Pestisori... pestisori... (21)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANY sa-i ia mama naibii cu America lor,ca au venit si azi si mi-au zis ca nu au ce face ca e stricat de tot si trebuie schimbat...si mi-l schimba abia vinerea viitoare...nu mai stiu ce sa fac de nervi...si e asa de cald,si afara nu putem merge ca ploua,dar sa nu va ganditi ca e racoare ca acasa cand ploua,nuuuuuuuuu, ela fel de cald

E ciudat ca aici nu se intampla din astea,pana acum cel putin nu am avut asemenea probleme desi AC am mai avut stricat...avem ghinion ce mai!!!!

Weekend plin de distractii vou,ca noi cred ca ne urcam pe pereti de draci,ma si vad cu soata,uffffffff!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Gata weekendul ! Doamne ce calduri. .. Gasca mea a plecat la mare, eu privesc pe geam.
Si la finala campionatului. Da si la asta cu un ochisor. Nu imi place nici o echipa. Germania a iesit din joc si eu cu ea. Dar cred ca v-am mai scris despre asta.
Crismir draga mea te compatimesc. Sper sa rezisti eroic pana iti rezolvi problema cu aerul...
Dany cum a fost cu musafirii? te-ai laudat ca o tai la gratarele azi?
No, fete inca o saptamana. Da nici o problema timpul tace si trece si nici nu spune nimanui nimic. Nesimtitul !

Japonica pestisor ce mai face ? Cum e puiul?
Emily? Sa nu-mi spui ca nu ai emotii ca nu te cred. Nu trebeŽ sa raspunzi, sunt comvinsa ca esti ocupata pana peste cap.
Alina? Mr. Mihnea ce mai drege? De la weekendul la tara nu mai stim nimic. Sunteti bine?
Si crig & mariuca? Si criss & Ana ? Si elyanne ?si celelalte fete?
Toata lumea in vacanta...

Edit : sa va pup si sa va spui ca eu nu pleeec ! aici stau si va bantui. Bu, hu hu...

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna pestisori dragi!

Mirela, probabil se adevereste zicala ca nu sunt cainii cu colacii in coada nici in America..au si ei minusurile lor ...of..............imi pare rau si sper sa rezisti pana vinerea viitoare..pupici!

Charlie, nu am mai fost la gratar , dar am iesit la o terasa si a fost fain..m-am simtit bine...apoi am fugit ca vreoiau musafirii sa vada macar repriza a doua ....eu nu ma omor....sunt cu un ochi akolo si unul aici...

Multi pupici si o saptamana frumoasa si linistita !

Emily, spor la pregatiri! Wk-end-ul viitor e nunta , da?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Fetelor eu v-am zis ca stau in casa,ma rog,am iesit putin in jurul blocului sa plimb copilul "atomic",saracutul s-a plictisit si el in casa si cald pe deasupra...si azi numai bine ca si-a spart si capul,offfffff,azi parca am avut 3 ceasuri rele,toate imi merg prost...se juca cu parul meu,si dintr-o data s-a last pe sapte si s-a lovit de pervazul geamului,dar asa de tare ca s-a crapat pielea,si curgea sange,uff....m-am si speriat,singura acasa,pana cand am vazut ca nu e chiar grav,are o crapatura mica,de fapt dragul de el nu poate sa doarma pe spate ca-l doare..deci e destul...dar asa de dulce a fost,nici nu a plans mult,cateva secunde,cand l-am luat in brate si am fugit la baie cu el a tacut,imi zicea"mama capu"...of,of,of,adica ca-l doare capul...noroc ca e tare bun la carme si ii trece repede.

No cam asta a fost weekend-ul meu

Noroc ca am vazut meciu,macar atata,si a castigat ITALIA,ca eu cu ei tineam

fetelor si o saptamana buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

La noi timpul a fost frumos asa ca Ana a putut sa iasa afara la joaca. Eu am avut saptamana trecuta destula treaba si mai am inca..Sper ca saptamana viitoare sa fiu mai libera
Cred ca in august o sa mergem in Bulgaria la Nisipurile de aur, azi vrem sa ne facem rezervari..Ati fost pe acolo, in vacanta?
Crismir- chiar zi cu ghinion!!! Ce mai face Robert? Il mai doare capul?
Dany - o saptamana linistita si tie
Charlie - si eu stateam saptamana trecuta si ma uitam pe geam, dupa ce prietenii au plecat la mare ...dar lasa ca ajungem si noi acolo si atunci sa vezi..
Gabgabriela - vacanta frumoasa!

O saptamana linistita va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Mirela ce face Robert?Uff ce intamplare...Sper ca totul e ok ..mai putin AC din cate am citit. Va doresc sa aveti cat mai curand.
Charlie si mie mi-e draga strungareata Mariucai Un pupic si de la noi!
Criss era un subiect pe forum referitor la nisipurile de aur.Sigur e frumos.
Dany pupici !!
pe curand!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

CRISTINA si multumim de intrebare..e deja mai bine puiul,aproape s-a inchis crapatura...acum deja doarme pe spate gandacelul...problmea e tot cu AC-ul,mama lor de hoti...azi s-a certat sotul cu ei,da degeaba..i-a si amenintat ca-i da in judecata,ca aici tine cu astea,dar ma indoiesc ca se rezolva ceva pana vineri...voi cum va distrati?...pozele sunt superbe cu Mariuca,frumoasa fetita ai,sa va traiasca si sa fie sanatoasa...sa aveti grija de David!!!!

