Pestisori... pestisori... (21)
Raspunsuri - Pagina 17
daniela_daneza spune:
Ar trebui sa ne intitulam " pestisori neinnotatori "...mai mare rasul..de fapt mi se pare un paradox....sa iti fie frica de apa.La mine se trage de cand era sa ma innec , intr-o tabara scolara la Navodari, cred ca eram in clasa a 2-a si de atunci pas ....si cu salteaua mi-e frica....intru in apa , dar asa usor ..sa simt eu nisipul sub picioare....asta e....
CHARLIE...HAI CA MAI E UN PIC PANA IN AUGUST!
Nanami, ce faci? Un pic ca sa treaca supararea !
Horoscopul de azi e mai optimist:
Evenimentele placute ale zilei va bucura, va maresc entuziasmul si cheful de distractie. Apar suficiente motive de sarbatorit alaturi de grupul din care faceti parte: puteti celebra o reusita colectiva sau aveti o bucurie pe care vreti sa o impartasiti si altora, ceea ce va lega si mai mult relatia cu prietenii. O veste buna alunga o teama de pe suflet.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
criss1902 spune:
Buna dimineata!
Nu pot sa zic ca imi frica de apa dar nici nu inot prea bine.
Inot dar nu ma aventurez in apa mai mare de inaltimea mea...prefer in piscina ma simt mai in siguranta..
In ultimele zile am tot cercetat diverse locatii de vacanta dar inca nu am ales nimic..Sper sa ajungem totusi pe litoral..
Ne asteapta o noua zi calda, am de gand sa o petrec la umbra in gradina..
daniela_daneza spune:
Criss, de vreo saptamana caut si eu oferte de vacanta ...dar inca nu m-am decis ....pana in septembrie , cand sigur plek...mai am timp...eu sper totusi sa plek la Madrid
ACUM IN wk-end poate ajung macar la mare sau la munte , ca simt ca nu mai rezist .....
Pupici si o zi racoroasa!
Dany
Charlie spune:
Da... vine ea si August. Sunt atat de obosita deja, fizic dar mai ales psihic !
No problem ! Vine si Vacanta !
Si am sa merg pe litoral si ce ma mai balacesc... ....
cu picioarele in apa pana la coapse ca mai departe cine stie.. o fi vreo groapa ! Uite pentru clubul pestisorilor a fost creat simile-ul asta ! Vorba voastra, atata timp cat simt nisipul cu picioarele e ok, la piscina idem.
Adevarule ca singurul loc unde nu am treaba cu apa e dusul..
Dany draga, dar de ce Madrid ?
Fetele - va pupez, am de ma razboit cu lumea azi !
-
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
nanami spune:
iubitelor
aoleuuuu,,, cica se anunta ploaie in weekend si care mi0am facut planuri de mare , dar nu-i nimic tot ma duc si stau cu pe malul marii
Ce bine ca aveti buna vointa de a invata sa inoti ,,, eu nici macar atat, ca daca imi ajunge apa pana la sani incep sa urlu ca ma innec ma degraba se distreaza fii-miu in apa si rade de mine dar , las ca trece si asa , ma duc la mare sa ma joc in nisip
ce misto ca aveti vacanta ....bafta si distractie placuta
G.K.R
emilyjeuly spune:
salutare pestisori!
mey, sa stiti ca ccc cu toate ca stiu sa inot nici mie nu imi place apa foarte adanca! imi da senzatie de nesiguranta! dar oricum nu ma las! imi place si marea si piscina! visez deja la plajele din Tenerife!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
daniela_daneza spune:
Nanami, important este sa te distrezi si sa te simti bine, chiar daca au zis ca ploua, poate se inseala...tu d c zici ca nu ai vacanta?
Miresica de 15 iulie, cred ca abia astepti sa ajungi in Tenerife
Restul ? Unde ati fugit?
Dany
criss1902 spune:
Buna dimineata!
Emily - cum mai stai cu pregatirile? In curand intri pe ultima suta de metri...Ceva fluturasi la stomac(adica emotii, expresie auzita la desenele animate ale Anei)
Dany - iti doresc sa ajungi la mare in weekend! Ai unde sa stai? Banuiesc ca ai mai fost asa, doar pentru weekend..Cum rezolvi cu cazarea?
Nanami - hai ca poate nu ploua si atunci sa vezi distractie pe voi...
Crig - ce mai faceti?
Charlie- am uitat sa iti spun ca eu sunt nascuta in Satu Mare
Ieri Ana a fost plecata in "deplasare", la verisoarele ei.Cand ne-am dus sa o luam acasa ne-a intrebat daca o las sa stea o luna acolo.
daniela_daneza spune:
Neatza!
Criss nu stiu inca daca merg al mare in wk-end, iar despre cazare nu e nici o problema, ca am niste prieteni care au akolo o casa .
Va pup si va doresc o zi buna! Racoroasa!
HOROSCOP: Joi, 29 iunie 2006
Ai impresia ca un plan, in care ti-ai pus mari sperante, s-a blocat, fara sanse sa se redreseze prea curand. De aceea esti gata sa renunti, chiar daca ai regrete in sensul acesta. Priveste problema din toate unghiurile, inainte de a lua o decizie, iar daca esecul este iminent, ai curajul de a spune stop si de a o lua de la capat, fie ca este vorba de profesie sau de relatia de cuplu.
Dany
emilyjeuly spune:
salutare dragi pestisori!
criss sa stii ca nu am emotii deloc! doar de-abia astept sa vina maree eveniment sa devin in sfarsit "duamna" cu acte in regula!
va doresc o zi buna tuturor!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon