Iasule, mandra cetate (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Fetelor, va multumesc!
Azi am vb cu bunica si mi-a spus ca inca nu se discuta nimic despre dat drumul mamei acasa din spital... Deocamdata vor sa o mai tina sub observatia lor... Nu stiu de cem dar tare am impresia ca mi se ascunde ceva, numai sa nu ma mai gandesc la asta si sa nu mai sufar... Si asta asa ma intristeaza...
Dar azi ma simt bine, ca e ziua mea (adica 1 Iunie...) Si macar azi nu vreau sa ma mai gandesc asa mult la probleme...
Mai ales ca dimineata m-am trezit f bulversata, pt ca noaptea trecuta am visat ca ma atacau niste gandaci mari si negri (da' mari, nu gluma!!!)... Si am inceput sa tip prin somn, sa plang (asa de tare, ca dimineata era si perna uda de la lacrimile mele...), sa ma zvarcolesc... Al meu s-a speriat f tare... Dar nici nu a reusit sa ma trezeasca... Cica si ieri noapte am plans prin somn destul de tare, dar nu mi-a mai spus sa nu ma sperie... Dar peste zi, azi mi-am revenit, ca seful ne-a luat cioco, suc si inghetata de 1 Iunie...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adda

Nushulica, felicitari!!!!!!

Vreau si eeeeeuuuuu!!!

ADDA ... incepand de azi ...

Adda, stii ce ar zice Darria si Nusha la faza asta??? Sa iti faci singura, ca pe bebeii lor nu ii impart cu nimeni!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:

Nushulica, felicitari!!!!!!

Vreau si eeeeeuuuuu!!!

ADDA ... incepand de azi ...

Adda, stii ce ar zice Darria si Nusha la faza asta??? Sa iti faci singura, ca pe bebeii lor nu ii impart cu nimeni!!!

E si maine o zi!

si nu-i asa???!!!
adda iti urez succes se fac "greu"

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Nusha,iti multumesc in numele Catalinei pentru urare.
La fel si tie!
Am dus-o ieri in parc ,in Expo,s-a zbenguit pe acolo,de m-a terminat,nu mai puteam de oboseala aseara,prin urmare am adormit inaintea ei...
Azi dimineata nu mai termina de povestit taticului ei,ce a facut ea ieri in parc..
Am vizitat-o si pe Gabriela,imi pare rau ca n-am putut sta mai mult cu ea(din cauza Catalinei) ca era singurica,sa-i fi tinut de urat..

Nusha,sa ne spui ce-ai vazut la ecograf...

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:

Ce pot sa zic ... Is niste egoiste!

Nushulica, chiar mi-ai dat emotii aseara cand am citit mesajul tau ca mergi sa-ti vezi minunea la ecograf. Habar n-aveam ca esti insarcinata, dar stiam ca-ti doresti mult un bebelus pentru ca am mai citit mesaje de-ale tale pe forum. Sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

Nushulica si aici felicitari!!!!!

azi n-am chef de nik...aveam programare la oftalmo in P Ros cum m-ati indrumat voi candva (a doua) si mi-e sila sa ies si cu asta mic pe ...ma reprogramez...
Ieri n-am mai ajuns nicaieri, azi e nasol afara, maine plecam la Piatra sa facem pomenirea de 9 zile ptr socrul meu...poate s-o indura duminica sa fie mai frumos. Am sarbatorit 1 iunie doar cu cadouri si o plimbare.
Sa aveti o zi buna!

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor va multumesc frumos sunteti niste dragutze

adriana ieri la ecograf am vazut o bulinutza mici mica care nu facea nik eu ma asteptam sa vad ca misca ca face ceva are 5 saptamani si e in crestere oricum m-a emotionat foarte tare azi am facut si niste analize am dat sange si am lesinat asta oricum e la ordinea zilei la mine

adda iti doresc sa ti se indeplineasca visul cat mai repede posibil sa devii

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by nushulica

... ieri la ecograf am vazut o bulinutza mici mica care nu facea nik eu ma asteptam sa vad ca misca ca face ceva

Ce simpatica ai fost cu fraza asta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica
azi am facut si niste analize am dat sange si am lesinat asta oricum e la ordinea zilei la mine

Uite, de asta mi-e si mie o frica!!!!!!!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:

quote:

Ce pot sa zic ... Is niste egoiste!

Hmmm... asa le-am mai zis si eu, mai ales Darriei, dar tot nu s-a razgandit... Cica noi sa ne facem daca vrem... Ca Andreia este doar a lui mami si a lui tati ei...

E si maine o zi!

Mergi la inceput