Pestisori... pestisori... (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

pestisori

ce mai faceti? vad ca va plangeti de caldura eu ma plang de aoleuuuu si de-abia a inceput , mai avem cam o luna pana scapam si noi la vara , caldura, mare, plaja,,,,
eu am avut o zi asa de grea si am fost sucita rau , exact cum spuneau astia dim. la horoscop de la iar weekwndul tot asa va fi cica , sper sa se razgandeasca

va

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Criss, pai cica e baiat si trebuie as se nasca in decembrie.Sa dea DD sa fie sanatosi , atat mamica , cat si finul.
In legatura cu vacanta din Spania, eu nu m-am razgandit , cei de akolo au cam dat-o la intors, dar mai vb cu ei in wk-end si aflu exact daca da sau ba.
De plekat in vacanta tot plek.Oriunde , inafara tarii.

Ma bucur ca Ana e mai bine.Saracuta , ce chin sa stea in casa.Pupici!

Caldura o suprt ca nu am incotro .Noroc cu aerul conditionat de la servici.Cred ca am sa pun si acasa , neaparat, dar eu tot sper sa ma mut ...

Nanami, imi pare rau ca ploua, dar asa cum ai spus vione ea si vara .Pupici !si sa treaca starea rea...

Mai revin!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Dany te asteptam cu drag!!
Criss din nou ,ca am pazit-o pe Mariuca.Nu s-a simtit bine.De 3 zile stam si noi in casa dar abia astept sa revin la plimbarile noastre zilnice.Pupici Anei.Tu nu esti la bac?
o zi buna !

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Eu sunt aici si nu ma vede nimeni ...au trecut 3 zile si moderatorul tot in vacanta e..
-

Da io va scriu in continuare cu drag si spor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

De ieri a iesit si Ana din nou la aer..Am hotarat sa o luam si pe ea la tara, ca prea era cald si frumos ...
Atat ieri cat si azi a tot alergat si s-a jucat afara.. asa ca pe drumul de intoarcere spre casa a adormit in masina...
Crig - cum se simte Mariuca? E mai bine?
Dany - sper sa se rezolve cu vacanta in Spania, sora mea tocmai s-a intors dintr-o excursie acolo si a fost ff frumos..
Nanami - cum a fost vremea in weekend? Tot ploi sau v-ati bucurat de ceva soare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Fetelor ce liniste e in acvariu ...
Am intrat sa va spun ca am crescut si eu mare ! Da ! Se pare ca moderatorul a considerat ca pot sa postez si eu subiectele direct !

Ce construiti pe unde sunteti ?
La mine a fost liniste zilele astea- un sfarsit de saptamana lung... in care m-am odihnit ! Nici macar nu am spalat vasele.. vai ce bine mi-a priit !

Mergi la inceput

Buna dimineata , pestisori!

Va ofer o cafeluta sau un pepsi pt . cele care nu beau cafea.

Week-endul a fost cam scurt la mine.Sambata am lucrat pana la ora 14.00, apoi am fost si mi-am facut manichiura si pedichiura , iar de la 17.00-20.30 am facut nani ...Duminica am fost sa caut un cadou si apoi intr-o vizita .Si uite asa a trecut ...

Voi ce ati facut?

Criss, stiu cat e de frumos in Spania , am mai fost .SPER CA PANA ALA URMA SA PLEK , PT. CA PREA MI-AM PUS SPERANTE SI SUNT SETATA CA PLEK LA MADRID..Am sa vorbesc diseara cu varul.

Crig, ce faceti? Sper ca Mariuca este bine .Pupici multi !

Pupici si o saptamana fara prea multe grade in termometre...

Dany

Mergi la inceput

Uitasem HOROSCOPUL : LUNI 26 IUNIE - Va simtiti ciudat in compania unor prieteni care spun lucruri ce va pot jigni. Ei nu-si dau seama ca atitudinea lor usuratica, superficiala, pusa mereu pe sotii poate avea efect negativ asupra dv., dar se pare ca aveti pretentii prea mari de la oameni. Incercati sa nu cereti de la toti dovezi de maturitate si intelepciune, pentru ca nu are oricine le detine...

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabratu2000 spune:

salutari si pupici la pestioaice.... ce mai faceti fetelor?
eu am avut un wk-end la fel de relaxant ca al tau Charlie. Mihnea a fostpachet la mama, iar eu am dormiiiiiiiit mult. Chiar imi lipsea un somn d'asta sanatos. Vineri si sambata seara am fost in Herastrau, cu prietenii si am plecat de acolo pe la 2 noaptea. Duminica am fost la un baietel caruia i s-a luat motul, am papat bine, am facut poze si ne-am reaintalnit cu rudele, A fost foarte placut mai ales ca erau la copii acolo... si toti care mai de care.Ce sa-i fac e neamu' mare... Va pup ca s-a trezit mihnea si ma cheama la apel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Emily -miresica hai ca nu mai ai mult pana pleci in luna de miere ...apropo unde?

Dany

mergem in Tenerife! sper sa fie super!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput