Mamici de mai-iunie 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Buna tuturor, felicitari tuturor mamicilor !

N-am apucat sa intru pe net de 2 saptamani, de cand am nascut, bebe imi consuma tot timpul si toata energia ... Nici nu mai stiu de cand n-am dormit mai mult de 2 ore legate, intre 2 mese ... si cand prind 2 ore zic ca l-am prins pe Dumnezeu de-un picior !!!

Va rog sa treceti si la mine numele bebelei mele - IRINA MARIA, 50 cm lungime la nastere si Apgar 9 (la 1 minut), si 10 la 5 minute.

Nasterea a fost OK, conditiile la Municipal super OK, asistentele dragute(si omenite, ce-i drept). Problema a fost (si este) alaptatul, pt ca eu am sanii foarte mari si canalele foarte putine si subtiri. BB mi-a facut niste rani cumplite in primele zile, pt ca era saraca flamanda si e cam haplea, iar asistentele nu mi-au pus-o la san decat in pozitia culcat, din cauza operatiei; la dimensiunile sanilor mei, pitica nu putea sa prinda bine sanul si m-a chinuit de m-a zapacit ...

A fost nenorocire cand am ajuns singure acasa, nu reuseam sa-i dau d mancare, pompa nu scotea nimic ... noroc ca la municipal exista un punct de incurajare a alaptarii si m-am dus acolo a doua zi, si m-a invatat o tanti ce si cum sa fac ...

Problema e ca trebuie hranita din 2 in 2 ore, dupa care eu ma mulg cu pompa (Avent Isis, super pompa) si sotul ii da completare cu lingurita. Lapte e insa destul de putin si curge greu ... Au mai inceput si colicii ... e jale ...

Va pup pe toate, va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi, cu cat mai putini colici !!! Am plecat, ca plange mandra !

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Ioana,

Multumesc mult, deci indiferent de tipul de anestezie propus de anestezist , mai bine nu mananci 4-5 ore?Eu eram ingrozita ca-ti face oricum clisma, dar o sa incerc varianta cu nemancatul poate scap.
Nu stiu cum de-ti aduci aminte atatea de la prima sarcina, la mine s-a sters tot legat de primul BB, cu exceptia actelor de eroism cand incercam sa ma ridic in fund a doau si a treia zi dupa cezariana.
Cateodata am impresia ca unele dintre noi, dupa ce va veni pediatrul la BB vom da fuga al calculator sa ne confirmi ca e OK.

Luc2, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Am ajuns acasa , la Galati si m-am reintalnit cu Mihnea .A primit-o foarte bine pe Maya pe care o pupa non stop , doar ca e racit cobza .Pe bb o doare burtica si e haplista rau de tot la supt .Asa ca sunt rupta de oboseala si nu stiu cum am sa ma descurc .Nu am apucat nimic sa citesc de la voi , dar va pup pe toate si ma gandesc la voi .

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, mamici si burticute!
sunt o viitoare mamica de iulie-august, va felicit pt bebelusi, sa va bucurati de ei, iar burticutelor nasteri usoare!
LA MULTI ANI, amiss zip!sa ai o nastere usoara, iar bebita Petra sa fie mancacioasa si cuminte; pupici!
anasia 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Andreea, La multi ani!!! Iti doresc sa ai o nastere usoara, un copil frumos, sanatos si cuminte. Iti doresc sa reusesti sa te odihnesti macar la fel de mult ca mine (nu ne putem plange de oboseala, e destul de bine!)

FETELOR, naste LACRAMIOARA !!!!! I s-a rupt apa acum vreo ora si a plecat in tromba la spital. Va tin la curent! Hai, sa incepem galeria, ca doar ne-a amenintat ea ca nu naste fara galerie!
Haide, Lacramioara!!

Luana si Hora

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

LACRI
Nastere usoaraaaa ca fulgul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

HAI LACRAMIOARA!!! A SOSIT ZIUA CEA MARE!!!

Wow ziceai tu ca poate te intalnesti cu Roxana acolo. Bafta multa. Tinem pumnii sa fie bine.

HAI LACRAMIOARA!!!!!!!!!!!!!

Luana sa ne tii la curent.

Diana 38+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Hai Lacri!!!!

Flory felicitaaaaaari! Refacere rapida, laptic mult si Rares sa nu aiba colici, ca greu e cu ele... Pupici mamicii si comorilor ei!

Andreea la multi ani!![cheers]

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Bogdanai sa-ti traiasca printzesa. Sa va bucuratzi de ea.

Florry felicitari pt bebelush. Ce s-a grabit sa vina.. Refacere rapida. Te asteptam cu vesti.

Mergi la inceput

Bogdanai sa-ti traiasca printzesa. Sa va bucuratzi de ea.

Florry felicitari pt bebelush. Ce s-a grabit sa vina.. Refacere rapida. Te asteptam cu vesti.

Mergi la inceput