Iasule, mandra cetate (34)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Ce vreme e la noi mai fetelor!
Si noi am fost ieri in parc,doar ca am ajuns destul de tarziu,pe la 18.30 si am sta pana pe la 20.30 si in tot acest timp Robert s-a dat pe topogane.Altceva nu l-a interesat,doar topoganele si sa "impinga" masinutele alea.
Va pup pe toate.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
adi69 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
fetelor va multumesc frumos sunteti niste dragutze
adriana ieri la ecograf am vazut o bulinutza mici mica care nu facea nik eu ma asteptam sa vad ca misca ca face ceva are 5 saptamani si e in crestere oricum m-a emotionat foarte tare azi am facut si niste analize am dat sange si am lesinat asta oricum e la ordinea zilei la mine
adda iti doresc sa ti se indeplineasca visul cat mai repede posibil sa devii
Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)
Pai ce voiai sa vezi...pe mine cel mai tare m-a emotionat cand mi-a aratat dr inimioara care batea repede repede...si mi-am dat seama ca e un sufletel la mine in burtica..mic si nevinovat..
Da sange de ce ti-a luat? Ce analize ai facut?
Ti-a dat poza de la ecograf? Prima poza a bebe-ului? S-o pui la album?
Adriana
papa-bun
iolanda77 spune:
Salut din nou!
Am o intrebare pentru voi. La ce medic sa merg? Am fost mai demult la un control la doamna doctor Mihaela Grigore, care a fost foarta blanda si eram hotarata sa merg la ea dupa ce raman insarcinata. Insa... cumnata mea mi-a spus ca din cate stie ea, dna Grigore nu e tot timpul disponibila (daca am o urgenta in miez de noapte e foarte probabil sa nu dau de ea) si mi-a recomandat-o pe doamna doctor Carmina Schass. Problema e ca din cate am inteles dna Schass nu e prea... blanda si cum sunt la prima sarcina as vrea o doctorita care sa nu ma ia asa tare.
Astazi am fost la medicul de familie sa ma ia in evidenta si mi-a recomandat sa merg la doamna doctor Tarnovanu (sau Tarnoveanu).
Puteti sa-mi spuneti ceva despre fiecare din cele 3? In primul rand m-ar interesa sa fie disponibila in caz de urgenta (sa am un numar de mobil si sa raspunda cand sun).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
belnicol spune:
Bine v-am gasit!
Of, ce rau imi pare ca nu am fost ieri in Copou. Ieri am fost toata dimineata cu Matei la analize iar dupa-amiaza l-am duc in KidsLand. Daca stiam ca azi o sa fie vremea asta urita renuntam la Mall ca si asa a fost foarte aglomerat (trebuia sa ma gindesc, doar a fost 1 iunie!). Matei a fost foarte bulversat, nu stia incotro s-o apuce, trebuia sa-l duc eu de minuta. Nu prea l-au impresionat jucariile de pe acolo, nici macar bazinul ala cu bilute. Ce i-a placut mai mult au fost casutele alea micute in care incapeau 2-3 copilasi, iar una avea un tobogan pe care a invatat sa se dea singurel. Probabil e un pic cam mititel pentru asa niste jocuri. In rest ... galagie multa. Am iesit eu ametita de cap de acolo, daramite el. Cam asta a fost ziulica lui de ieri. Si a mea implicit. Azi ... vremea asta urita ne-a consemnat la domiciliu.
V-am pupat.
Nicoleta si Matei
carmenp spune:
nushulica, felicitari, sa fie intr-un ceas bun, sa fie sanatos si sarcina usoara!
adi, felicitari catalinei sincer nu`sh de ce ca vaz ca-i nascuta in martie, se vede c-am cetit pe diagonala
fetelor, io-st insistenta de fel mai ales ca va stiu pe unele dintre voi inimoase si bag iar lincu` asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118 . toate stim ca e greu cu un cupil da` cu trei, ofof, da` poate niste hainute ramase pe-acolo intr-un colt s-or gasi, hm, ce spuneti?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
iolanda77 spune:
Buna ziua tuturor!
