Se poate plati in toate cele 3 monede, mai avantajos in lire mi s-a parut ( cam la orice plata ). Iar pt viza dolari, ca e 10 dolari sau 10 euro, fiecare cum doreste.
Cu rusii, desi erau multi, nu am avut chiar nicio problema. ( poate doar limba ).
In orice caz, sfatul meu este sa nu ratati excursiile ( Pamukkale/ Hierapolis, rafting, etc..). Sunt super frumoase si f bune ca pret ( la agentiile lor locale ). Mergeti neaparat si in orasul vechi, e f frumos, faceti croaziera pe mare. Si nu uitati : negociati!!
am si eu o intrebare : a fost cineva la Hotel Green Platan in Marmaris?
Rafting... da!!! E super tare. Asta daca ai cu cine lasa copiii (cine-i are) Eu am reusit sa merg acum cativa ani si de atunci recomand tuturor sa incerce.
In plus plimbarea cu vaporasul pe mare, merge si cu copiii dupa tine, eventual si scufundari pt cei care vor. Si nu inultimul rand Aquapark-ul pt cei care merg in Kusadasi.
La Lara Beach Hotel din Antalya, Lara, a fost cineva? m-ar interesa cum e mancarea si cum e cu regimul all inclusive la ei, am inteles ca nu e la toate hotelurile de 5 stele la fel, fiecare are standardul lui si lista cu ce include ca free of charge si ce e cu plata.
Am gasit un site cu hoteluri din Turcia...poate va va fi de folos!
http://www.teztour.ro/