Pestisori... pestisori... (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

N-am mai avut cand sa scriu... de vineri am fost singura cu zuza si mi-a mancat tot timpul... Cand e tac'su acasa sau cu ma'sa mare e alt ceva ... facem cu schimbu' ...

Eu caut vile la mare ca vrem sa mergem intr-o luna pe la mare... sper sa putem... Vrem sa mergem o sapt. si sa fie si timpu' frumos ca sa se balaceasca mandra... E nasol ca nu stim cum va fi vremea si nici nu putem sa ne hotaram sa plecam brusc si dintr-o data ca trebe facuta rezervare daca mergem cu Elena dupa noi...ca nu risc sa ajung la mare si sa nu gasim cazare... Complicat cu bb dupa tine

Duminica nunta nr. 2 ... abia astept... Mergem noi si sora mea cu pretinu' O sa recuperez cu distractia de la nunta unde am fost nasi... unde a fost destul de obositor... si mai trebuia sa fim mereu atenti ... sa nu disparem din cadru prea mult timp... Uneori imi venea sa plec in parcu' de langa si sa nu mai intru in restaurant... ma dureau picioarele ingrozitor...

Astazi implinim eu si al meu sot 2 ani de la nunta ... ieri am facut 7 ani de cand ne cunoastem... Poate iesim pe seara pe undeva sa ne sarbatorim... In functie de starea de spirit a lui Florin, ca trebe sa mearga la stomatolog... la innebunit de durere o masea. Om vedea....

ca fug la Meme... am depasit timpul pe care mi l-a acordat de DC

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

elyanne felicitari si-ti doresc multi multi ani fericiti in continuare , pana la adanci batraneti

si eu fac 5 ani de la nunta pe 21

G.K.R

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ELIANA ,LA MULTI ANI FERICITI!...sa aveti parte numai de bucurii si multa sanatate si o viata luuuuuuuuuuuunga impreuna!

DANY si mie imi place horoscopul de azi,mai ales ca al meu e acasa azi,deci poate primesc ceva surprize de vacante,wauuuuuu ar fi super

NANAMI trebuie sa fie interesant sa fiti doar 3 romani acolo,aici sunt multi,e destul de mare comunitatea...te cred ca te bucuri cand dai de unul nou

pestisori dragi,pe maine,azi nu stiu daca mai intru ca vom umbla aiurea

fetelor si numai bine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

ELIANA MULTI ANI FERICITI SI IUBITI!

Mersi , Nanami....

Mirela , a iesit ceva cu vacanta...ca la mine nimik deocamdata ....dar cine stie ..nu a avut curaj ..sa imi spuna azi ..

Va pup si pe maine !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

n-am reusit sa va mai scriu dar suntem bine.Ne bucuram de musafiri si reusesc mai rar sa intru pe DC.
Dany nu ne-a luat apa dar Mariuca era tare nedumerita cum mai iesim noi din casa.In fatza blocului era o nebunie...Asa ca bine ai facut ca n-ai venit in weekend la mare.Si azi a batut vantul dar speram de maine sa fie mai faina vremea.
Crismir sa stapanesti sanatoasa laptopul!Ce mai face Robert?Cred ca abia asteapta sa-i vina partenerul de joaca.
Eliana multi inainte!
nanami sanatate puiului tau!
va pup si pe curand!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Crig, ma bucur ca sunteti bine si ca nu ati avut probleme.Daca esti la malul marii , cred si eu ca ai musafiri , vara.Pupici fetitei adorate!

Aseara am fost la o terasa pe malul lacului Tineretului si dupa ce am mancat o inghetata ma luase un frig....e cam racaore ..dar prefer asa decat caldurile alea sufocante..

HOROSCOP: Va aflati in prezenta unei persoane ce va inspira putere, prestanta, superioritate, intelepciune: ori o personalitate dominanta peste toti, ori o celebritate, si va simtiti foarte mandru sa fiti in compania sa. Poate urmeaza sa va ajute sa atingeti un scop important sau aveti ceva de castigat de pe urma discutiei cu acesta, profitand de o pila sau o interventie mai sus prin intermediul lui.

PUPICI SI O ZI BUNA !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Buna pestisori
Eu am venit azi de la amiaza acasa fortata ,mda... dupa cum ma asteptam , fii-miu a facut febra si m-au sunat de la gradi sa ma duc dupa el

offffffffffff,,,,,,,,,,,asa m-am saturat si nu ies din una si dau in alta , ma bucur pt, voi ca sunteti bine , sanatate si numai bine

o zi buna tuturor

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumim mult de tot

nanami sanatate multa puiutului

crig72 super tare mandra ta... avea si ea o grija

Dany si eu prefer sa-mi fie rece decat caldura insuportabila care a fost... Simteam ca nu am aer si imi era f. rau...

Aseara am reusit sa iesim din casa cu niste prieteni... al meu sot a fost anesteziat oe juma' de fata, de la stomatolog... si a baut bere cu paiul
Acum am ceva de lucru si mai pe seara dau o fuga pana la mama sa vedem cu ce ma imbrac duminica... Abia astept ...

Am inceput sa ma gandesc la bb2 ... a mai crescut mandra, a inceput sa inteleaga ce-i spui... nu vorbeste inca, dar are timp... si pana o fi sa apara bb2 mai creste ... Ma gandesc ca daca vrem 3 copii ar fi cazu' sa-l "programam" pe al doilea, ca pana pe la 30 de ani sa fie si nr. 3 in plan Asa ca trebe sa ne punem pe treaba...

sa aveti o zi frumoasa

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Multumim fetelor se pare ca suntem mai bine , dar mai stam o zi acasa

elyanne succes la nr.2 , esti tare curajoasa , ca eu nici nu vreau sa mai aud
dar nu se stie de unde sare iepurele nu....

pupici la toate

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

La Multi Ani fericiti in casnicie Elyanne & Nanami ! - nu una cu alta evident ci fiecare separat cu sotiorii de rigoare !
Fetelor am inebunit ! Nu pot decat sa ma gandesc la vacanta, imi pleaca acum gasca de fete pe litoral si sunt tare tristuta.. eu nu pooooot ! Si atunci cand voi fi si eu buna de dus - nimenea nu mai vine !
Trecand peste partea de lamentari - sunt bine si inca in forma dupa week end ! Bine, eu il astept cu nerabdare pe urmatorul !
Nanami : multa sanatate la bebelusul tau, dragu de el ! va pup pe amandoi !
Dany ai reusit sa afli ce e cu nascutul sub apa ? Nu stiu nici eu mai multe decat tine, din pacate. Ai incercat sa le intrebi pe fetele din brasov?
Multa distractie pe la nunti, chefuri, cu musafiri, fara musafiri, in vizita sau pe aiurea, acasa sau la job si la facut copii - -
Va pupic fete !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput