Hotel Antalya/Marmaris/Bodrum

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

M-am lamurit. Pai e dublu pretul deact vrem noi sa dam .

Pe 10 zile in sept am scos pret de 665 e la Belek Beach, iar Gloria sare bine de mie... Ne-ar place, dar nu vrem sa dam atatia bani. Am stabilit un maxim de 750 e/10 zile/pers in sept si incercam sa ne incadram.

multam oricum,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Anya, nu lua in calcul preturile de pe site, sunt fff mari.
o camera ajungea pana la 200 euro / noapte.
stiu o agentie serioasa cu care poti lucra, daca vrei detalii, iti trimit pe pm.
noi am fost la mijlocul lui iunie, a fost superb.
tot ce vezi pe site, e adevarat.
serviciile sunt excelente, mancarea fff buna, multa si variata.
sa stii ca noi suntem destul de pretentiosi (am fost si cu fetita noastra de aproape de 2 ani), am fost placut impresionati.

Mergi la inceput

Multumesc,Clyo, ti-am trimis un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, noi am rezervat la Titanic Resort in Lara/Antalya (aici). Insa abia acum aflu de problema cu rusii. Lamuriti-ma si pe mine la ce sa ma astept! Noi mergem in septembrie, deci extrasezon si sper sa avem noroc, mai ales ca e primul nostru concediu in trei!
Va doresc tuturor concedii placute si o vara frumoasa!

Flavia si Bianca

Bia vijelia

Mergi la inceput

care problema cu rusii?

Mergi la inceput

Flavia, nu te speria ca nu te mananca rusii. In general sunt mai zgomotosi si mai agitati decat vesticii, dar in rest e chestie "de gust".

Recunosc ca eu personal prefer cluburile frecventate de nemti,belgieni... dar asta din cauza experientei. Eram intr-un club turcesc si in afara de noi, 2 familii de romani, restul erau vest de vest. Toate bune si frumoase...la masa liniste, nu era imbulzeala pe la tavi, la tobogane copiii se dadeau in ordinea in care se urcau. Intr-o dupamiaza , la bazinul de copii, baietelul prietenilor nostri a ratacit o forma de nisp - pe seara, la plimbare, am gasit-o pusa bine intr-un loc in care se asezau obiectele uitate... ce sa zic, idilic. Dupa cateva zile, apare un grup de... rusi sau ucrainieni, sau... ma rog, vorbeau ruseste, nu stiu exact din ce republica erau. La masa se bagau in fata tavilor de parca se termina mancarea, la tobogane nu conta cine era la rand, trebuia sa se bage vre-unul in fata, galagie si ... ne-a disparut un colac. Nu era mare scofala, e vorba de idee in sine. Recunosc ca s-a vazut clar diferenta. AAA si seara, la bar era mult mai "agitat" cu tendinte de betivaneala. Cam astea ar fi motivele pt care eu prefer.... altceva decat rusi, dar nici-o grija, nu mananca pe nimeni.

Mai degraba, eu nu m-as duce la un hotel asa de mare cum e Titanicul. Am auzit ca ar avea servicii ff bune, dar eu prefer cluburile mai intime, cu camere mai putine. Doar chestie de gust. Oricum, nu-ti fie frica nici de rusi nici de alteva. Turcii stiu sa faca turism, asa ca pun pariu ca o sa vii incantata.

Concediu placut,

Mergi la inceput

noi nu am avut niciun fel de problema cu rusii, in afara de faptul ca erau multi, vorbeau tare si limba lor ma deranja la urechi

femeile (in special) cele tinere erau foarte frumoase, aranjate, cochete, o adevarata placere sa le privesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veras spune:

Pentru cei care au fost de curand in Turcia: ce bani ati luat la voi si in ce moneda ati facut platile: euro, dolari sau lire turcesti? (mie mi-e groaza de lirele turcesti, mai ales ca am inteles ca au facut si eu denominarea si functioneaza, inca, in paralel, ca si la noi, si lirele vechi, cu multe zerouri, si lirele noi). Exista magazine unde se poate plati in euro, se face o paritate buna? Ca zau nu stiu ce bani sa iau la mine,
Multumesc,
Vera

Mergi la inceput

am avut cardul de credit, euro si dolari.
la magazine am platit cu cardul, in rest cu lire turcesti (am schimbat in Antalya).
in afara de malluri, se poate plati si in euro / dolari, paritatea e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Vera, platile le poti face in ce moneda doresti, lire, euro sau dolari, insa in dolari este mai putin avantajos. Cu lirele nu e nici o problema pentru ca cele vechi sunt scoase din circulatie asa ca nu ai cum sa te incurci.

Mergi la inceput