Hotel Antalya/Marmaris/Bodrum

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serban spune:

Uite si link ul:
http://www.kusadasi.ro/oferta-speciala-hotel-limak-lara-de-luxe-x90.html

NUmai bine, Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Serban, acum am inteles de ce e mai ieftin, noi nu mergem acum ci in septembrie abia. Dar prospectam piata.

Concediu placut si astept vesti la intoarcere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Dar un club mai ieftinut in Antalia sau Bodrum, sa nu cotizez mai mult de 800E/pers/10 zile in septembrie - stie cineva? Ca daca mai adaug si cei 2 copii, sar de 2000E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

da' cum sa nu, gasesti, chiar si la 5 stele. nu pot sa-ti recomand care anume, ca tot in septembrie plec si eu..dar gasesti sigur. Eu am gasit cateva dar nu ne-am hotarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Dupa multe prospectari ale pietei noi ne-am oprit la Hotelul Lares Park din Lara 5* Ultra all inclusive. Noi plecam pe 30 august, stam 10 zile si pretul pe care l-am obtinut este de 845 Euro / persoana, la care se adauga 75 Euro taxa de aeroport si 10 USD taxa de viza. Copii pana in 13 ani platesc 180 Euro si taxele.
Suntem un grup de 10 adulti si 5 copii (intre 4 - 8 ani).
De ce am ales acest hotel? Pentru ca au copii pana in 13 ani, gratuitate, pentru ca in camere este o canapea pe care pot dormi copii, pentru ca au tobogane, plaja e cu nisip si hotelul e pe plaja.
Daca vrea cineva sa se alature noua e bine venit. Daca va uitati pe site la Alibaba Tour sau Kusadasi puteti vedea ca am obtinut o reducere de 30 Euro / adult fata de preturile afisate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serban spune:

Salutare.
Am revenit si pot spune ca a meritat toti banii.A fost realmente de vis! Zborul cu avionul(pt prima oara), camera de hotel, mancarea ingrozitor de multa, serviciile de orice fel, animatia pt adulti si copii,designul hotelului, totul superb...Sincer mi-a depasit asteptarile....Singurul punct negativ e faptul ca nu venea femeia de serviciu sa ne ia cosul de gunoi zilnic, nici acuma nu inteleg de ce, pesemne astepta ceva banutzi, pe care am catadicsit sa-i dam in a 4-a zi.Si inca ceva, hotelul era deschis doar de 10 zile, si mai erau unele colturi de amenajat sau lucuri de pus la punct ,cum ar fi internetul in camera, dupa care a plans sotul meu. Orium, per totul ff bine,sunt multe de zis, specificul hotelului era japonez, cu mult mobilier de rachita oriental si cu mult lemn masiv maro inchis.Iar curtea era desprinsa din povesti parca, cu multe pagode si podete specific japoneze, vegetatie luxurianta si locuri de joaca pt copii. Daca intereseaza pe cineva, pot sa pun si poze, numai sa dati de stire..

NUmai bine,
Roxana

Mergi la inceput

Am primit de la mai multe agentii recomandarea pt hotel Belek Beach. Cica ar fi cea mai buna optiune pt ce vrem noi, adica club all inclusive, plaja cu nisip, relativ aproape de aeroport, cu facilitati pt copii si sub 750e/10 zile.

A fost cineva pe aici? sau stiti ceva de hotelul asta?

multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

recomandarea mea:

www.gloria.com.tr

Mergi la inceput

Multumesc, Clyo!
Arata super bine, dar sincera sa fiu nu prea l-am vazut pe la nici-o agentie. Stii cumva cine il are in oferta?

multam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Noi aici http://www.nergishotel.com - Nergis Select Marmaris
vom pleka pe 03 Septembrie .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput