gradi particulara in Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iionela spune:

La gradi Fiona ati incercat?am avut baietelul acolo 2 ani si am fost foarte multumita.Am citit ce a spus o mamica despre ea,ca ar avea doar o sala de clasa mica unde acolo se fac toate activitatile si grupele sunt amestecate...Ei au 2 sali mari,grupele separate,fac engleza,aikido,etc.3 mese pe zi si transportul inclus...Daca va intereseaza va pot da un numar de telefon . Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ebru spune:

gradinita Gargarita este in paltinis,mai precis langa fosta scoala 2.adresa este spatar milescu 17.acolo fac dansuri, aikido, engleza, si educatoarea face cu ei muzica usoara si populara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

La gradinitele de stat cu 37 de copii in grupa educatoarea cit de buna ar fie ea se ocupa, in cele 40 de minute pentru o tema data, fix 1 minut si 10 secunde de copilul tau. Asta in cazul in care e corecta si nu exista diferentieri pe baza de spaga. E alegerea fiecaruia, normal!
quote:

Nu vreau sa fac apologia invatamantului de stat dar:

La o gradinita cu 10 copii mi s-a intamplat ca educatoarea sa stea ca un piton cu ochii pe copilul meu iar el sa se simta coplesit pentru ca tipa era si isterica si neprofesionosta si exagerata. Pur si simplu il capia cu cicaleala si-l critica de dimineata si pana seara.

La gradi de stat lumea-l lasa in pace. Se fac lectii in sistemul vechi - la tabla si se vorbeste pentru toti copiii in acelasi timp si ei toti trebuie sa taca si sa asculte. Sistemul este invechit si pentru cine are de ales de evitat.

Dar in lipsa unui invatamant privat profesionist (pe care eu una nu am avut norocul sa-l gasesc la Ploiesti) este de preferat pentru ca:
- eductaorele sunt de meserie EDUCATOARE (cu scoala, diplome, experienta);
- este un bun exercitiu pentru scoala (mai ales pentru un copil peste 5 ani);
- se preda oraganizat, dupa metoda, poti vedea zilnic caietele copilului afisate pe hol, poti discuta cu el daca "azi nu a vrut sa scrie" sau poti vedea daca el nu este atent (pentru ca se vede ca nu a stiut sa-si faca cerintele pe caiet).

Ceea ce vreau eu sa va spun este sa NU AVETI IDEI PRECONCEPUTE. Daca aveti norocul sa gasiti o educatoare buna si profesionista la gradinitele particulare sunteti norocoase si n-o lasati sa va scape, dar daca nu ati gasit una nu va duceti la o gardinita numai pentru ca mobila e frumoasa si directoarea zambeste cu toti dintii.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ebru spune:

Gradinita Gargarita are nr de telefon 0723148242.Baietelul meu merge la aceasta gradinita si sunt foarte multumita .A fost si la FIONA cateva zile si apoi nu a mai vrut sa mearga sub nici o forma.Aici la gradinita Gargarita ii place si chiar arde de nerabdare sa mearga .Educatoarea iubeste copii si stie sa se comporte cu ei . Cred ca am gasit gradinita pe care o cautam de atata timp.

Mergi la inceput

ebru, sti sa aiba si "after school"?

alice

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ebru

Gradinita Gargarita are nr de telefon 0723148242.Baietelul meu merge la aceasta gradinita si sunt foarte multumita .A fost si la FIONA cateva zile si apoi nu a mai vrut sa mearga sub nici o forma.Aici la gradinita Gargarita ii place si chiar arde de nerabdare sa mearga .Educatoarea iubeste copii si stie sa se comporte cu ei . Cred ca am gasit gradinita pe care o cautam de atata timp.

