Pestisori... pestisori... (21)
Raspunsuri - Pagina 19
daniela_daneza spune:
Horoscopul carierei pt. saptamana viitoare:
Luni, esti extrem de fericit, aparent fara motiv, dar aceasta stare de buna-dispozitie va atrage rezultate extraordinare si starea se va mentine pe parcursul intregii saptamani.
In urmatoarele zile, te retragi in coltul tau si nu te implici in agitatia de la birou sau in discutiile cu superiorii.
Vineri, incerci sa analizezi posibilitatile de afaceri, precum si optiunile curente. Weekendul iti poate aduce o suma importanta de bani, sub forma unui castig personal.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Neatza !
Hei ?Unde innotati ?
Vad ca sunt cam singurica pe aici
NANAMI , esti la mare ? Sper ca da ...
Mirela,vezi ca o furi...am vazut ca la "casnicute" ai postat, dar aici la noi , cand? Ce face Robert ?
Charlie, cum merge programul sportiv?
Pupici !
Dany
criss1902 spune:
Salutare pestisori!
Noi am intrat in casa un pic mai devreme. Am avut un weekend cu multa distractie..Am fost plecati la niste prieteni, am petrecut toata noaptea..pe la 5.30 am hotarat ca este ora de
Voi ce ati facut weekend? Cum ati petrecut?
CRISMIR spune:
DANY esti scumpa tare...am vrut sa postez aseara dar nu mai puteam de somn...am zis ca las ca mai e si azi o zi,si uite ca ma si prinsei
Salutare fetelor dragutelor,pestisori dragi!
Am lipsit cam 10 zile,din motiv de lipsa laptop ca s-a virusat,deci lipsa net...dar acum am unul nou,sotul s-a gandit ca merit altul mai performant
Am citit cate ceva din urma...asa ca vreau sa o felicit pe MARUTA dulce si la burtica,ce mult ma bucur pt ea...sa dea Dumnezeu sa ajungi cu bine in luna a 9 si Maria sa fie sanatoasa...ca si mamica ei de altfel
ELIANA am vazut pozici,foarte frumusica,si Meme scumpa tare
Am vazut ca avem si pestirori noi,deci bun venit in apele noastre!
DANY vad ca tu nu sti unde faci concediul inca,hmmmmmmmm,e bine ca mergi pana la urma undeva ca noi anul asta nu mergem nicaieri si asa de plictisita sunt de casa...dar poate la iarna sa mergem undeva!!!
pe toata lumea si copilasii dragalasi si daca am omis ceva imi cer scuze!
Mai revin ca acum urla "teroristul"
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Charlie spune:
Bine v-am regasit fetelelor...
Wekendul acesta m-am zbenguit cum nu am facut de mult : sport, strand, masaj si tot tacamul !
Am venit acasa si m-am rupt in figuri cu gratare, cartofi, dulciuri, colo, ma rog tot ce nu e monti...
Si s-a dus draquŽ tot efortul meu de a trai sanatos hm, parca ma simt vinovata, sau parca nu !
Nu stiu, cert e ca pic de somn ! Dar am o stare generala buna, sunt multumita cumva si putin pupata de soare. A fost un preludiu frumos la vacanta. ca numa la asta imi sta capul !
Dany dar tu ce ai construit zilele astea ?
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
CRISMIR spune:
CHARLIE,faina "destrabalare"...si eu intind coarda cateodata cu cartofii prajiti,viata mea,si apoi ma gandesc unde mi-o sta capul de bag porcariile astea in mine
pestisori dragi si o saptamana usoara!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
daniela_daneza spune:
Buna pestisori!
MIRELA, asta e te-am prins.Dar nu e vb. de asta dar ma gandeam ce e cu tine , ca nu ai mai scris demult!MA BUCUR CA ACUM AI LAPTOP NOU SI O SA VII MAI DES PE AICI, ASTA ATUNCI CAND ITI PERMITE ROBERT!....despre concediu este calr ca imi iau si plek pe undeva , macar 1 saptamana, ca de 3 a ni nu am mai fost plekata vara in vacanta.
Charlie, super program ai avut .Bravo !
Eu nu am facut mare lucru in wk.Sambata am facut putin si ...am fost la piata intre doua reprize de ploaie...iar seara am dormit de la 19.00 -23.00...apoi am mai dat o raita pe si iar somn...Ieri am avut musafiri si gata ek-endul...
Dupa 1 saptamana de chin=cura de slabire , m-am urcat pe cantar si nu am slabit decat 1 kg....imi vine sa renunt ...mai ales cand va aud ca vb de gratare, cartofi prajiti .....
Criss , faina distractie!Ce face Ana ?
Crig, sper ca nu v-a prins ploaia cea mare pe afara , a vazut ac a fost cam multa apa la voi ...Pupici multi Mariucai!
Horoscop:Daca iubiti si sunteti iubit, va simtiti in al noualea cer de fericire, iar partenerul va da azi multe motive sa va puteti simti asa. Petreceti ore perfecte impreuna sau pregatiti o vacanta de vis, pentru perioada urmatoare. Surprizele in plan sentimental pot fi placute, cum ar fi sa va intalniti pe neasteptate cu cel drag unde nici nu v-ati astepta sau sa primiti de la el un semn uimitor.
Hm...imi place ce zice la horoscop...
Nanami , ai fost la mare , pana la urma?
Dany
nanami spune:
iubitele
eu nu am fost la mare vremea a fost frumusica , dar am facut o beuta sambata seara , si a doua zi era sa mor am intalnit un roman aici langa mine si am fost asa bucuroasa ca am uitat de mare , ca nu suntem decat 2 romance , va dati seama ce bucurie a fost
vad ca va-ti distrat misto , ma bucur pt, voi
iar fii-miu imi face figuri cu sanatatea , de data asta tuse , are putina astma si ..... iar pe la spital s.a.m.d.
va pup si numai bine
o sapt. cat mai linistita
G.K.R
daniela_daneza spune:
NANAMI, cred ca esti fericita ca ai intalnit un alt roman.Eu cat am fost in vacanta si ma bucuram sa aud un roman.Sanatate puiului !
Dany