Pestisori... pestisori... (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

s-a anuntat vreme urata de tot , as vrea eu sa se insele , desi nu cred , pt. ca noi suntem in sezonul de ploaie , asa ca pana pe 20 iulie mai avem de tras

voi ce mai faceti? cum aveti de gand sa va petreceti weekendul ?

eu mai am o zi de munca si intru in weekend , 2 zile lenevesc, ca , daca n-o sa plec la mare....

asa,,, aici nu au vacante , concedii, lucreaza ca prostutii,
si eu pe langa ei abia in august avem 3-4 zile , deoarece au un fel de sarbatoare , cica se intorc spiritele acasa si toata lumea merg la cimitir , stau acasa , fac ca un fel de praznic ..........

va

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Salut muchachas !
Cris da simpatica rau fetita ta ! Si tu mamica demodata ce esti.. nu lasi copilu´ in deplasare.. Tin minte ca si mie imi placea sa tot raman pe unde plecam.. si nu vroiam sa ma las dusa acasa de nici un fel !
Ai si locuit la Satu Mare sau mamica ta a ajuns in deplasare pe la noi ?
Vai Nanami da ce iti e cu japoneji astea domle ! Numa lucru´ & lucru non stop ? Si cand e sarbatoare e praznic!?? Mai povesteste putin de viata ta acolo, precis mai sunt multe fara logica pentru noi...
Emily draga, lasa ca iti spunem Doamna Emily de pe acuma ! In ce stadiu sunteti cu pregatirile ? Tu trebuie ca esti pana peste cap cu probele de coafor si make-up..
Dany si de ce fara mare ? Eu am visat azi noapte ca stau pe plaja si ma scald in... soare ! ca doar nu in apa.. Hai dute tu, ca eu sigur nu ajung. Esti atat de aproape...

Si restul acvaristelor ? O papat rechinul pe ele ?

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna seara pestisori!

Charlie, nu cred ac mai merg la mare in acest wk-end, deoarece trebuiau sa vina si sora mea $ fam de la Bacau , dar a intervenit ceva si nu se mai poate.Si doar pt. 2 zile, era prea putin.Voi merge 1 saptamana in august....

Am fost la un coktail, si am mancat ....si am trisat la cura de slabire...dar am ales ceva usor ...

Nanami , imi pare rau ca nu aveti CO.Eu zic ca indiferent daca ploua, tot sa mergi la mare, te destinzi, e altceva...te rasfeti si tu putin....

"Madam" Emily , f bine ca nu ai emotii ....lasa ca vine ea ziua cea mare si gata esti 'DOAMNA" ....CU ACTE ...ca O DOAMNA , esti!

Va pup si o seara /zi ce o fi akolo pe la voi, cat mai plakuta!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabratu2000 spune:

Buna fetele dragutzele! Cum nu va place apa adanca? Eu sunt innebunita dupa apa adanca, mai putin adanca, oricum ar fi. Nu-mi place piscina, prefer marea (in special valurile).

Emily-miresica vad ca nu te dezici zodiei si-ti plac rochiile de mireasa stil printesa. Si eu am avut-o la fel (ce-a mai mare pe care am gasit-o). Acum cand am nasit (tot o pestioaica)mireasa si-a ales o rochie pe care o ai si tu in poze (de la Christian Phillippe). De fapt imi plac toate accesoriile din pozele tale.

Charlie de ce nu poti sa pleci in vacanta? mersi pt aprecieri, esti o dragutza.

o sa plec la tara o sapt, sa-i arat si lui mihnea porcul, gaina, puisorii, vaca; iar eu sa ma odihnesc putin, nu mai suport bucurestiul asta.

Va pup pe solzisori

Mergi la inceput

Neatza!

Alina , foarte bine ca mergi la tara , e bine si pt.MIHNEA , dar si pt.tine ..alt aer...alt mediu....petrecere frumoasa!

