gradi particulara in Ploiesti
Raspunsuri - Pagina 12
oana_s spune:
Multumesc, simali.
pt fiica-mea platesc 530 RON, cu o singura masa, fara transport si eram curioasa. Sunt multumita in principiu, dar voiam sa aflu si alte preturi. (dupa cum vad, ar fi si mai ieftine).
P.S. Nu mi se scad zilele in care nu merge.
Oana si Mara 11.08.2004
simali spune:
Oana,
Daca nu ti se scad nici macar alocatiile de masa pentru zilele in care nu mergi inseamna ca cei de la gradinita nu sunt onesti.
In Ploiesti sunt doua tipuri de gradinite:
- cele care nu au bucatarie proprie si au un contract separat cu o firma de catering. Aici, dupa ce se face prezenta dimineata, se suna si se comanda exact atatea portii cati copii sunt. Deci nu ramane mancare si gardinita nu plateste masa pentru copiii care nu sunt prezenti. Normal, daca nu au platit, tie nu este corect sa-ti ia bani.
- cele care au bucatarie proprie. La acestea se face prezenta dimineata si pe baza prezentei se gatesc atatea portii cati copii sunt. Deci nu se gateste in plus si nu ramane mancare. La sfarsitul lunii ti se scad pe baza tabelului de prezenta zilele in care nu ai fost. Asa este la gradinita de stat la care merge acum fiul meu.
Eu te sfatuiesc ca la discutie amicala cu directoarea sa o intrebi care din sistemele de mai sus e practicat de gradinita (poate cine stie, au ei un sistem original) si apoi, in mod firesc si cu prietenie s-o intrebi daca nu ar trebui sa fie scazute alocatiile de hrana in zilele in care copilul tau nu a fost la masa.
alice
oanacatalina spune:
Sunt din Ploiesti si am o fetita pe nume Alexia- Theodora are 1 an si 3 luni si vreau s-o inscriu la gradinita la varsta de 1 an si 8 luni, m-am mutat de curand in Ploiesti si nu stiu cum sunt cu gradinitele. As vrea si eu nr. de tel de la Gradinita WHITE SNOW, daca se poate, am inteles din ce ati scris aici ca e bunicica si ca primeste si in timpul anului copii nu numai in septembrie. Va rog sa ma ajutati, multumesc
Madachan spune:
quote:
Originally posted by ebru
Gradinita Gargarita are nr de telefon 0723148242.Baietelul meu merge la aceasta gradinita si sunt foarte multumita .A fost si la FIONA cateva zile si apoi nu a mai vrut sa mearga sub nici o forma.Aici la gradinita Gargarita ii place si chiar arde de nerabdare sa mearga .Educatoarea iubeste copii si stie sa se comporte cu ei . Cred ca am gasit gradinita pe care o cautam de atata timp.
Buna! Cum se numeste baietelul tau? Si al meu merge la Gargarita de pe1 oct.
EDWARD 29.11.2004
poze->

Madachan spune:
Intre timp am citit toate paginile si vad ca mai este inca un baietel la Gargarita. Ardeleanu,l-am vazut pe Cristi este un scump. Baietelul meu se numeste Edi , merge de luni la gradi.Plange rau dimineata cand il las,apoi e cuminte si nu mai intreaba de mine. Singura pb pe care o am ca nu mananca deloc acolo,nu vrea. Si eu sunt multumita de gradinita,nu am nimic de reprosat.
EDWARD 29.11.2004
poze->
ardeleanu spune:
MADACHAN,multumesc.si cristi tot de luni merge la gradi..eu nu cred ca l-am vazut pe micutul tau..eu decat l-am dus la gradi pe cristi,iar de luat,l-a luat mama,ea iti recunoaste micutul...l-am vazut in poze,e frumusel foc!cati ani are el?voi unde stati?noi stam langa vointa.tu il ai la program prelungit?bb meu sta pana la 12 si nici el nu mananca sub nicio forma.nici acasa,nici la gradi

