Iasule, mandra cetate (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iolanda77 spune:

AI dreptate Aime. Tocmai bunatatea, blindetea d-nei dr Mihaela Grigore m-a cucerit si asta e motivul pentru care prefer sa merg tot la dumneai. Pe celelalte doua doamne nu l-eam cunoscut personal, doar din auzite. Legat de d-na Tirnoveanu medicul de familie mi-a spus ca este la fel o persoana deosebita, gata oricind sa te ajute.
Multumesc mult pentru sfat. Cred ca o voi aborda pe d-na Grigore
O zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by aime

Nushulica, bet HCG-ul l-ai facut ca sa vada dr valoarea, din valoare isi da seama si de ce fel de sarcina este, singulara, gemelara, tripleti ...si se mai face ca sa-i dea seama si cum creste hormonul, sigur te mai pune s-o repeti...eu am fact analiza din 2 in doua zile, pana s-a declarat multumita.Ai incredere ca stie ea ce face

uite vezi cine stie chiar nu stiam pentru ce-i oricum azi urma sa o intreb macar sa stiu pentru ce am lesinat acolo
zici ca ai facut-o din 2 in 2 zile?? eu nu cred ca rezist

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Hai, mey, ca rezisti...pai ptr o intepatura iubita...ar putea sa urmeze fraza...da ce faci cand nasti , da consideri ca n-am zis-o .
Acu, fara gluma, eu am facut analiza de 3 ori, din 2 in doua zile...acu nu e obligatoriu si la tine...hai, grija de bebe si fara lesinuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by carmenp
!
adi, felicitari catalinei sincer nu`sh de ce ca vaz ca-i nascuta in martie, se vede c-am cetit pe diagonala
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Carmen,Nusa i-a urat Catalinei La multi ani ,pt ziua copilului,separat ei deoarece o cunoaste personal,spre deosebire de ceilalti copiluti de pe aici..:)si nu pentru ziua ei care ,ai dreptate ,e prin martie..da' ai fost simpatica!Si multumim de felicitari..chiar daca nu stiu de ce ai felicitat-o...

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Si Adriana, La multi ani pentru printesa, sa creasca mare si sa va bucurati cu ea.
Cristina, La multi ani si aici, si petrecer frumoasa in seara asta.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

m-am dus si eu la lista si am vazut ca nu era ziua Catalinei... Dar daca Nusha a venit cu urari... m=-am gandit ca stie ea ceva...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Nu este ziua Catalinei.Cu toate ca ea si-ar dori sa fie ziua ei in fiecare zi...Deja mi-a spus ca la urmatoare ei zi vrea tort in forma de caleasca!Sa vad eu pe unde "scot maneca "cu tort caleasca...bine ca mai am un an pana atunci si poate se razgandeste...

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Pana atunci...pot sa va servesc cu minipizza si cu napolitane cu dulceata...,asa ,de fosta zi a copilului..

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Adi,ma bucur daca pumnisorii nostri ti-au fost de ajutor!!!Iar m-am imbolnavit vizionind minunatiile pe care le-ai facut.Ai reteta de mini-pizza de undeva??Un link ceva ca arata tare misto si pare usor de facut,si mi-as impresiona si eu baietii ca tot aveam de gind sa fac o pizza(oricum pun copyright by Adi).
Am fost si noi in COpou aseara dar era super aglomerat asa ca pina si Alex a cerut sa iesim..s-a zbenguit putin si gata.Azi ii promisesem un repetir dar...nasoala vreme.
Un w-e minunat.
GAbi si ALex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Iolanda, eu am nascut cu dr. Grigore si am fost f multumita. (cu exceptia faptului ca asteptam mult la consultatii, desi eram programata).De la 4 luni am avut probleme cu sarcina si o stresam la greu cu telefoanele. Ce e bine, daca nu poate ea sau are o urgenta te poate trimite la alte dr cu care colaboreaza. (dr. Cojocaru de ex)
Pana la urma decizia iti apartine si pot sa-ti spun ca am schimbat 3 dr. pana am ajuns la ea.

Ioana &Andrei (14.09.2004)

Mergi la inceput