ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(2)
Raspunsuri - Pagina 11
andreeaiosif spune:
eu sunt zi 2 :(
ma bucur atat de mult ca a reusit una dintre noi, fetele cu endo, sa ramana! stiu sigur ca asta e cel mai! apoi sarcina va fi bine!
tin pumnii tuturor!
Doamne ajuta!
ma bucur imens!
andreea
Ioanatugs spune:
Andreeaiosif ma bucur ca ti-a mai revenit optimismul!! Tine-o tot asa !
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
Delfinas spune:
Buna dragutzele.
Va rog mult, care sunteti pe faza, raspundeti-mi si mie: tinctura de marar poate fi luata daca ai fost diagnosticat cu endometrioza si ai facut apoi laparascopie? Eu sunt cu tinctura langa mine si nu stiu ce sa dac, mai ales ca CM nu mi-a venit dupa laparo, adica de la ultimul CM au trecut 35 de zile si nimic. Am inceput sa iau propolis, polen, si laptisor d matca + ceai de cretisoara si naprasnic. Voi ce ziceti se poate lua tinctura asta de marar in cazul meu? Sa astept sa-mi vina CM intai sau sa incep sa iau? Stie careva?
Astept raspunsurile voastre si va pupacesc
Ioanatugs spune:
Delfinas eu nu ma prea pricep la naturiste, desi iau ca si tine propolis, polen, laptisor de matca, naprasnic. Eu nu prea iau tincturi, ca nu-mi place alcolul din ele, le face f. gretoase, dar am auzit ca tincturile ar fi bine sa le incepi in ziua 1. Nu stiu sigur, dar asa am auzit pe la fetele de la naturiste. O sa intreb fetele de la naturiste si homeopate, daca vrei. Dar poate CM nu mai vine din alte cauze, cu ochisori! Ia fa-ti un test si sopteste-ne si noua, cum ti-a iesit. Mie dupa laparo, mi-a venit CM foarte repede, la putine persoane intarzie. Hai curaj : fa un test! Eu i-ti tin pumnii stransi!! Astept vesti cu ochisori de la tine!
Pupici la toate fetele mele dragi si o seara cat mai racoroasa va doresc!!
Delfinas spune:
Ce bine ar fi Ioana, sa fie cu ochisori. Am test acasa astept numai momentul potrivit, dar teoretic nu am cum sa fi ramas gravida, caci ovulatie am avut pe 8 iunie si eu eram in repaus dupa operatie. Am renceput viata sexuala cam pe 20 si ceva deci.... slabe sanse. Livia de la tratamente naturiste zice sa iau tinctura de marar 21 de zile si atat. Cred ca o sa incerc sa vad poate iese pana la urma, si inainte o sa fac testul, in weekendul asta si luni te anunt. Tu cum mai esti cu mana, cu burtica?
Pup toate fetele de pe forum care asteapta un ingeras in viata lor.
Ioanatugs spune:
Delfinas ce bine ar fi sa fie cu ochisori, ai fi a doua fata care a invins endometrioza, din fetele care posteaza aici. Prima a fost Terbitza si cine stie poate e randul tau acum. Sa stii ca dupa laparo, poti avea si doua ovulatii intr-o luna, au fost multe cazuri, asa ca inca nu ai de unde sa stii daca nu esti cumva gravi. E posibil sa fii, daca inca nu ti-au venit rushii. Abia astept rezultatul luni!! I-ti tin pumnii stransi.
Despre mine ce pot sa-ti spun, decat ca sunt in z22 si cred ca-mi vin rushii cat de curand, pentru ca deja am avut spot-ingul de dimineata si astept sa vina z1, peste vreo cateva zile. Dupa ce vine z1 astept z10 pentru monitorizare si daca totul e ok, fac o ISA si in rest zic: Doamne Ajuta!
A.. mana mea e mai bine, multumesc de intrebare, am taiat gipsul, ca nu-l mai suportam de caldura!
Pupici si o seara racoroasa va doresc!!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!!
La mine z24 si inca n-au venit rushii!!! Dupa semnele de ieri si de alaltaieri credeam ca vor veni, dar vad ca azi nu mai am nici o pata si nici semne ca se apropie! Omul cat traieste spera, asa ca sper si eu!!!
Delfinas tu ce mai zici? Mai astepti cu testul ala, pina maine? Sau l-ai facut deja??
Mariee spune:
buna Ioana!!!
am citit mesajul tau de la Naturiste, dar iti raspund aici ptr ca scrii mai mult aici!!! REferitor la faza ta lutheala, cred ca ar fi bine sa pui seara vaginal cate o pastiluta de utrogestan pana la cenirea CM!! E mai sigur!! Cred ca tratamentul tau este foarte estrogenic si a micsorat faza lutheala cam mult!!!
te pup dulce!!!!
Amely spune:
Fetelor, si eu tin un tratament asemanator cu ce al Ioanei si nu numai ca nu e estrogenic, ba chiar e anti-estrogenic, intrucat excesul estrogenic ar intretine endometrioza iar noi nu avem nici un interes... Nici vorba de micsorare a fazei luteale la mine, in schimb mi s-a subtiat endometrul in ultimul hal, se pare ca asta e riscul cu acest tratament, fiindca inainte de ovulatie endometrul se "hraneste" din estrogeni, iar cum eu i-am redus in mod drastic... bye-bye endometru! Dar de luna viitoare trec pe Maca, tot nu ma las
Va pup
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Ioana, ma tot gandesc ca micsorarea fazei luteale la tine sa nu se datoreze cumva altor cauze. Tu inainte de laparo parca stiu ca nu aveai probleme... Hormonalele le-ai facut? Cum zic si fetele, solutia pana una-alta este sa sustii cu 2 utrogestan/zi, dupa ovulatie, in felul asta CM va mai intarzia sa apara. Sau eventual va ajuta bebicul sa stea bine prins acolo, nu?
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi