Pestisori... pestisori... (21)
Raspunsuri - Pagina 22
daniela_daneza spune:
MULTUMESC!
Le-am savurat !Dar fara sonosr, abia astept sa ajung acasa sa le vad , dar sa aud si muzica!
Multi pupici , MARIUCA!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
gabgabriela spune:
Dragelor,
Nu m-ati uitat ?
Ca nu am intrat de mult ! Mai precis de cand a venit mama la noi ! La vreo luna,a venit si tata .I-am lasat apoi cu fetele si am dat "o fuga" in Romania .Am vrut sa-mi refac ceva acte (sunt toate expirate de ani buni )dar pana la urma am facut procura mamei ptr a face ea cele necesare , caci eu nu am avut timp !
Iar de maine , iau fetele vacanta !Si plecam cu totii (suntem 7 , vom lua ambele masini )la ocean
Si acolo nu avem internet. Dar poate e mai bine , caci "pierd" cam mult timp la calculator!
O sa va mai "vizitez" in august!
Pana atunci va pup pe toate si pe puii vostri !
Charlie spune:
Vai da ce frumusica e Mariuca si cat e ea de cochetuta... Sa-ti creasca mare domnisoara Crig !
Dar cat de tare ii iubesc strungareata...
Ce calduri mai fete.. si eu stau acasa.. teribil !
Va pupic !
Un weekend placut tuturor si vacanta placuta celor care se indreapta spre ocean, litoral, piknic & Co !
EU am program administrativ zilele astea. Si cam atat !
Cred ca ma pun pe gatit !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
daniela_daneza spune:
Gabriela vacanta plakuta!
Charlie,pai un wk-end program sportiv, unul de gatit? Vreau si eu ce gatesti !!!!!!!!!!!!!!
Noapte buna !
Pe maine !
Pupici!
Dany
Charlie spune:
Of Dany.. pai cam da !
Asa sunt eu, mai inconstanta! si in special chestiile bune, sanatoase ( cum ar fi dietele si sportul) nu prea ma tin mult..
Eu te poftesc cu ceea mai mare placere la masa ! Inca nu am facut meniul insa astept sa aud cam ce ar pofti musafirul. Daca nu reteta casei. Inca nu stiu care e aia, da vad io !
I pup you girls !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
CRISMIR spune:
Salutare fetelor!
DANY,am citit dar nu am apucat sa scriu!...rusine sa-mi fie
Dar recuperez azi
CRIG pe Mariuca frumoasa foc..dar cred ca ti-a zis Sinzi ca imi place de ea...si ce dulci sunt ei toti,vad ca David e in culmea fericirii ca si-a vazut prietenii,cred si eu...noua ne e dor de el,Robert tot ma intreaba"Bavid?"...hahaha,asa ii zice el ca nu poate zice David!!! la toti si distractie placuta maxima ca trece repede timpul!
ELIANA bafta la bb2,moaaaaaaaama da ce curajoasa esti 3 copilasi vrei?...sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti visele...mie imi ajunge unul si bun
Bei eu tin cu Italia la finala,desi favorita mea era Brazilia...insa jucatori favoriti nu mai am,pe vremuri eram topita si eu dupa unii:Bagio...si mai erau dar acum nu-mi vin numele in cap e de la caldura ca suntem fara aer conditionat si murim!!!!
Abia maine vin astia sa-mi faca AC-ul,doamne e groaznic fara aer
In rest nimic nou,aici ploua zilnic si azi ne-a prins ploaia pe jos,noroc ca a venit sa ne i-a o prietena pana la urma,ca sotul e la munca si pana acasa ne udam de tot!!!
DANY sa sti ca nu mi-a iesit nimic cu horoscopul ala,cu vacanta,doar planuri si promisiuni....dar in schimb a iesit altceva super bine!!!!
fetelor dragelor,pe maine!!!!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
daniela_daneza spune:
Salutare pestisori!
Mi-e somn.....iar s-a facut cald si nu prea pot sa dorm....dar vine el wk-endul si parca vada ca iar dorma sambata seara de la 19.00...pana pe la 23.00 ...apoi again....Duminica vreau la padure/gratar, musai...
Charlie, nu sunt mofturoasa .....ce-o fi ....
Mirela, lasa ca o sa iasa si treaba cu vacanta ...ai rabdare..
Va pup si va urez toate cele bune si wk-end plakut!
Elyanna, distractie plakuta la nunta !Acum e , nu?
Dany
CRISMIR spune:
Am scris un mesaj lung si din greseala l-am sters...sunt un car de nervi ca tot nu avem aer conditionat!!!
Va pe toate si pe maine,sper sa fie o zi mai buna!
Weekend placut dragi pestisori!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
daniela_daneza spune:
Of,Mirela, imi pare tare rau ca nu ai AC, dar ce fac frate aia, nu sunt prompti , ca deh...e America....poate totusi se rezolva cat mai repede ...sper ...
Gata , sunteti in wk?
Eu plek la servici , pana la 14.00, apoi putina curatenie, piata si ceva mancarica, ca am o musafira ....
Va pup pe toate si va doresc un wk-end cat mai relaxant!
Dany
daniela_daneza spune:
Uitasem de horoscop.
La mine este la marele fix...au nimerit-o astazi...Horoscop :Sunteti la mijloc intre doua directii, doua atitudini, nevoit ori sa alegeti o singura cale, ori sa gasiti o situatie de mijloc care sa multumeasca pe toata lumea. Pentru ca nu va puteti concentra eficient pentru a alege varianta cea mai buna, veti face in asa fel incat sa va aplecati cate putin si spre stanga si spre dreapta, pastrand un echilibru fragil intre extreme. Eschivati-va sa decideti chiar acum incotro. *
Dany