ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(2)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanatugs spune:
PiticulCe mai faci iubita? Nu mai stiu nimic despre tine, ce-ai mai facut? Multumesc pentru gandurile tale bune
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
piticul spune:
Pai,uite am stat o vreme mai in umbra.Ce sa fac,ma lupt si eu cu tratamente si cu dureri de burta destul de nasoale atat la ciclu cat si la ovulatie.Eu sper sa fie de bine,sa fie semn ca tratamentul pe care il fac lucreaza ceva,ceva si nu imi omor stomacul si fundul degeaba.Apoi ma duc sa-mi mai fac niste analize si ma programez pentru laparoscopie .Poate or reusi sa imi repare si mie trompitele.In rest toate bune,ma bucur de vara,de soare si de faptul ca am in sfarsit concediul mult asteptat.Te sarut si iti doresc multa sanatate,Piticul
Ioanatugs spune:
PITICUL bine ca faci tratamentul respectiv si sa nu te gandesti nici o clipa ca e imposibil sa te vindeci! Te rog sa nu-ti pierzi optimismul pe care-l aveai cand te-am cunoscut! E nomal sa te doara, daca sunt probleme acolo, dar in acelasi timp pot fi si semne ca tratamentul lucreaza si poate s-au eliberat trompitele. Dupa laparo, cu siguranta se vor remedia problemele si o sa primesti unde verde la facut bebici! Nici mie nu mi-a fost usor sa fac tratament cu brocriptin, acum trei luni, cu Dostinex acum o luna, dar acum am reglat prolactina asta care m-a chinuit asa de mult timp (4 luni) si luna viitoare o sa fac si o ISA ca sa maresc putin sansele de a veni bebe. Sper si eu si vreau sa nu-ti pierzi nici tu sperantele, pentru ca in clipa aceea totul se va darama! Te si eu dulce, ca sa prinzi curaj pentru laparo! Mult succes i-ti doresc!!
Delfinas spune:
Ioana mersi pentru increderea pe care mi-o dai. Sunt sigura ca si la tine va functiona opratia de laprao. Tu cat ai tinut repaus sexual dupa laparo? Mie mi-a zis dr 3 saptamani dar am tinut doar 2 ca m-am simtit foarte bine si sotul nu mai rezista. Cred ca nu am facut vreo prostie ca nu am asteptat... In fine acum astept CM si apoi fac . Bafta la toate si nu va dati batute.
Multi pupici.
piticul spune:
Multumesc pentru cuvintele bune,Ioana.Sigur ca o sa lupt in continuare ca si tine si ca toate fetele de aici.Atata doar ca aseara cazusem putin.Nu prea mai supot tratamentul asta.E foarte puternic si ma rascoleste de zici ca nu stiu ce uragane se petrec prin burta mea.Pe mine nu ma prea durea nimic inainte.Dar...ORICE SUT IN FUND E UN PAS INAINTE.Ma bucur pentru tine ca esti optimista si ca iti folosesti absolut toate sansele acum dupa operatie.Cred ca e foarte important sa faci asta.Mi-a placut de asemenea ca medicul tau nu a comentat nimic despre cei dinainte.Dupa mine lucrul acesta este un semn de profesionalism.Eu m-am saturat de comentarii:pai si ce ti-a zis,operatie?Hi,nici vorba,asa face medicul respectiv,am mai avut noi experiente neplacute cu medici de acolo,etc.Ultimul medic chiar mi-a spus:doamna,dar chiar ati fost ascultatoare,ati facut toate tratamentele pe unde ati fost.Pai normal ca le-am facut,ca am avut incredere,am vrut sa ma fac bine.Te las,ca iar ma apuca Piticul
Ioanatugs spune:
Buna fete dagi!!
Delfinas ti-am vazut pozele, esti o draguta, ti-ar sta foarte bine ca mamica, si-ti doresc sa se intample cat mai repede! Eu am tinut doar o saptamana repaus, pentru ca nu mi-a spus nimeni de vreun repaos sexual, doar fizic si nu-i acelasi lucru. Acum e primul CM de fapt la mine dupa laparo, am mai avut o sangerare de vreo doua zile, cu 15 zile inainte de CM, dar am inteles ca aceea nu a fost o menstra. Eu astept acum luna viitoare si azi sunt in z14, am avut si glera specifica ovulatiei ieri si azi, dar luna asta nu am sanse sa raman, stiu eu! Poate luna viitoare, cand voi face si o ISA! Mult succes tie, acum!
Piticul nu trebuie sa cazi psihic, gandeste-te ca viata e frumoasa si ca sigur te asteapta si pe tine o mare bucurie, la capatul atator suferinte, prin care treci acum! Eu cred ca Dumnezeu are un plan pentru fiecare din noi si ca el stie cat suferim in asteptarea minunii noastre, dar inca nu a venit momentul nostru de fericire! Va veni cu siguranta, pentru ca stii cum se spune: "Ai grija ce-ti doresti, pentru ca s-ar putea sa se implineasca si tu sa nu fii pregatit sa faci fata!" Am o prietena care si-a dorit toata viata multi copii si nu s-a intamplat sa-i dea Dumnezeu nici macar unul pina la varsta de 38 de ani. Ea e mai mare decat mine cu 10 ani, si cand am cunosut-o eu, era pe punctul de a ceda psihic, mai avea putin si spunea: m-am saturat sa astept, simt ca innebunesc! La un an dupa ce ne-am intalnit prima oara mi-a dat vestea ca e insarcinata nu cu unul ci cu doi bebelusi(fetita si baietel). Si dupa inca un an si jumatate a mai nascut un baietel frumos, iar acum la 43 de ani e insarcinata cu cel de-al patrulea copil, care inca nu stim ce e : fetita, sau baietel pentru ca nu vea sa-si arate sexul la eco. De la ea am invatat sa nu-mi pierd speranta. Asa ca niciodata nu e prea tarziu sa se intample o minune, sau mai multe . Curaj iubita!
Ioanatugs spune:
PITICUL sufletul tau nu trebuie sa fie gol, pentru ca nu esti singurica, ne ai pe noi!!! Nu-i asa fetelor???
Capul sus piticutz......hai iubita....
Delfinas spune:
Piticul, eu nu stiu ce ai patit dar orice s-ar intampla si eu te sustin. Si nu uita ca increderea si speranta nu trebuie sa moara niciodata.Siu orice ti s-ar fi intamplat noi suntem alaturi de tine.
TERBITZA spune:
Va mai amintiti de mine? Acum ceva timp v-am povestit de peripetiile mele legate de endometrioza. Dupa o sarcina pierduta si o luna pauza, am facut iar tratament de stimulare. Nu imi faceam iluzii si chiar ne facusem planuri pentru o vacanta in strainatate; din fericire, planurile ne-au fost date peste cap de testul cu 2 liniutze. Acum sunt insarcinata in 9 saptamani si sper din tot sufletul sa fie bine.