Mamici de mai-iunie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
Irinel spune:
Papadie cum ii faci tu program de supt Sofiei? Ca a mea suge ziua la fiecare ora, rar la 2, noaptea, daca-s norocoasa la 3 sau 2 ore da se poate si mai des...
Noi s-ar putea sa avem unele probleme, maine ne ducem la doctoe si va scriu atunci. in plus a luat si fata virusul de la noi si tuseste mititica... dorm cu ea langa mine, pe mana mea, altfel ar plange...pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
cocutica spune:
LACRAMIOARA, NASTERE USOARA!!!

Felicitari,Flori
Mai fetelor, chiar mi-ati luat-o inainte...oare cand imi vine si mie randul? cred ca bebita mea vrea sa vina la termen, fix
Cocutica
39+ cu
Elena
raalucutza spune:
da da PAPADIE cum ii faci tu program de supt ca al meu papa mereu...de cum face ochi si pana adoarme....si adoarme doar daca ii ghiftuit:).........
RAALUCUTZA&
RAUL CELESTIN (21 mai 2006)
papadie spune:
quote:
Originally posted by Irinel
Papadie cum ii faci tu program de supt Sofiei? Ca a mea suge ziua la fiecare ora, rar la 2, noaptea, daca-s norocoasa la 3 sau 2 ore da se poate si mai des...
Noi s-ar putea sa avem unele probleme, maine ne ducem la doctoe si va scriu atunci. in plus a luat si fata virusul de la noi si tuseste mititica... dorm cu ea langa mine, pe mana mea, altfel ar plange...pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
Eu am grija sa ma asigur ca e satula dupa ce suge. Adika: suge, adoarme, o pun pe burta mea si ragaie apoi o las cam 10 minute si o pun la celalalt san in 99% dintre cazuri mai suge o tura dupa care doarme 4 ore. O pun la somn si daca mai vrea sa suga peste o ora ii dau suzi chiar daca la inceput o respinge...daca vrea peste 2-3 ore ii dau sa suga caci ii e foame si inseamna ca are un 'puseu' de crestere. de regula cand maninca ca purcelul sau doarme prea mult creste fff bine. Nu e ok sa manince din ora in ora -desi multi dintre sugari au tendinta asta-pt ca nu are timp sa digere laptele precedent. De obicei adorm f repede obositi fiind de la supt si de aici trezitul asta f des. Daca nu reusesti s-o saturi din prima scoate-o la plimbare. Oboseste-o bine ca sa doarma mai mult si sa fie mai infometata cand se scoala.
Succes la doctor!
papadie spune:
Irinel & Ralucuta incercati sa le asigurati macar un somnik pe zi la voi pe burta. Aaaa si inca ceva Sofu doarme fff bine daca ii incalzim in prealabil patutul (noi ii punem inainte de a o culca doua pungi cu gel din alea de se incalzesc la microunde) Succese si somn usor!
(io am niste insomnii de-mi vine sa ma dau cu capu de pereti)
amiss_zip spune:
Va multumesc mult fetelor pentru urarile de la multi ani!
Azi chiar a fost o zi frumoasa si m-am simtit foarte bine.
Felicitari Florypop si refacere rapida!
hai Lyly!![]()
Andreea cu
Petra 35+5
26octombrie spune:
noi avem 5, maxim 6 mese pe zi. papam si dormim ca tunu patru ore dupa aia. recunosc, ideea ca Hora sa se trezeasca din ora in ora nici nu mi-a trecut prin cap. mai mult, daca o trezesc pe parcurs, mai vine asistenta sau chestii de-astea, adoarme la loc. iar noaptea, ii dau la 1, sa zicem, o las sa suga zdravan, iar next meal vine pe la 7-8 dimineata. incep sa ma simt norocoasa foc...
va doresc si voua acelasi program de tras de tzatza! fica-mea are o singura dambla, nu doarme cu ciorapi in picioare neam! iar pantalonii ii scoate cu o viteza uluitoare. azi noapte, pen'ca ii pusesem niste pantaloni, ca sa elimin paturica, iar astia erau nitel prea stramti pentru a si-i scoate singura, a facut un scandal monstru si pana nu i-am scos n-a vrut sa stie de nimic. cum s-a vazut cu picioarele goale, cum a adormit lemn, instant..
cam atat astazi din povestea cu frunzulitza escroaca.
Luana si
Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
Diana79 spune:
Fetelor aici azi au fost 34 de grade cu umiditate simteai ca la 42 de grade. O caldura mare rau.
Ceva noutatzi despre Lacri sau Roxana??? Le tin pumnii stransi sa fie bine. Haidetzi fetelor va veti tzine cavalerii in brate in curand, sau poate vi tzinetzi deja 
Diana 38+ cu
Nicole Evelyn
virgi spune:
'Neata burtici si mamici!!!
Ina- ca de obicei, esti la inaltime. Multumesc. Am notat tot ce mi-ai dat si am sa-l pun pe doctor sa-mi bifeze..sa fiu sigura ca le face pe toate. Lista pe care mi-a dat-o el si care e in koreana pare mai lunga, dar nu stiu ce si cum. Oricum mi-a facut nenea asta un program de vizite la el, de nu putem pleca din korea anul asta. Asta s-o creada el
Claudia - cred ca ai nascut deja...speram sa intre cineva sa ne dea vesti despre tine. Iti urez refacere rapida.
Hai Lacri
nastere usoara.
Andreea - La Multi Ani!!!!! sa ai parte de o nastere usoara si un bb asa cum l-ai visat.
Luana - mama!!!...ce fetite incapatanate avem..tauroaice, nu gluma. Copilul meu nu suporta nimic pe cap sau pe picioare.....noaptea trecuta a plans, a dat din picioare pana s-a dezvelit si apoi s-a linistit. Spre dimineata avea niste picioare de parca a stat cu ele in frigider....dar era asa de fericita!!!! Ieri ne-a prins ploaia..am tras o spaima..am zis..gata, pana aici mi-a fost. N-a patit nimic..e vioaie si vesela. In concluzie...n-am s-o mai deranjez cu ce nu-i place.
Diana79 - cand incepem galeria pentru tine??? Cum te mai simti?

RAUL CELESTIN (21 mai 2006)