Va pup si va urez o zi plakuta !

Horoscopul de azi 30/06/2006
Nu va incredeti in propunerile cu iz financiar ce v-ar putea viza direct, astazi, pentru ca ar putea fi minciuni, inselatorii sau incercari de a va atrage in afaceri nerentabile. Tineti-va banii in portofel, oricat de convingator ar fi cel cu care vorbiti, ce ar putea incerca sa va determine sa cumparati ceva care nici nu va este util, in fond, deci e posibil sa fie o pierdere de bani.

La fix, horoscopul de azi....sunt leftera ...

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna

chiar asa ma gandeam si eu , chiar daca o sa ploua tot ma duc , dar se pare ca o sa fac o baie in cada asta mica si stramta ,,,sotul meu are o febra....... , ca0mi vine sa-l iau la pumni
si asa nu avem concedii, nici weekenduri frumoase , ca nu poti pleca nicaieri pt, cateva zile ca doar luni dim tre sa fii la serviciu , si cum el are numai duminica liber.... ofofofof......grea e viata asta

cine , cine ? vrea sa stie cum e in jap...... viata e f. grea si f. scumpa si multa multa plictiseala , daca nu ai venitul acceptabil pt. plimbari saptamanale sau lunare ........ nu mai tre sa zic mai departe , asa ca muncim ca prostii, si nimic nu se alege dar las ca castig eu la loto , o sa vedeti voi ce ma voi plimba prin toata lumea

Miresicai multa bafta si nunta cat mai frumoasa ,

si voua un weekend cat mai placut
sa va distrati si pt. mine
apropo de horoscop si eu sunt leftera

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by alinabratu2000
Emily-miresica vad ca nu te dezici zodiei si-ti plac rochiile de mireasa stil printesa. Si eu am avut-o la fel (ce-a mai mare pe care am gasit-o). Acum cand am nasit (tot o pestioaica)mireasa si-a ales o rochie pe care o ai si tu in poze (de la Christian Phillippe). De fapt imi plac toate accesoriile din pozele tale.

Va pup pe solzisori

Poze cu Mihnea si cu noi

sa stii ca ai dreptate: intotdeauna am visat la o rochie gen printesa cat mai "umflata"! oricum iti multumesc pentru aprecieri!
pestisori, va doresc un vechend cat mai placut!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Buna Fetelor ! Ce construiti in weekendul acesta ? Eu am program sportiv.. Da ca mi sa lasat mie asa. oricum e o exceptie in general nu prea mi se lasa mie de zbenguiala sportiva. Si voi sunteti la fel?
Alina are activitati didactite in ograda.. ie, ie. Sa ne spui ce parare are Mihnea !
Restul ? Dany la litoral ai renuntat.. vreun aqua park ? Am inteles ca s-a deschis ceva la Otopeni ? Cum e ?
Nanami draga mea - eu eram curioasa sa stiu cum e viata in japonia, pentru mine e o mare nebuloasa poporul acesta la fel si cultura in sine. Ca se lucreaza mult stiam, dar cam atat. Imi pare rau ca esti asa tristuta.
No´ bine fete. Va pup. Trebuie sa-mi organizez zbantuiala, pana nu mi se apleaca !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Charlie, tocmai ce m-am intors din parc.Poate maine merg si cu bicicleta.Iar despre aqua park nu sunt adepta strandurilor si altor chestii de genul asta.Succes la activitatile sportive.

Va pup si wk-end plakut.

Dany

Mergi la inceput

Horoscop :Gasiti o solutie neasteptata la problemele dv. – cel mai probabil cele ramase in asteptare la serviciu – si pentru ca totul pare sa se rezolve datorita acestei idei, va puteti regasi si dv. linistea pentru un week-end reusit. Poate ideea vine din discutia cu o persoana mai experimentata sau cu un paarinte, deci nu ezitati sa cereti sfaturi.

Dany

Mergi la inceput