Mamici de mai-iunie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 11
nastad spune:
quote:
Originally posted by iulyp
Nastad multa multa rabdare si multa sanatate la Onitza iti doresc. te inteleg perfect, mai ales ca azi noapte si eu am stat de planton la cap de d'onsoara mucioasa si tusitoare. Chiar ma gandeam ca daca mai am 2 nopti d'astea nu mai apuc data de 12.
POZE
Multzumesc mult ca te-ai gandit la mine!

Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
nastad spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
i-am citit si lu' barbatu-meu, sa vad daca ii ring a bell... si zice el.. da de ce vorbeste la singular?!
Vorba lui, cred ca ne-ai definit pe toate in perioada dinaintea nasterii...
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
Vorbesc la singular din 2 motive: unul - desi mama vine cat poate de des, tzutzu lucreaza ma ajuta cat poate, desi uneori nu se tzine pe picioare de oboseala ,eu simt ca nu mai am control asupra lucrurilor si imi e frica sa nu uit ceva important si sa o dau in bara si al doilea motiv ar fi ca eu am burta mare si o sa nasc si a inceput sa-mi fie frica (pe Oana am nascut-o foarte repede si foarte usor dar tot imi e frica).Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
ralucis spune:
Saaluuut! Revin si eu dupa ceva timp, nu am nascut inca, dar cred ca nici mult nu mai am dupa spuselel dr. Nu mai lucrez de pe 12 si calculatorul de acasa nu vrea si pace sa intre pe forum, asa ca am fost cam disperata zilele astea fara voi! Acum vad cati bebelusi s-au nascut in timpul absentei mele si ma bucur tare ca sunt toti bine si o sa incerc sa citesc macar la capitolul asta din urma. Noi la ultima masuratoare, la 37 de spt aveam 3150 gr, deci cred ca am mai crescut intr-o saptamana. Colul e destul de scurtat si ma mai duc la un control pe 2 iunie sa vedem in ce stadiu suntem. Hai ca incep sa mai citesc un pic din urma, sunt la sot la birou si am acces la calculator, si promit sa mai incerc sa dau cate un semn cand mai pot. Cert e ca acasa ma cam plictisesc, am facut bagajul, camera e gata pt bb si nu mai am rabdare sa ma intalnesc cu fata mea! Va pup si va transmit ca mi-a fost taaaare dor de voi!
ralucis 38+ si bb ilinca
inaioana spune:
Amonar, vaccinul de hepatita B e bine sa il faceti, e cam raspandita aici si de cativa ani se vaccineaza de la nastere copiii impotriva hepatitei B. Cat despre restul vaccinelor, eu zic ca trebuie sa te interesezi si tu pe net, parerile sunt impartite. Ca orice medicament pot avea si reactii adverse, rare dar existente. Eu nu am auzit realmente de cineva care sa fi patit asa ceva dar...exista. Trebuie sa studiezi problema si fiecare vaccin in parte, sa faci o balanta beneficiu/risc si sa hotarasti pentru copilul tau. Eu am ales , spre exemplu sa ii fac Katjei majoritatea vaccinelor, mai putin cel anti-gripal si cele care nu sunt pentur varsta ei. Cel impotriva haemophilus am ales sa i-l fac acum (urmeaza) pentur ca e vorba de o singura doza fara rapel (repetare) pe cand daca i-l faceam mai mica...trebuia repetat de mai multe ori, plus ca ea nu e intr-o grupa de risc.
Trebuie avuta in vedere si imunitatea naturala a copilului si mediul lui. Daca e intr-o grupa de risc (boli cronice, sistem imunitar foarte sensibilizat, etc) sunt mai indicate anumite vaccine totusi ..daca nu, mai degraba alegi sa nu le aci.
De aceea spuneam ca e o problema complicata si spinoasa. Fiecare mama are responsabilitatea sa se intereseze atent si sa hotarasca pentru bebele ei in functie de mai multi parametri...