CRISS si multumim de grija!...si voua numai bine va dorim!...a um suntem mult mai bine!...distractie placuta la Nisipuri,am auzit ca e super misto,eu am unchi care merge aproape anual acolo cu familia...dar nu stiu in ce zona,ca cica nu e peste tot fain,asa ca aveti grija unde mergeti,sa nu aveti surprize

DANY,CHARLIE,pe unde sunteti?

la toate si pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Mirela, imi pare rau de gandacel ...bine ca acum e mai bine...deh...patanii de copilas....te cred ca te-ai speriat f tare ....au rezolvat aia cu AC-UL ceva? Pupici multi !Si eu m-am bucurat ca a castigat Italia ....

Criss, pupici Anei .V-ati facut rezervarea? Distractie plakuta inca de pe acum....

Mariuca, cea mai frumoasa fetita de pe forum, ce face?E bine?

Charlie, ce faci? Tot cu treburi sau ai trecut la programul sportiv

Elyana , nu spui niMIK DE NUNTA? A fost distractie, printesa de Elena, ce toaleta a avut? Pozeeeeeeeeeeeeeee....

Eu am avut o musafira in wk-end , o nepoata din partea unei verisoare , care s-a intors de la o bursa din Italia, si care locuieste la Iasi, iar avionul a ajuns tarziu pe la 22.30 si nu puteam sa o trimit pe tren, asa ca am mai tinut-o aici...mai ales ca nu are mama , tata vitreg...amarata ...dar un copil bun, care s-a ridicat prin fortele proprii...a terminat o facultate, un master -in economie si acum este anul 2 la doctorat....
Sambata eu am fost la servici, apoi pe la piata , am gatit, seara am iesit la o terasa si in parc, iar duminica fusese programat gratar , dar nu s-a trezit lumea devreme...si a si plouat putin, asa ca am iesit la un restaurant.....unde era si nunta , si in spatele mesei noastre era un spatiu de joaca pt. copii...bineinteles ca m-am lipit de o fetita ...si de un baietel...

Vreau vacanta, parca nu mai am rabdare, simt ca trece asa greu timpul ...si ma simt f obosita ....

Am uitat sa va spun, cica saptamana aceasta va fi nemaipomenita pt. pesti.Pe data de 14 iulie, vom starluci, vom face ceva inedit, ceva care v-a lasa cu gura cascata pe multi, le vom comunica ceia ce vrem sa facem, se va produce o modificare.....va fi o relansare a pestilor.....se echilibreaza relatiile personale ......cel care va fi infrant de un peste saptamana aceasta, asa va ramane...iar acaeasta infrangere va fi un etalon.......cei din jurul nostru trebuie sa fie atenti la ce punem la cale, vom fi drastici, puternici si optimisti.....vom risipi barfele, vom fi persoane de temut , vom deveni persoane cu greutate....pot aparea si niste discutii despre casa , care sunt esentiale .....

Sper ca nu v-am plictisit ...

Multi pupici la mamici si bebici

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna dimineata!
Va invit la o cafea.
Crig - multumesc pentru informatie, am sa caut sa citesc ce scriu fetele despre acest subiect..Voi ce mai faceti?Vreme frumoasa pe litoral?
Crismir - multumim, sper si eu sa nu avem vreo surpriza ....
Danny - acum asteptam confirmarea , sper ca totul sa fie bine..
Imi place mult ce ai scris in horoscop, sper ca sa fie chiar asa...
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Am uitat sa va spun, cica saptamana aceasta va fi nemaipomenita pt. pesti.Pe data de 14 iulie, vom starluci, vom face ceva inedit, ceva care v-a lasa cu gura cascata pe multi, le vom comunica ceia ce vrem sa facem, se va produce o modificare.....va fi o relansare a pestilor.....se echilibreaza relatiile personale ......cel care va fi infrant de un peste saptamana aceasta, asa va ramane...iar acaeasta infrangere va fi un etalon.......cei din jurul nostru trebuie sa fie atenti la ce punem la cale, vom fi drastici, puternici si optimisti.....vom risipi barfele, vom fi persoane de temut , vom deveni persoane cu greutate....pot aparea si niste discutii despre casa , care sunt esentiale .....

Dany

Dany draga mea, asa sa fie ! In general nu prea le am eu cu horoscoapele, dar de data asta... imi plaaaceeeeeee !
Ce nepoata de toata admiratia ai Dany !
Lasa ca vine ea vacanta si odihna si pentru noi !hi..hi
Mirela uite ca acuma m-am desmeticit si eu , s-a lovit bebe Robert? Ce spaima oi fi tras , dragii de voi ! Bine ca nu-i grav ! Pupa bebeul si da-tii pe aia in judecata. Mama lor !
Criss v-ati facut rezervarile ? Eu nu am fost niciodata in Bulgaria insa nu am auzit decat impresii pozitive si la preturi mai mult decat umane ! Da-ne si noua detalii ! Eu sunt chiar foarte curioasa.
La mine nimic nou - papa toata ziua, ( nu ma mai pot opri din mancat, nu stiu ce-i cu mine, necazul e ca am tendinte spre bubalinizare..of, of) mai ceva treaba, si in rest curatenie si toate alea. Parca am o gradinita de bebei la mine acasa. Serios ca nu inteleg !
fetele !
Mai revin !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput