Pestisori... pestisori... (21)
Raspunsuri - Pagina 16
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by alinabratu2000
emily-miresica bine ai venit! emotii, emotii? mai ai putin tic-tac...
Poze cu Mihnea si cu noi
sa stii ca emotii momentan nu am! cre' ca o sa ma apuce in ziua Z! oricum la cat am asteptat evenimentul .... sper sa fie totul asa cum imi doresc!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
daniela_daneza spune:
Si eu vreau in TENERIFE ! Poti sa imi zici cu ce agentie (pe PM DESIGUR) ?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
alinabratu2000 spune:
Apropos de vacanta, ma intrebai Dany cand plecam. Nu cred ca mai plecam acum, ci in martie-aprilie ca atunci sunt super reduceri. Am zis ca ne mai gandim in ce perioada o sa plecam.
Charlie spune:
Da Alina ( am vazut pachetul in fotografii frumos pachetel dar si mamica ajisterea )..si ce bine e cand nu faci nimic !
Insa pe cat a fost weekendul de fabulos a venit si crunta vrajitoare Luni ..
Emily si eu eu vreau la Tenerife.. norocoaso !
Trebuie sa ne povestesti si noua ce si cum.. dar asta dupa ce auzim si noi cronica nuntii! - Dupa ce ``chesti am vazut prin albumul tau foto sunt comvinsa ca vei avea o nunta frumoasa ! Stilul se vede ! Abia astept sa iti vad fotografiile !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
daniela_daneza spune:
HOROSCOPUL DE AZI: MARTI 27 IUNIE - Sunteti sensibil, orice cuvant va raneste. Lumea va comunica greu cu dv. ori pentru ca suspectati pe toti ca au interese ascunse fata de dv., ori pentru ca sunteti suparacios, bosumflat si trist. Unii vor incerca sa va ridice moralul, dar mai mult vor strica, de parca va place sa va auto-victimizati, asteptand compasiunea celor din jur. Va cam place sa aratati ca suferiti si sa-i vedeti pe ceilalti incercand sa va intre in voie.
Dany
criss1902 spune:
Noi( eu si Ana)abia am intrat in casa si acum ne revenim ca afara e cumplit de cald. Nu am mai facut nimic deosebit, dimineata iesim un pic la cumparaturi, apoi in casa fiecare cu treburile ei .Asta pana mai pe dupa amiaza cand putem sa iesim iar din casa: Ana la joaca iar noi la o bere sau un pepsi rece cu prietenii.
Am vrea o baie buna la mare dar trebuie sa ne multumim cu un dus.
si o zi placuta
nanami spune:
Pestisori
vad ca va plangeti rau de caldura , eu m-am plans pana acu de ploaie si frig , dar azi m-a toropit caldura , ca era sa mor , in sfarsit a venit vara si la noi, asa ca pe duminica cred ca fac o vizita la mare , desi nu stiu sa innot
vad ca sunteti bine ma bucur
G.K.R
daniela_daneza spune:
Nanami, pai ti-am trimis noi de aici , caldura!Nu conteaza ca nu stii sa innoti , nici eu , nu zici ca suntem pesti...mi-e frica de apa ...dar cred ca trag si eu o fuga la mare in wk-end.
Criss, hai ca mai ai un pic pana diseara , cand iesi la terasa !
Pupici !
Restul pestisorilor unde umblati?
Dany
nanami spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Nanami, pai ti-am trimis noi de aici , caldura!Nu conteaza ca nu stii sa innoti , nici eu , nu zici ca suntem pesti...mi-e frica de apa ...dar cred ca trag si eu o fuga la mare in wk-end.
Criss, hai ca mai ai un pic pana diseara , cand iesi la terasa !
Pupici !
Restul pestisorilor unde umblati?
Dany
,
nu multumesc, ti-o trimit inapoi , si eu am o frica de apa...... si parca vad ca-n weekend ploua si ma dau cu capul de pereti
sa stiti ca horoscopul de azi ,pt. mine a fost exact asa ,
la toti pestisorii, si ma duc la somn , ca0mi cad ochii-n gura , deja e 1 noaptea
G.K.R
Charlie spune:
Nanami, Dany ?? va e frica de apa? Pai aici e clubul pestilor...
Si mie de mooooooooorrrrrrrrr !
No asta chiar e ciudat !
Suntem trei deja..
Mai sunt pesti inspaimantati de apa pe aici ?
Eu tot invat in fiecare an... si imi promit ca de data asta reusesc.., si imi stric si bunatate de coafura si bineinteles ca inotat ba.
Pur si simplu ma pierd, plus ca toata tehnica aia de a da din maini, din picioare, te duci la fund.... hehe..
Ve pup ! ce mai vreau si eu la mare.. Dar in August se pare ca se arata !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)