gradi particulara in Ploiesti
Raspunsuri - Pagina 10
Iionela spune:
Adriyanna,ma bucur sincer,chiar merita si era pacat sa nu ti duci fetita acolo,toate vrem ce e mai bun pentru copilul nostru
. Va pup
ebru spune:
Buna adryianna.Am citit ca ti-ai dat fetita la FIONA pana la urma . Asa cum am scris si baietelul meu a fost acolo, si dupa trei zile nu a mai vrut sa mearga, plangea tot timpul si nu se mai deslipea de mine. Asa ca nici o minune nu tine mai mult de trei zile, si ai sa ai mari surprize neplacute de la aceasta asa zisa `gradinita~
,unde se poarta frumos 2 zile si apoi isi dau in petec.In ceea ce ma priveste eu sunt foarte multumita de gradinita Gargarita,chiar daca tu ai spus ca au spatii mici.Probabil nu ai vazut in totalitate aceasta gradinita ca sa afirmi asa,iar ~linguseala ~de care vorbesti este exact diferenta dintre gradinitele partculare si cele de stat unde copii sunt certati si pusi la colt.La gradinitele partculare se incearca reguli noi, pentru a se apropia de copii si a nu rezolva problemele prin batai sau alte solutii care sa afecteze buna crestere a copilului.Si daca nu te superi, Ramona a fost colega cu mine in liceul pedagogic,deci nu are cum sa termine liceul de chimie...mai gandeste-te.
simali spune:
Ionela, Ebru. Nu va aprindeti. Intotdeauna ceea ce este bine pentru cineva poate sa nu fie bine pentru altcineva. Totul tine de asteptari si de valorile personale ale fiecaruia.
Dar din experienta mea este nevoie de minim 3 luni ca sa poti spune ceva realist despre o gradinita. La inceput tu, mama, esti atat de "agitata" incat poti sa nu bagi de seama unele amanunte. Sau dimpotriva, sa te cramponezi prea tare de aspecte mai putin importante.
Poate reveniti cu un comentariu prin ianuarie. Ar fi de mare ajutor pentru alte mamici din Ploiesti care vor sa-si inscrie copiii la gradinita.
Bafta fetelor!
alice
oana_s spune:
fetele, am si eu o rugaminte, puteti sa-mi spuneti si mie niste preturi de la gradinitele particulare, ce mese au incluse si detalii de genul asta?
Precizez ca ma intereseaza numai program lung.
Multumesc.
Oana si Mara 11.08.2004
adriyanna spune:
ebru, stii ce mi se pare mie? ca fara sa vrei, sigur, te-ai dat de gol: nu esti o simpla mama care cauta o gradinita buna pentru copilul ei, ci esti educatoare (cum tu ai spus ca ai terminat liceul pedagogic fiind colega cu o oarecare Ramona) la "gargrita" sau poate esti chiar patroana de faci atata reclama infocata si dai si cele mai mici detalii si nr. de telefon, iar pentru alte gradinite jignesti cu atata ura... Mi se pare prea mare inversunarea ta nejustificata si proasta reclama pe care o faci Gradinitei FIONA de exemplu de care eu sunt foarte multumita si am vazut cu ochii mei cat poti sa minti. Si boxerul Leonard Doroftei are copilul la "Fiona" si tu spui niste aberatii care merita sa fie luate drept calomnii intr-un proces. Asa ca, draga educatoare la Gargarita, ti s-a promis salariu mai mare sau esti patroana care joaca murdar? RUSINE!!!
ebru spune:
sti ceva adryianna? in primul rand nu sunt nici educatoare nici cadru didactic, chiar daca am terminat liceul pedagigic. asa ca tie ar trebui sa-tifie rusine ca jicnesti oamenii pe forum .sunt pur si simplu un parinte care si-a spus opinia despre gradinite,nu pentru a jigni pe cineva ,ci a afla si altii despre gradinitele din ploiesti.in comparatie cu tine , care ai spus tot felul de lucruri despre gradinitele partculare din ploiesti, jignindu-le pe toate. ar trebuie sa-ti dai seama si apoi sa te exprimi prin scris.asa ca Rusine TIE.
ebru spune:
arryianna si sa-ti mai spun ceva,Ramona este administrator la gradinita snow, asa ca nu puteam face reclama la alta gradinita daca eram ,patroana~cum spui tu la gradinita gargarita
simali spune:
Oana_S. Preturile la gradinitele particulare cu program prelungit variaza undeva intre 450-550 RON (depinde daca au sa nu transport inclus, o masa de fructe, etc.). Am gasit chiar ieri un pliant in geamul de la masina despre o gradinita pe la Paulesti si am vazut ca preturile nu s-au modificat mult fata de anul trecut cand aveam eu baiatul la gradi particulara.
alice
Iionela spune:
Sunt pareri si pareri,ca asa e firesc...dar cred ca sunt in masura,dupa 2 ani de cand am baietelul la FIONA sa spun k sunt foarte multumita si e o gradinita foarte buna.Si nu,niciodata nu i a certat sau domne fereste batut..iar rezultatele au fost vazute la toate serbarile cand parintii,bunicii si toata familia erau mandrii si aveau lacrimi in ochi de fericire.Sunt foarte foarte multumita !