Hotel Antalya/Marmaris/Bodrum
Raspunsuri - Pagina 3
pussi spune:
Eu am fost in Kusadasi(nu mai stiu cum se scrie) la Richmond Hotel 5* All, super super ok, cu multa linistite si verdeata, ideal pt. cupluri cu copii. Anul asta vreau o insula greceasca, un hotel de 4* tot All, dar nu stiu nimic concret ..........imi spune cineva un hotel unde a stat.........
PUSSI
serban spune:
Salutare. Tot eu. Va rog mult sa ma ajutati sa iau o decizie, pt ca simt ca ma pierd in atatea oferte...Am fost azi la mai multe agentii,kusadasi, Alibabatour, etc si am gasit niste super oferte speciale in jur de 1000 euro la hoteluri de 5 stele in zona Lara si Kusadasi pentru perioada 19 si 22 iunie.In rest la toate celelalte agentii mi s-a spus ca nu mai sunt locuri si ca sunt f scumpe hotelurile ramase.Nedumerirea mea este, chiar e o agentie de incredere Kusadasi, de ce nu da buzna nimeni pt ca ofertele sunt mai mult decat excelente.Ideea este ca fiind oferta speciala trebuie dati toti banii dinainte. Voi ce ziceti? E de bine? Maine trebuie sa fac rezervarea...
Cu multumiri,
Roxana
serban spune:
Fetele ,tot eu revin..Please, un sfat ..oscilez acuma intre ofertele Kusadasi, am selectionat pe baza apropierii de aeroport , sa fie cam la 10 14 km de Antalya. Am ajuns la fame Residence Lara, Lares Park, Limak Lara de luxe si Lara Beach resort, toate la 500 euro de pers la ultra all inclusive. Ce ziceti? Cine unde a fost, ce recomandare aveti_ TOATE SUNA F BINE.
Mersi mult si numai bine,
Roxana
roxanaz spune:
eu am o singura problema cu lara (si multe alte locuri din antalya) - este pliiin de rusi/ukrainieni. care-s ingrozitor de prost crescuti si fac zgomot si m-au enervat anul trecut la maxim....noroc ca ne-am intersectat doar vreo 3 zile ca altfel cedam nervos
Bodrum e mai scump decat antalya.
de kusadasi asta nu stiu ce sa spun, eu am fost doar cu ali baba tours si de aia o recomand cu caldura, fff seriosi.
Roxana
roxanicea spune:
ali baba tours sunt cei mai specializati ep turcia. sunt de departe cea mai buna alegere.
eu nu as opta pt hotelurile din lara. multe plaje din zona aia sunt stancoase.....;ai avantajul faptului ca esti chiar in orasul antalya (tine de antalya) si ai o oferta mai larga de posibilitati de distractie, de papa..etc
poate te sfatuieste cineva care chiar a vazut hotelurile respective.
succes!
roxi foto
serban spune:
Gata, fetelor, am facut rezervarea la Hotel Limak Lara de luxe 5 stele Ultra all inclusive in Antalya la 10 km de aeroport,hotel nou deschis pe 1 iunie.Sper sa fie o alegere buna, momentan nu am nici un fel de referinte despre el, dar va anunt cand ma intorc.Agenta de turism mi+a sugerat sa aleg un hotel mai nou, plus ca era la oferta din luna iunie, ne+a costat 1 100 euro cu tot cu taxele de aeroport. Incepand cu luna iulie, pretul va fi de 700 euro de pers in loc de 500. Unul din criterii a fost precum spuneam apropierea de aeroport, avand in vedere ca am copil mic care nu sta locului prea mult.
Dana, daca vrei sa mai gasesti oferte pt luna iunie, care e super din pct de vedere al climei,mai ales ca esti cu copilu mic, eu zic sa te grabesti si sa iei in calcul si agentia Kusadasi. Mie una mi-a inspirat incredere si are super oferte cum nu am gasit la nici o agentie.
A propos, despre ultra all inclusive am inteles de la agenta de turism ca include, pe lanaga bauturi din import, si sucurile naturale gratis, care altfel sunt destul de scumpe.
Numai bine, va mai astept cu pareri,
Roxana
Eseea spune:
Serban, m-am uitat si eu pe site la agentia Kusadasi si mi s-a parut f frumos ce ai ales. Fii sigura ca va fi totul ok! La ultra all ai absolut totul inclus.
Din Antalya o sa puteti face si excursii f frumoase si ieftine. Plus plimbari cu vaporasul, etc...
Si pe mine ma intereseaza in acest an agentia Kusadasi ( chiar am deschis un subiect unde asteptam pareri despre ea ) asa ca te rog sa dai detalii la intoarcere.
dar spune-mi si mie please, m-am uitat pe site la hotelul tau, si pretul pe care l-ai platit e mai mic decat ce scrie acolo. Cum asa oare?! Suna ff bine.
Concediu placut! ( sunt sigura ca va fi asa).
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by Eseea
dar spune-mi si mie please, m-am uitat pe site la hotelul tau, si pretul pe care l-ai platit e mai mic decat ce scrie acolo. Cum asa oare?! Suna ff bine.
intotdeauna preturile agentiilor sunt mai bune decat cele de la receptia hotelurilor.
Roxana
Eseea spune:
Roxana, stiu asta , probabil ca m-am exprimat eu gresit...pretul pe care ni l-a spus Serban e mai mic decat cel afisat pe siteul agentiei Kusadasi, pt perioada si hotelul ales. Asta intrebam..
serban spune:
Salutare, fetelor. Pt Eseea, trebuie sa te uiti in ofertele speciale, acolo e pretul preferential pt luna iunie, 499 euro de persoana, alaturi de multe alte oferte ff avantajoase ca pret.Astazi ne-a anunat agentia ca a sosit faxul de la hotel cu confirmarea definitiva.
Numai bine,
Roxana