Mamici de mai-iunie 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luc, eu am ales impreuna cu dr (adik i-am spus exact ce vreau, ba chiar l-am batut la cap) inainte de nastere, la ultimele controale. Este intr-adevar un protocol special cu mancatul inainte, orice ar fi, nu manca si u bea macar 4-5 ore inainte de prezumata anestezie...mai mult eiti spune el.Mult succes si nastere usoara ca fulgul!

Andreea, nu e obligatoriu sa iti faca tuseu la sfarsitul sarcinii. Mai ales ca iti face eco..eu zic ca e mai bine daca reusesti sa scapi. Ca o sa iti faca destule dupa ce incepe travaliul, fi pe pace. Evident..daca nasti natural (parca asa am inteles...)

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

De Ama mai stiti ceva,nu am mai vazuto demult?
Noi l-am botezat pe Robert,am pus poze,deacum vom fi mai linistiti.
Si Robert are crize de colici de mie tare mila de el,am auzit de o crema care se unge pe burtica,Flatulin parca sau ceva de genul,a folosit cineva?e nou iesit,am prietene care zic ca-i treceau repede colici cand il dadeau cu acea crema,voi lua si eu azi.
As face orice numai sa nu-l mai doara,sab simplex nu-si face efectul la el,noii ii dam bonnisan si-i mai trec,e mai linistit decat cu sab simplex,depinde de copil.
Marilena siRobert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Amiss_zip La multi ani!!! Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos. Sa ai o zi placuta. Pupici.

Azi vine mami, abia astept la 9.10 seara ajunge ora de aici. YUPIIIIIII sunt f happy
la toata lumea

Diana 38+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI, ANDREEA!!! SA AI PARTE DE O NASTERE CAT MAI USOARA SI UN BEBE PERFECT!!!

Noi stam cumintele in pat. Vad ca de cand nu mai iau gynipralul, am usoare dureri ca la CM. No-Spa-ul se pare ca le mai potoleste un pic. Oricum sper ca cea mica sa nu se grabeasca mai devreme de 5 iunie, sa fie dr. T in tara.

Apropo, mai ajunge cineva la targul Kidex?? L-as trimite pe sot, sa se uite de carucior si una, alta, caci noi am ratat BabyExpo, dar nu stiu cat e de bun targul asta...

Steluta 36s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor am intrat sa va zic ca a nascut Florypop azi, cezariana, nu stiu amanunte, bebe e bine, o sa mai vorbesc cu ea diseara.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Felicitari Flory!!!Refacere usoara si bb papacios, somnoros si necolicios
RARES, bine ai venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

amiss_zip mi-a facut numai eco! si ma mai vad cu el saptamana viitoare ca sa stabilim data nasterii...

apropos, se nasoleste treaba cu cezarienele...eu ma duc cu analize sa dovedesc ca am nevoie...oricum, el ma ajuta (ma sustine)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

[bANDREEA LA MULTI ANI1

FLORY[/b] FELICITARI!SA FITI SANATOSI SI FRUMOSI!

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

IULYP daca pana acum vroiam al doilea bebe acum mi clar ca nu pot trece peste si nu mai vreau!psihic imi doresc o fetitza dar fizic nu am cum sa trec peste aceasta nastere!a fost mult prea traumatizanta pentru mine!e firesc ca orice mama sa faca totul pentru ca bebe ei sa iasa repede si sanatos...sa dea tot ce poate ca pt el sa nu fie grea venirea pe lume....dar puiutzul meu pe care acum il iubesc de mor nu a vrut deloc sa colaboreze-lenes nevoie mare-si am suferit intr-atat incat singurul pe care il uram era el-bebelusul ala mic care nu avea nici o vina!sper sa ma ierte dumnezeu dar urlam la final sa faca orice numai sa il scoata de acolo!si acum cand il privesc imi vine sa plang si parca stie cat de tare il uram!asa ca fac tot posibilul sa il iubesc acum ca sa ma ierte!ca-i frumos si cuminte si mi-a facut viata frumoasa si implinita!am sa pun poze cu el mai incolo!am sa anuntz cand....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

quote:
Originally posted by raalucutza

IULYP daca pana acum vroiam al doilea bebe acum mi clar ca nu pot trece peste si nu mai vreau!psihic imi doresc o fetitza dar fizic nu am cum sa trec peste aceasta nastere!a fost mult prea traumatizanta pentru mine!e firesc ca orice mama sa faca totul pentru ca bebe ei sa iasa repede si sanatos...sa dea tot ce poate ca pt el sa nu fie grea venirea pe lume....dar puiutzul meu pe care acum il iubesc de mor nu a vrut deloc sa colaboreze-lenes nevoie mare-si am suferit intr-atat incat singurul pe care il uram era el-bebelusul ala mic care nu avea nici o vina!sper sa ma ierte dumnezeu dar urlam la final sa faca orice numai sa il scoata de acolo!si acum cand il privesc imi vine sa plang si parca stie cat de tare il uram!asa ca fac tot posibilul sa il iubesc acum ca sa ma ierte!ca-i frumos si cuminte si mi-a facut viata frumoasa si implinita!am sa pun poze cu el mai incolo!am sa anuntz cand....

AI SA UITI!!!! CREDE-MA PE CUVANT!!! SI-AI SA TE GANDESTI CURAND LA AL 2-LEA!

LA MULTI ANI ANDREEA!

BAFTA ROXANA SI CELELALTE GRABITE GRAVIDUTZE-MAMICUTZE IN DEVENIRE!

FELICITARI! FLORY!!!

SI NOI: BB CU COLICI! PUPICI!

Mergi la inceput