Da Ebru , acum depinde si de la copil la copil,despre adaptarea fiecaruia :) dar aici am fost foarte multumita pentru ca el era inca foarte micut pentru asa ceva si am vazut progrese de la zi la zi : vorbea mai bine,dormea in fiecare zi si invata lucruri noi.De asemena ei au si bucatarie proprie ,am auzit ca nu toate gradi au si m a incantat pentru ca oricate portii mai vroia , putea fi servit .

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriyanna spune:

unde este FIONA? da-mi si mie nr. de telefon, te rog! stii cumva ceva de educatoare si de ce ofera? Am inteles ca au clasele cele mai mari, cu lumina naturala si curte foarte mare. La GARGARITA am fost, dar nu mi-a placut... reclama multa pentru nimic... spatiu mic si lingusala din partea patroanei de nu se poate. Au catering, adica mancare rece trecuta prin mai multe maini. Am fost si la SNOW WHITE- copiii (foarte multi la numar) dorm pe saltele puse pe jos, iar educatoarea e o fosta colega de la liceu, dar nu Liceul pedagogic,ci Liceul de CHIMIE, deci platim atata ca sa ne invete copiii o neavenita.... Si la gradinita PITICILOR am mai ajuns si tocmai se urla la copii ca la instructie militareasca. Pe un baietel il luau acasa ca facuse varicela... Asa ca, unde? Cred ca Fiona ramane cea mai serioasa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adriyanna

unde este FIONA? da-mi si mie nr. de telefon, te rog! stii cumva ceva de educatoare si de ce ofera? Am inteles ca au clasele cele mai mari, cu lumina naturala si curte foarte mare. La GARGARITA am fost, dar nu mi-a placut... reclama multa pentru nimic... spatiu mic si lingusala din partea patroanei de nu se poate. Au catering, adica mancare rece trecuta prin mai multe maini. Am fost si la SNOW WHITE- copiii (foarte multi la numar) dorm pe saltele puse pe jos, iar educatoarea e o fosta colega de la liceu, dar nu Liceul pedagogic,ci Liceul de CHIMIE, deci platim atata ca sa ne invete copiii o neavenita.... Si la gradinita PITICILOR am mai ajuns si tocmai se urla la copii ca la instructie militareasca. Pe un baietel il luau acasa ca facuse varicela... Asa ca, unde? Cred ca Fiona ramane cea mai serioasa.

Scuze,dar nu mi merge sa ti dau Pm ,nu stiu de ce...Gradi FIONA este pe Aleea Secelenilor,nr.3 in incinta gradinitei nr. 10,nu am auzit aici de nici un copil cu varicela sau boli de acest fel,au asistenta etc. Nr de tel : 0727404644 sau 0788111512 . Sper ca ti am fost de folos

Mergi la inceput

quote:

Am dat si noi Piciul la gradinita si am avut surpriza dupa ceva timp sa faca legatura intre "bat" si "bataie". L-am dat la snow white, ca am citit pe net cele mai bune referinte, fata de alte gradi particulare. Vreau sa precizez ca niciodata nu l-am "altoit" cu vreun bat. Cand l-am intrebat unde e bataia ne-a aratat fundul lui. am fost f amuzati, dar asta ne-a pus pe ganduri cum ar fi tratati copii in gradi; si ca s-o intrebam pe educatoare e cam dificil. A mai avut cineva asemenea surprize cu ?
quote:

Legaturile astea le poate face si pentru ca vede diverse chestii pe la desene sau pentru ca se converseaza la gradinita cu alti copii mai "experimentati" decat el. Ori pentru ca doamna le-a citit o poveste de Ion Creanga, sa zicem "La cirese". Baiatul nostru vine cu niste traznai de la gradinita de-ti sta minte-an loc ...

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriyanna spune:

fetelor, multumesc pentru informatii. am fost la FIONA si mi-a placut foarte mult. Si fetitei mele i-a placut, asa ca suntem fetite de gradinita acum. E spatiu mare si curat, iar personalul se poarta grozav cu copiii. Mergeti si voi sa vedeti, poate ne intalnim pe acolo.... Pupici!

Mergi la inceput