Multumesc Carmen pentru mesajul de bun venit.
Ma bucur sa fiu printre voi si se pare ca este si o metoda foarte eficienta de a te informa in orice domeniu doresti.
Weekend placut!
nushulica spune:
am facut un betahcg ca sa fie dr sigura nus' de ce adevaru e ca nu prea s-a vazut decat o pata mica mica neagra dar e sigur sarcina ca azi mi-au iesit analizele bune si indica sarcina 5 sapt cum crede si dr
poza o am si ma tot uit pe ea de ieri ....normal ca o pun in album
carmen
Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)
GabrielaG spune:
Bine v-am gasit..dar ce mult ati scris...
Ieri a fost frumos, frumos in Copou si parculetul nou inaugurat e suupper...dar Otto cataratorul mi-a venit cu o zgarietura de vreo 15 cm pe manuta...s-a zgariat intr-un surub la tobogan.
Ieri mi-a facut placere sa o cunosc pe Ionica si sa o revad pe Lacri si mama de Stefana Raisa si o gramada de cunoastinte.
Ma enerveaza ca azi ploua...dar totusi sper ca maine si poimaine sa fie mai bine.
Pupici,
Gabriela si baietii
Nushulica, sarcina usoara si un BB sanatos.
Iolanda, despre d-na dr. Grigore am auzit numai lucruri buna, despre d-na dr. Schass la fel si pe a treia nu o cunosc deloc..pe primele le stiu din vedere si din maternitate. Parerea mea proprie si personala, e ca dupa un anumit timp...adica ceva vechime in meserie si multi pacienti, nu mai au timp fizic sa fie si la sala de nasteri si la cabinetul aprticular...etc...asa ca se descurca cum pot, adica mai roaga un coleg, sau te lasa sa astepti. Parerea mea...
aime spune:
Nushulica, bet HCG-ul l-ai facut ca sa vada dr valoarea, din valoare isi da seama si de ce fel de sarcina este, singulara, gemelara, tripleti ...si se mai face ca sa-i dea seama si cum creste hormonul, sigur te mai pune s-o repeti...eu am fact analiza din 2 in doua zile, pana s-a declarat multumita.Ai incredere ca stie ea ce face
Iolanda, felicitari ptr burtica...ca pacienta veche a dr. Grigore, ti-o recomand cu caldura, si daca-mi permiti un sfat, cel mai bine este sa vb personal cu dumneaei, s-o intrebi ce si cum te poate ajuta la nevoie, decat sa iei informatii de la altii (desi sunt sigura ca cumnata ta e bine intentionata), daca ea iti spune ca nu e disponibila, actionezi in consecinta, dar e pacat sa nu te urmareasca ea si mai ales sa nasti cu ea, care e bunatatea intruchipata. Si pot sa-ti mai spun ca dr. Tarnoveanu e la fel de draguta (au fost colege de facultate), o buna prietena de-a mea (nu din Iasi) a nascut cu ea de 2 ori si a fost ff multumita. De cealalata dr n-am auzit din pacate.
lacri spune:
va pup!
la multi ani strengarilor!
urata zi off si eu acusi tre sa plec iar dar nu prea imi vine cand vad ce ploua .
ieri am avut o zi foarte frumoasa.....serbarea a iesit super ,super .Fabian s-a distrat de minune.apoi dupa serbare am fost si noi la parcul cel nou din Copou unde binenteles ca am zabovit ceva vreme ca am meu print nu se mai dadea plecat (asteapta deschiderea acestui parculet de cateva saptamani).
pozele de la serbare le pun in seara asta sau maine ca nu am avut timp sa le descarc.
nici de citit nu am citit ce ati mai scris voi dar sper ca sunteti bine.
eu va doresc multa,multa sanatate.