Hotel Antalya/Marmaris/Bodrum
Raspunsuri - Pagina 2
roxanaz spune:
Danette, am stat aici:http://www.corinthiahotels.com/hotel.asp?h=23&l=1 .hotelul face parte din lantul corinthia hotels, este ok. localizarea este superba, un fel de sinaia la mare.
daca te uiti pe ofertele de la alibaba vei gasi precis ceva ce sa va placa si sa va convina la pret.
Roxana
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Danette, am stat aici:http://www.corinthiahotels.com/hotel.asp?h=23&l=1 .hotelul face parte din lantul corinthia hotels, este ok. localizarea este superba, un fel de sinaia la mare.
daca te uiti pe ofertele de la alibaba vei gasi precis ceva ce sa va placa si sa va convina la pret.
Roxana
exact!
iar ca si corinthia hotels mai sunt multe bune la acelasi standard: magic world-urile, sunt vreo 2 intercontinental-uri, club med-uri cateva si ele, belville cum zicea cineva mai sus, etc.
sunt mult mai bune decat un hotel no name...la acre poti avea surprize neplacute.
vacantza cu bine!
pupici
p.s. sa inteleg ca nu mai stai acum in cluj...;te-ai mutat in baia mare inapoi?
roxi foto
serban spune:
salutare!
Si noi, eu fetita de 1 an si 10 luni si sotzu vrem sa plecam la mare in Turcia chiar la sfarsitul lui iunie, dar sunt la fel de debusolata ca si Dana,tot la 5 stele all inclusive. Vreau sa va cer parerea mai ales ca am auzit ca pana in Antalya trebuie sa schimbam avionul, o fi adevarat? si inca ceva, voi ce stiti, se poate face rezervarea direct cu hotelul la un pret mai convenabil? 4 stele e mult mai rau decat 5 stele, voi avea oare parte de servicii rezonabile?
Multumesc anticipat si sper sa ajung la o conlcuzie cat mia repede, caci vrem sa facem rezervarea saptamana asta.
Roxana
Eseea spune:
Serban, cursa Bucuresti - Antalya este directa, nu schimbi nici un avion, asa ca stai linistita.
daca plecati curand e ff bine, pt ca pt fetita nu vei plati nimic ( in marea majoritate a cazurilor infantii, 0-2 ani, nu platesc).
in legatura cu pretul stai iar linistita...pretul sejurului la agentiile de tursm include transport avion + transfer aeroport-hotel+ cazare+ masa. Normal ca prin agentie e mai ieftin, ei au contracte, discounturi etc...All inclusive este foarte bine.
In Turcia serviciile sunt foarte bune, sunt printre cei mai renumiti in domeniu. Nu am auzit de surprize. E de preferat 5 stele, unde totul e lux, dar cred ca si la 4 e ok. ( ceva diferente la servicii, mancare, etc). In orice caz, vor fi "rezonabile" ( te-am citat).
vacanta frumoasa!
anya spune:
Roxana, exista chartere Bucuresti-Antalya, nu schmbi nimic...poate doar tara .
Cat despre calitate la 4*, depinde cu ce o compari. Poti sa fii sigura ca 3* turcesti sunt mult mai bune ca 3* romanesti. Am fost la ei la 3,4 si 5*. In Antalia * sunt mai bune ca in Kusadasi. Mai exact 3*in Antalia=4* in Kusadasi. Indiferent de numarul de * poti sa fii sigura ca stiu sa faca turism.
deea111 spune:
Buna!
Noi oscilam intre Alanya, Kusadasy si Bodrum. Imi puteti spune care zona e mai frumoasa? Din poze, pe mine, m-ar incanta mai mult Bodrumul.
serban spune:
Salutare. Multumesc pt raspunsuri, m-am linistit. As dori sa mai aflu ce zona e recomandabila pt familii cu copii.Am gasit o oferta de 1 450 euro la hotel Papillon Zeugma in Belek all inclusive, cu toate taxele incluse. Ce ziceti , vi se pare bine, e mai scump decat imi programasem,dar suna interesant, a fost cineva pe aici? Inca ceva, luna iunie e bine de mers? Adica e suficient de cald, apa calda?
Multe mutumiri,
Roxana
pd spune:
Hotelul Papillon Zeugma face parte din lantul hotelier Papillon. Noi am stat anul trecut la Papillon Belvil si a fost foarte bine. Din cate am auzit la Zeugma e si mai bine. Eu zic ca pretul e bun, avand in vedere ca noi am platit anul trecut cam 1500 euro ( cu toate taxele). Nu stiu cum e vremea si apa in iunie pentru ca noi am fost in septembrie si atunci era foarte cald si in aer si in apa. E o zona foarte potrivita pentru familii cu copii mici.
Mai multe despre hotel poti afla aici:
www.papillon.com.tr/" target="_blank">http://www.papillon.com.tr/
Vacanta placuta!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
irinai spune:
Papillon Zeugma este foarte bun. du-te linistita, caci oferta este foarte buna. Belek insa ca si oras este cam trist, 2 magazine si atat, nu prea ai ce fece, plus ca este destul de departe de resort-urile propriu zise.
Luna iunie este buna, apa este calda, vremea este foarte calda, nu ploua aproape niciodata.
serban spune:
Salutare din nou. Multumesc pt raspunsuri.Tot la voi apelez si v-as ruga sa ma sfatuiti cu privire la zona Belek, Kusadasi sau chiar Kemer.Din auzite, se pare ca Antalya e cea mai buna dar si cea mai scumpa. Pe siteuri gasesc insa oferte la preturi f bune la 5 stele in Kusadasi de ex., in jur de 1 000 ,1 000 si ceva de euro. Vin si va intreb cat de mare e diferenta, nu se merita sa merg si aici? Sunt intr-o nebuloasa tot mai mare cand vad cate oferte sunt si mai sunt si in intarziere. Oricum ma gandesc la 5 stele indiferent unde mergi nu poate fi rau.
Multumesc mult si sa auzim numai de bine.
Roxana