Despre alaptat..eu cred ca ar fi mai bine sa te mulgi cu pompa si sa ii dai si comletare o perioada ca sa te poti odihni fara ca el sa sufere si sa faci lapte. Evident e o idee, eu cel putin asa am procedat la Katja si asa procedez si acum. altfel totul se transforma intr-un cosmar. Incearca sa il hranesti bine de tot sa zicem din biberon (in care ai pus laptele tau) si apoi cu formula in comletare si o sa fie rapus. Intre timp te mai odinesti si tu si continui cu pomparea (cate 10 min la 2-3 ore numai ziua) si ii dai TOT ce ai colectat+formula (daca e cazul). treptat, vei scoate formula din calcul pe masura ce secretia ta lactata se va adapta la nevoile bebelusului.
Sab Simplex nu e homeopat , este alopat. Denumirea lui in UE este Espumisan L , subsatanta activa este dimeticonum sau simeticonum. Vorbeste cu dr, sigur se gaseste si la voi.
Cat despre partidul cu pricina, nu mi-as face griji, sigur e o gluma proasta.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Ildiqo, dupa parerea mea e o exagerare care frizeaza patologicul sa fierbi apa pentru baie. Copilul va fi in regula cu apa de la robinet, crede-ma!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Amonar spune:
Inaioana
Mersi pt raspuns. Am sa cercetez problema mai profund. E greu intr-adevar sa iei o decizie pt ca nu exista un adevar absolut.
In ceea ce priveste acel partid este din pacate o chestie f. serioasa...anuntul a fost pus pe un site oficial de stiri iar deschiderea oficiala va avea loc miercuri. Sub semnul democratiei se poate orice din pacate. Cel putin aici in Olanda...unde altundeva....
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
26octombrie spune:
Doina, eu te intrebam in gluma de ce vorbesti la singular, in sensul ca toate fetele de pe forum, sau, ma rog, multe dintre noi, am trecut sau trec prin ceea ce povesteai tu!!! 

Ramona, nu vreau, doamne fere, sa initiez o discutie pe tema asta, e suficienta oroarea informatiei tale, insa am si eu o intrebare: democratie inteleg, insa pedofilia nu esti si acolo, ca in toate celelalte tari ale lumii, pedepsita prin lege???! Si dca da, nu e ilegal sa te declari astfel (de putine lucruri mi-e scarba, da de astia... mi-e intr=atat ca nici nu-mi vine a le rosti numele..)
Cu fiertul apei... si mie mi s-a spus, insa am preferat sa consider ca e o gluma (nu buna, evident) relax, sunt multe alte mii de lucruri de facut cand ai un copil, lucruri utile.
Luana si
Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
inaioana spune:
Exact asta vreau sa spun si eu. E ca si cand ar fi un partid al violatorilor sau criminalilor in libertate.Sigur ca pedofilia este ilegala peste tot pentru ca implica lipsa consimtamantului.
Asa ca..e o gluma proasta,sunt convinsa.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
arleena spune:
am timis pe adresa de email comuna niste cantecele mp3-uri pt pitici nostri...
pupici
la toata lumea
de
ALEX(3w1d - 8mai 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/arthemis_79/album?.dir=/bc83re2&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
cypocs spune:
LYLY, FELICITARI , SA-TI TRAIASCA SAMBURICA.rEFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC .
Ioana , sa ai grija de Serghei (al meu)si sa nu-l lasi la prea multi pupici la fetitze.
Noi ne chinuim cu burtika , desi ii dai sab simplex.In rest ia bine in greutate si doarme toata noaptea chiar din prima zi de viata .Suge si noaptea , dar adoarme imediat .
Eu nu fierb apa la baitza si nu am fiert-o niciodata la Mihnea.
Cu vaccinurile nu am apucat sa citesc ce a scris Ioana , dar eu ma gandeam la vaccinarile alea fara efecte secundare , am inteles ca sunt 2 alternative.
ALIA si bb Maya