.nu stiu ce sa ii mai fac...va pup!
ardeleanu spune:
IMRU,pe baietelul tau cum il cheama?poate il vad si pe el..eu il duc pe cristi la 8 dimineata,si atunci nu este decat micuta daria ,care plange dupa mami,de mi se rupe sufletul
Madachan spune:
quote:
Originally posted by ardeleanu
MADACHAN,multumesc.si cristi tot de luni merge la gradi..eu nu cred ca l-am vazut pe micutul tau..eu decat l-am dus la gradi pe cristi,iar de luat,l-a luat mama,ea iti recunoaste micutul...l-am vazut in poze,e frumusel foc!cati ani are el?voi unde stati?noi stam langa vointa.tu il ai la program prelungit?bb meu sta pana la 12 si nici el nu mananca sub nicio forma.nici acasa,nici la gradi.nu stiu ce sa ii mai fac...va pup!
http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLAhttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=12cde24adf69a2f4c7b99b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email
Eu ajung cu Edy aproape de ora 9. Si il iau de obicei pe la ora 16. La noi e chin mare dimineata ca nu vrea sub nici o forma sa meagra l;a gradi.Dupa ce plec eu ii trece repede plansul. Dar ar cam trebuii sa s einvete si cu manacarea,el d eobicei nu-i un mancacios) iar acum nu mananca nimic ,nimic pana il iau.
Noi nu locuim in Ploiesti.
EDWARD 29.11.2004
poze->

kendy spune:
Eu am venit de curand din italia cu sotul si puiul nostru si in cutia postala am gasit un fluturas am fost,am vazut o gradinita care-mi place vis a vis de Biserica Sf Vineri-Gradinita Popey,noi stam pe Republicii.De ce-mi place?Pentru ca directoarea se implica si este si educatoare a terminat pedagogicul si romana-engleza,cealalta educatoare a fost invatatoare si se pune la mintea copiilor,TAXA ESTE MICA in functie de ce am vazut ca ati scris voi:adica400ron la program scurt aici este:
- 8-13=program scurt(250 ron)
- 8-14=program scurt+masa(250 ron+masa)
- 8-18=program lung(450 ron+masa)
- si surpriza:pt mamicile foarte ocupate exista programul extra:8-21 (600 ron+masa)
Se scade masa daca copilul nu vine si anunti pana in ora 9:30 si daca lipseste mai mult de 2 sapt taxa se recalculeaza.Optionalele sunt incluse in pret:germana,dans,aikido si engleza se vorbeste permanent,primeste copii in orice perioada a anului,din noiembrie s-ar putea sa bage transport si vacantele sunt:o saptamana(sau doua nu mai stiu)de craciun si doua de paste si ATAT.Miercurea se pleaca din gradinita la zoo in bucov sau bucuresti,la teatru,muzee etc...
Si sa nu uit:"Nu va mai certati care e CEA MAI BUNA GRADINITA nu exista asa ceva ci doar ce sti tu ca e cel mai bune pt puiul tau si sa nu te lasi amagit de o fata zambitoare"
Va pup nb
oana_s spune:
quote:
Originally posted by simali
Oana,
Daca nu ti se scad nici macar alocatiile de masa pentru zilele in care nu mergi inseamna ca cei de la gradinita nu sunt onesti.
In Ploiesti sunt doua tipuri de gradinite:
- cele care nu au bucatarie proprie si au un contract separat cu o firma de catering. Aici, dupa ce se face prezenta dimineata, se suna si se comanda exact atatea portii cati copii sunt. Deci nu ramane mancare si gardinita nu plateste masa pentru copiii care nu sunt prezenti. Normal, daca nu au platit, tie nu este corect sa-ti ia bani.
- cele care au bucatarie proprie. La acestea se face prezenta dimineata si pe baza prezentei se gatesc atatea portii cati copii sunt. Deci nu se gateste in plus si nu ramane mancare. La sfarsitul lunii ti se scad pe baza tabelului de prezenta zilele in care nu ai fost. Asa este la gradinita de stat la care merge acum fiul meu.
Eu te sfatuiesc ca la discutie amicala cu directoarea sa o intrebi care din sistemele de mai sus e practicat de gradinita (poate cine stie, au ei un sistem original) si apoi, in mod firesc si cu prietenie s-o intrebi daca nu ar trebui sa fie scazute alocatiile de hrana in zilele in care copilul tau nu a fost la masa.
alice
au catering, stiu sigur asta.
o sa incerc discutia amicala, dar Mara se simte superbine acolo si nu as vrea sa o mut de acolo, in urma discutiei, intelegi...
aaa...si sa mai spun si ca eu am anuntat ca fi-mea nu vine o saptamana, deci nici nu se punea problema sa comande in plus..
Oana si Mara 11.08.2004

.Aici la gradinita Gargarita ii place si chiar arde de nerabdare sa mearga .Educatoarea iubeste copii si stie sa se comporte cu ei . Cred ca am gasit gradinita pe care o cautam de atata timp.