Pestisori... pestisori... (21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

hai ca deocamdata nu mai fac copii , dar ..... merci de urari , deja se simte mai bine , vad nu prea mai tuseste ,,,, sper ca pe poimaine sa incepem gradi si munca ... bafta si succes celor tinerele si in spor

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Hy !

Ce fac pestisorii ?

Nanami, sanatate puiului tau !

Elyanna , spor la treaba pt . bebe !

In rest va urez numai bine, saptamana uosra , deja s-au dus 2 zile din ea ...si sa vina wk-endul...vacanta mai repede!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna dimineata!
Eu si Ana nu reusim sa scapam de o tuse urata, in rest suntem bine.Mare lucru nu facem toata ziua: Ana la joaca iar eu cu planuri de concediu (doar planuri , nu stiu ce o sa se aleaga de ele)..
Nanami - multa sanatate, sper sa fiti bine ..
Dany - sper ca in weekend-ul urmator sa lasi si cum se anunta calduri poate la mare
Elyanne- Aniversare frumoasa, multi ani impreuna va doresc...Imi plac planurile tale , sper sa fie cum iti doresti...
Ai reusit sa gasesti ceva interesant la mare, eu am tot cautat dar nu m-am decis la nimic...
Crig - cand am vazut imaginile din Constanta m-am gandit la voi, bine ca a trecut....Cred ca aveti multi musafiri vara sau nu ? Dar e bine ca aveti parteneri de distractie ...

Mergi la inceput

SA VA UREZ "NEATZA!"

Si sa va ofer o cafea sau un pepsi (pt. cele care nu servesc cafea )..

Criss, din pacate nu pot sa ajung la mare wk-endul urmator , deoarece sambata lucrez si in plus o sa am si musafiri..o nepoata a unei verisoare .....dar nu-i bai , cica daca vremea permite duminica padure& gratar& apa scrie pe mine

E vara ..e vremea vacantelor ...deci lumea cam apatica , vad.

Sper sa va simtiti bine in toate activitatile voastre si numai bine si multa sanatate !

Pupuici!

HOROSCOP :Succesul unora va intimideaza, pentru ca aveti tendinta de a va compara permanent cu cei care au reusit, gasindu-va numai defecte si limite. Aveti multe calitati pe care ar trebui sa le scoateti mai mult in evidenta, dar complexul de inferioritate va face sa stati mereu in umbra celor mai puternici sau mai indrazneti. Incercati sa va bucurati mai mult de ceea ce aveti......eu cred ca se cam potriveste azi ...la mine horoscopul

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumesc mult de tot si sper si eu sa-mi iasa... Cum vrea si Doamne-Doamne

Si eu vreau la mare ... toata lumea se duce sau a fost si noi stam acasa...
Luna asta nici o sansa... daca am fost si mergem la nunti ... s-a dus bugetu' de distractii pt. luna asta.
Asa ca doar prin august putem merge...

In fiecare an spun ca o sa am grija din timp de concediu, sa fac rezervari din primavara... si de fiecare data am ceva de facut cu banii, asa ca tot pe ultima suta de metri ne trezim

Dany asa's si eu... am impresia ca toti sunt mai breji ca mine... insa de ceva vreme ma "tratez"... si am inceput sa am mult mai multa incredere in mine si in ceea ce pot face... si pe buna dreptate Vezi ce modesta sunt? Asa te vreu si pe tine...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Ely ..asa sunt si eu..am mult mai multa inceredere in mine ...si incerc sa ma depasesc....Oricum sunt optimista si increzatoare in ceea ce pot sa fac...si chiar imi iese!

p.s. ma refeream doar la ziua de astazi...

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Ce mai construiti fetelor ?
A intrat sa va pupicez.
De ieri campionatul de fotbal s-a incheat. Pentru mine. A pierdut Germania si mi ciuda. Nu ca as fi eu mare microbista da sunt peste cap amorezata de Balack. Nu stiu ce mi s-a pus pata asa pe el.
Voi aveti vreo febletze ?

Am aflat de decesul baietelului Cristinei - forumista de a noastra. Sunt atat de trista. Cat de crunta poate sa fie pentru o mama moartea unui pui mic ? of, of...
Stiti cumva ce s-a intamplat? Dany ?

Plec. Am de papa humus in seara asta si merg la atac. !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Charlie , printre fotbalistii straini nu am slabiciui.Mie imi plak 2 antrenori : Razvan Lucescu ...si Murihno ....

Despre baietelul , fetei de pe DC , am inteles ca avea SD...DOAMNE FERESTE...e cumpplit cred ca parinte sa iti moara copilul .....

Sunt obosita ...vreau concediu...

Voi ce program aveti in wk-end?

Va pup si o zi buna!

Horoscopul de azi 06/07/2006
Banii sunt o preocupare principala astazi, ori pentru ca urmeaza sa intrati in posesia unei sume semnificative ce vi se cuvine un drept, o mostenire, un onorariu - ori pentru ca sunteti obligat sa cheltuiti mai mult ca de obicei. Vehiculati multi bani, intrati in contact cu persoane sau institutii cu care discutati despre bani la nivel mai larg: credite, rate, impozite de platit.

Dany

Mergi la inceput

Mirela, vezi ca iar te-am prins in of-side ( asa se scrie?)...

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

pupici si de la noi si cateva poze
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=96563&Show=Y

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput