gradi particulara in Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flyangel spune:

quote:
Originally posted by ebru

ar fi bine sa incercati la gradinita GARGARITA

Ebru cum il cheama pe copilul tau?

Mergi la inceput

quote:

Gradinita Gargarita are nr de telefon 0723148242.Baietelul meu merge la aceasta gradinita si sunt foarte multumita .A fost si la FIONA cateva zile si apoi nu a mai vrut sa mearga sub nici o forma.Aici la gradinita Gargarita ii place si chiar arde de nerabdare sa mearga .Educatoarea iubeste copii si stie sa se comporte cu ei . Cred ca am gasit gradinita pe care o cautam de atata timp.

buna. cum il cheama pe copilul tau?

Mergi la inceput

quote:

Gradinita Gargarita are nr de telefon 0723148242.Baietelul meu merge la aceasta gradinita si sunt foarte multumita .A fost si la FIONA cateva zile si apoi nu a mai vrut sa mearga sub nici o forma.Aici la gradinita Gargarita ii place si chiar arde de nerabdare sa mearga .Educatoarea iubeste copii si stie sa se comporte cu ei . Cred ca am gasit gradinita pe care o cautam de atata timp.

buna. imi poti spune si mie cum se numeste baietelul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

FLYANGEL,si tu ai copilasul la gargarita?bine ai venit!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ardeleanu

FLYANGEL,si tu ai copilasul la gargarita?bine ai venit!!

http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLAhttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=12cde24adf69a2f4c7b99b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email

salutare.bine te-am gasit.
l-am avut, dar datorita nemultumirilor l-am retras de acolo. mi s-a vaitat acasa ca educatoarea l-a atins. lucru care nu mi-a convenit. mai sunt si altele. nu au transport asigurat iar de fiecare data cand pleaca undeva se cere parintilor sa vina cu masina. sau ma rog. se spune de la obraz. una am vorbit la inscriere, alta s-a facut. s-a spus ca engleza si aikido sunt incluse in pret, pana la urma cerandu-se bani separat, bani pentru care nimeni nu a vazut o chitanta. suma nu este mare, dar gestul, facut de persoane care iti educa copilul lasa de dorit. patroana, care nu a facut o sedinta timp de doua luni si care nu era de gasit pe acolo decat daca o apelai pe mobil si ii spuneai ca vrei sa vorbesti, a incercat sa se scuze ca cei care ii predau nu i-au dat chitante. acum ii spun si eu doamnei patroane, care a incercat sa faca o afacere, dar fara sa isi dea seama isi bate joc, ca nu are nici o legatura chitanta data de persoana x pentru nu stiu ce cursuri si chitantele emise parintilor. chiar daca este la inceput, gradinita a omis ceva: grupele nu trebuiesc amestecate. undeva pe un site se mentioneaza ca exista asistenta medicala non-stop. sincer eu nu am vazut. nemultumiri sunt foarte multe. una s-a promis, alta s-a facut. copilul meu a fost gasit de mai multe ori uitandu-se la desene de lung metraj, alaturi de ceilalti copii. asta puteam s-o fac si eu. dar cei de acolo asa inteleg sa faca o gradinita. oricum of-ul l-am varsat acolo si mi-am spus parerea. si i-am promis ca oricum nu ii voi face reclama. asa ca entru parintii care au puterea de a intelege, sper ca am fost destul de clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

flyangel,este bine ca ti-ai spus punctul de vedere.eu una pot spune ca sunt multumita,la noi se cunoaste ca am inceput gradinita,bb meu a inceput sa vorbeasca mai mult,este mai cuminte si mai atent..el este la program scurt,am optat pentru asta in primul rand ca eu stau acasa,nu merg la servici,si pt noi e ok pana la ora 12.am ales asta si pt ca pana la ora aceea au activitati educative.cat despre aikido,cristinel al meu decat asista..este micut inca pt asta..dar bani in plus nu mi s-au cerut.eu pot spune ca sunt multumita,ca bb meu s-a schimbat si este mai cumintel.acum ti-ai dus copilasul la alta gradinita?unde este?va salut cu drag si va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriyanna spune:

