ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delfinas spune:

TERBITZA, felicitari, nu te cunosc ca si eu sunt de putin timp pe site, tot cu endometrioza si probleme, de genul asta. Astept detalii despre cum ai reusit tu. Eu am facut laparo de 3 sapt. Astept detalii mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Felicitari Terbita! Ce veste super! Multa sanatate si sarcina usoara! Chiar l-am intrebat pe dr. care mi-a facut laparo daca prima oara cand am pierdut sarcina a fost din cauza endometriozei, si mi-a zis ca sigur nu, probabil cauza a fost genetica iar la urmatoarea sarcina va fi bine, important e sa raman. Asa ca tu ai facut cel mai important pas, adica acum esti graviduta, de acum totul va fi bine, ai incredere!

Apropo... spre rusinea mea nu mai tin minte povestea ta legata de endometrioza, si eu sunt interesata cum ai reusit, facusei laparo inainte? ti-a zis dr. din ce cauza ai pierdut prima sarcina? cu ce ai facut acum stimulare? Stiu ca sunt multe intrebari...dar te asteptam cand poti!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Multumesc mult, Delfinas!
Dureri cumlite la menstruatie si prolactina cre crestea necontrolat m-au determinat sa fac laparo cu dr T in iunie anul trecut. a descoperit f multe focare de endometrioza, pe cel aflat pe ureterul stang nu l-a putut curata. Au urmat 3 injectii de diphereline si menstruatia mi-a revenit la aproape 7 luni de la ultima injectie. Apoi au urmat cateva luni de monitorizari si am hotarat sa incep stimulari.Intre timp prolactina revenise la normal. Dupa prima luna de stimulare(f puternica) cu clomifen si menogon am ramas insarcinata insa sarcina s-a pierdut imediat. Am facut pauza o luna, am schimbat doctorul si am facut o stimulare simpla cu clomifen, apoi pregnyl si duphaston.Nici nu imi faceam iluzii ca se poate intampla minunea insa....sunt insarcinata in 9 saptamani.

Mergi la inceput

Multumesc mult, Amely!
In urma monitorizarilor am constatat ca obtineam lunar foliculi f anemici care se spargeau in ziua 16, in conditiile in care ciclul meu era de 26 zile; deci exista si un deficit de faza luteala. Cu tratamentul de stimulare am obtinut 2 foliculi iar faza luteala am marit-o, folosind duphastonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

FELICITARI, TERBITZA !!!

Sarcina usoara, multa sanatate si sanatos si mancacios !!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Inca o data in plus ne-ai demonstrat ca SE POATE! Ioana, unde esti, sa pentru reusita Terbitei (ea n-are voie decat suc natural, ca e graviduta)

Va pup pe toate, in special pe tine Piticut, sa-ti mai treaca supararea!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari!
Sa stiti ca nu prea am scris pe forum, desi citesc de mai mult de 2 ani insa, am vrut sa va arat ca endometrioza poate fi invinsa si ca trebuie sa nu va pierdeti speranta si (cel mai important lucru) sa va rugati...
Dupa pierderea de sarcina am picat rau de tot...De Paste am fost la biserica sa ma spovedesc, i-am povestit preotului pataniile mele si bietul om si-a pus mainile in cap. Mi-a zis sa merg linistita acasa pt ca el se va ruga la Sf. Nicolae, cu ajutorul caruia a avut multe reusite iar eu ma voi intoarce intr-o luna, maxim o luna jumate ca sa ii dau vestea cea buna. Va puteti imagina ca la fix o luna de zile eu eram la eco si il vedeam pentru prima oara pe BB?
Probabil ca au fost de folos medicii si tratamentele insa , fara ajutorul lui Dumnezeu...BB ar fi ramas un vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Ioana,Delfinas si Amely va multumesc pentru cuvintele bune..Terbitza ma bucur nespus pentru tine.Reusita ta ne da si noua incredere si putere.Deci uite ca se poate!FELICITARI!!!!Sa ai o o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

TERBITZA FELICITARI IUBITA!!! ESTI PRIMA NOASTRA DOVADA VIE CA SE POATE INVINGE ENDOMETRIOZA!!! FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS!!!
Vai.. ce veste frumoasa..sigur ca bem Amely, cum sa nu bem in cinstea unei fete care a invins urata asta de endometrioza!!! va spun siner ca eu m-am deja doar la aflarea vestii!
Delfinas, Piticul, vedeti ca se poate iubitele?? Nu fiti triste va veni si vremea voastra!!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Piticul cum mai stai cu moralul?? Sper ca bine, ca altfel
Amely ce mai faci? Mai ai examene? Bafta in continuare!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput