gradi particulara in Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

buna fetelor!dupa cate am inteles,gradi fiona este foarte buna.as vrea sa incerc sa inscriu si eu copilasul acolo,insa la program scurt,au program pana la 12?si daca da,imi puteti spune si un tarif va rog?mi-ar placea sa il duc acolo,pentru ca este aproape de casa si dupa cum a-ti descris voi,ar fi super!multumesc,va doresc o seara placuta voua si bebeilor vostrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriyanna spune:

Da, au si program scurt, dar nu stiu tariful. Fetita mea sta la program prelungit, adica transport, nani si 3 mese pe zi si platesc 600 ron. Fac engleza in fiecare zi, lectii de igiena, initiere pe computer, aikido si de la 1 octombrie au afisat ca incep si limba franceza. Toate astea intra in aceeasi bani, nu platesc nimic mai mult. In plus, in fiecare zi ies in curte (au o curte enorma) si in fiecare vineri merg in oras la teatru, in parcuri, la zoo,la muzee. Maine de exemplu, se duc la ora 10 la teatrul de papusi si apoi la MacDonald. Sunt extraordinar de multumita de FIONA si sunt destul de pretentioasa cand e vorba de copilul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Mamicile care ati dat copii la gradi particulare,va rog am si eu o intrebare.
Daca copilul merge intr-o luna la gradi doar 5 zile platiti toata luna sau se imparte pe zile?
Fetita mea este la Ariel.Am pus o intrebare referitor la acesta gradi acum 4 luni.Ea este f. incantata,dar as vrea opinii si de la alte mamici.Nu stie nimeni nimic de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

La noi se scadea doar alocatia de hrana pentru zilele in care a lipsit. In rest se platea gradinita normal.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriyanna spune:

Noi suntem la FIONA si daca lipsim 2-3 zile ni se scade doar mancarea care am inteles ca inseamna 125.000 de lei pe zi. Daca lipsim o saptamana intreaga sau doua, ni se scade toata perioada din taxa. Mi se pare corect!

Mergi la inceput

dragele mele,si eu am fost la gradinita gargarita,mi-ar fi foarte bine sa duc copilul acolo,pt ca este aproape de unde stam.educatoarea mi-a vorbit foarte frumos si este o draguta,iar inauntru este foarte foarte curat.asadar,incercam sa mergem acolo,sa vedem daca copilul face fata,daca se adapteaza,insa...mi se pare cam mult 4 mil la program scurt..8-12.voua nu?defapt,eu nici nu stiu prea bine preturile..puteti sa ma ajutati cu vre-un sfat ceva?defapt cu tarifele de la program scurt?merge cineva la program scurt?multumesc anticipat!

Mergi la inceput

scuze,am uitat sa va spun ca am fost si la FIONA,unde d-na directoare a fost foarte draguta cu mine, si foarte sincera.fiindca eu am copilul cu probleme,dumneai mi-a spus ca nu au pregatirea necesara pentru a lucra cu un copil cu probleme.si mie mi-a placut,pt ca este curat si au bucatarie proprie.apoi am mers la gargarita,unde d-na educatoare mi-a vorbit foarte frumos si m-a asigurat ca bb meu o sa fie bine si este pregatita pentru un copil cu down,asadar,indiferent de pret,vom merge la gargarita,sperand ca bb nostru va fi ok.va sarut pe voi si pe bebeii vostrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ebru spune:

Buna.Cam astea sunt preturile la toate gradinitele particulare din ploiesti.TOATE SE INVART IN JURUL VALORII DE 4 MIL.Nu cred ca este scump, avnd in vedere ca dimineata se desfasoara toate activitatile educative, dupa-amiaza fiind rezervata activitatilor recreative.

Mergi la inceput

asa este ebru.multumesc pentru raspuns.azi a fost prima zi la gradi.d-na educatoare mi-a spus ca a plans putin dupa ce am plecat eu,dar apoi a fost ok.s-a jucat,a fost cumintel...eram ingrijorata,ca orice mamica cred,in prima zi de gradi.cand m-am dus sa il iau,s-a suparat pe mine,nu vroia sa ma plece.sunt incantata si multumita.sper sa se obisnuiasca repede.va pup pe toate si pe piticii vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Multumesc pt raspunsuri.La noi se plateste tot pretul, indiferent daca duci sau nu copilul la gradi luna respectiva.

Mergi la inceput