Noi suntem foarte multumiti la FIONA. S-au tinut de cuvant in tot ce au zis si sunt foarte incanttata. Miercuri de HALLOWEEN au facut un gen de serbarica si s-a cunoscut la cei mari inn sspecial cata engleza stiau. Am fost invitati si noi, parintii, si ne-au tratat cu dovlecel copt, placinta si mere coapte si cafea. M-am simtit minunat, iar fetita mea la fel. Fac engleeza cu una din directoare care e profesoara de engleza dupa carti si casete (le-am vazut, au biblioteca mare) originale. Au avut si meniu special cu mancaaricca foarte buna. Va pupam!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ardeleanu

flyangel,este bine ca ti-ai spus punctul de vedere.eu una pot spune ca sunt multumita,la noi se cunoaste ca am inceput gradinita,bb meu a inceput sa vorbeasca mai mult,este mai cuminte si mai atent..el este la program scurt,am optat pentru asta in primul rand ca eu stau acasa,nu merg la servici,si pt noi e ok pana la ora 12.am ales asta si pt ca pana la ora aceea au activitati educative.cat despre aikido,cristinel al meu decat asista..este micut inca pt asta..dar bani in plus nu mi s-au cerut.eu pot spune ca sunt multumita,ca bb meu s-a schimbat si este mai cumintel.acum ti-ai dus copilasul la alta gradinita?unde este?va salut cu drag si va doresc multa sanatate!
in primul rand da-mi voie sa iti multumesc si sa iti transmit aceleasi ganduri. intr-adevar l-am mutat la alta gradinita dar imi rezerv dreptul de a nu spune care, pentru ca, nu as vrea sa ii fac reclama gratuita asa cum o face ebru(am o vaga banuiala ca este cineva din anturajul gradnitei gargarita). nu cred ca o sa ma mai feresc. copilul meu a fost primul inscris la aceasta gradinita. promisiuni au fost multe dar realizari putine. sincer, pe copilul tau l-am tinut in brate a parcul bucov. este un copil afectiv si mi-a placut mult. probabil ca "ne cunoastem" mai mult decat crezi. cred ca jumatatile noastre au copilarit. cred ca ti-am dat destule informatii ca sa stii despre cine este vorba.
iti urez multa sanatate tie si familie tale.

http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLAhttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=12cde24adf69a2f4c7b99b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_bb spune:

quote:
Originally posted by kendy

Eu am venit de curand din italia cu sotul si puiul nostru si in cutia postala am gasit un fluturas am fost,am vazut o gradinita care-mi place vis a vis de Biserica Sf Vineri-Gradinita Popey,noi stam pe Republicii.De ce-mi place?Pentru ca directoarea se implica si este si educatoare a terminat pedagogicul si romana-engleza,cealalta educatoare a fost invatatoare si se pune la mintea copiilor,TAXA ESTE MICA in functie de ce am vazut ca ati scris voi:adica400ron la program scurt aici este:
- 8-13=program scurt(250 ron)
- 8-14=program scurt+masa(250 ron+masa)
- 8-18=program lung(450 ron+masa)
- si surpriza:pt mamicile foarte ocupate exista programul extra:8-21 (600 ron+masa)
Se scade masa daca copilul nu vine si anunti pana in ora 9:30 si daca lipseste mai mult de 2 sapt taxa se recalculeaza.Optionalele sunt incluse in pret:germana,dans,aikido si engleza se vorbeste permanent,primeste copii in orice perioada a anului,din noiembrie s-ar putea sa bage transport si vacantele sunt:o saptamana(sau doua nu mai stiu)de craciun si doua de paste si ATAT.Miercurea se pleaca din gradinita la zoo in bucov sau bucuresti,la teatru,muzee etc...
Si sa nu uit:"Nu va mai certati care e CEA MAI BUNA GRADINITA nu exista asa ceva ci doar ce sti tu ca e cel mai bune pt puiul tau si sa nu te lasi amagit de o fata zambitoare"
Va pup nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_bb spune:

Buna tuturor!
Am si eu un baietel de 5 ani si jumatate si vreau sa-l inscriu la o gradi in Ploiesti. M-ar interesa in mod deosebit gradinita particulara care se afla vis-a-vis de Biserica Sf.Vineri, unde a zis kendy ca se afla; am fost ieri sa o caut dar nu am reusit sa o gasesc si nimeni nu stia nimic despre ea. Va rog dati-mi si mie adresa completa si datele de contact. Multumesc frumos si va rog urgent pentru ca vreau sa-l inscriu din ianuarie.

Mergi la inceput