SUNTEM ALATURI DE TINE!!!

Bogdanai, bine ai revenit printre noi!!!

quote:
Originally posted by iulyp

Stelutza de ce ti-a intrerupt doc. gynipralul? Mai ales ca zici ca ai dureri si contractii? Cand te mai duci la doc. la urmatorul control?

Nu as putea sa-ti spun de ce mi-a intrerupt gynipralul. Oricum ajunsesem sa iau doar asa jumatate de pastila pe zi. Durerile nu sunt foarte puternice, simt ca si cum burtica imi este amortita. Si acestea nici nu sunt continue. Ieri a fost parca mai bine decat alaltaieri. Daca vor continua azi si maine il voi suna pe dr, poate imi da voie sa iau iar gynipral cat timp este el plecat din tara. Ah, si la control mergem peste 10 zile, la 38s.

Mamicilor, voi ce ati pus pe patut pentru a proteja salteaua de pipi?? Eu imi fac listuta pentru ultimele cumparaturi si nu stiu ce sa iau si de unde pentru cazul in care s-ar produce vreun accident ...

Steluta 38s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by Steluta

FELICITARI FLORY!!! REFACERE USOARA SI MULT LAPTIC BEBELUSULUI!!!

NASTERE USOARA, LACRI!!! SUNTEM ALATURI DE TINE!!!

Bogdanai, bine ai revenit printre noi!!!

quote:
Originally posted by iulyp

Nu as putea sa-ti spun de ce mi-a intrerupt gynipralul. Oricum ajunsesem sa iau doar asa jumatate de pastila pe zi. Durerile nu sunt foarte puternice, simt ca si cum burtica imi este amortita. Si acestea nici nu sunt continue. Ieri a fost parca mai bine decat alaltaieri. Daca vor continua azi si maine il voi suna pe dr, poate imi da voie sa iau iar gynipral cat timp este el plecat din tara. Ah, si la control mergem peste 10 zile, la 38s.

Mamicilor, voi ce ati pus pe patut pentru a proteja salteaua de pipi?? Eu imi fac listuta pentru ultimele cumparaturi si nu stiu ce sa iau si de unde pentru cazul in care s-ar produce vreun accident ...

Steluta 38s+.

Steluta si eu am luat gynipral.Nu am ascultat de doct si am luat pina saptamana 38 si rau am facut.Maxim este 35 de sapt.Am avut col super dur care nu se dilata sa curga lohiile.Am nascut cu cezariana dar oricum colul trebuie sa fie deschis sa curga sangele.
Deci nu mai lua gynipral acum.Mai bine no spa si atat,oricum esti la termen.Nastere usoara

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput