ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Ioana, poate ca ma insel dar parca s-a mai scris pe forum ca ceaiul acela nu e bun pentru fertilitate
daca este incert si n-avem informatii mai bine eviti; inlocuieste-l cu altul permis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Dj_mama vorbesti serios? Ceaiul Sanye e interzis pentru noi cele care ne dorim un bebe? Nu am mai auzit asa ceva!! Oricum nu o sa-l mai folosesc, pentru ca m-am simtit foarte rau zilele astea! Multumesc foarte mult!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Buna fetelor!! Ce mai faceti??
Eu abia astept ziua de luni cand o sa merg la monitorizare!! Azi ma simt chiar foarte bine si sunt foarte optimista!! Vreau sa fiti si voi la fel!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Ioana, sa-ti ajute Dumnezeu, nu de-alta, dar sa reabilitezi tu aceasta "institutie" a inseminarilor

... si nu uita sa aprinzi lumanarea aia iar alta neaparat si la vii
poti sa duci si vreo floare de multumire ca si cand s-ar fi intamplat
fii increzatoare

Mergi la inceput

Dj_mama multumesc mult pentru incurajari ssi sfaturi! Esti un suflet mare si-ti doresc sa-ti ajute Dumnezeu si tie in curand sa-ti tii in brate puiutul tau!! N-am uitat de lumanarile pentru cele doua sufletele ale mele pierdute!

Mergi la inceput

Haideeeeeeeeee..........Franta..................... Aileene mai e putin si incepe meciul FRANTA - COREEA .Cred ca ai ghicit cu cine tin, asa ca mai stau putin si la meci. Sotul tine cu , dar eu tin cu Frantaaaaaaaaaaaa pentru ca esti tu acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata fete frumoase! Se pare ca lunile mai-iunie au fost tare prolifice, pe la toate subiectele!

Eu de cand cu examenele, am si uitat de endometrioza... Imi iau cumintica naturistele si invat...pe rupte! Luna asta voi zice "pas" monitorizarii, din lipsa de timp. Si parca nu mi-ar strica nici mie o mica pauza de la stresul cu eco, foliculii, endometrul, au crescut, n-au crescut etc...

Preventiv ii dau si sotului cate ceva naturist, desi spermograma lui e "beton", dar n-are ce sa-i strice, nu? in plus spirulina de ex. e buna si ca tonifiant general, pt. oboseala, stres etc...

Dar fetelor, oricat ne-am chinui noi, tot nu reusim sa ne programam concediul asa incat sa se suprapuna cu perioada ovulatiei... Mai ales ca anul asta concediul nostru e scurt, doar o saptamana, in august. Asta e, poate reusim sa o "punem" macar de un week-end la munte, dupa sesiune, adica dupa 5 iulie.

Ioana, iti tin pumnii, sper ca d-na Gherasie sa fie la inaltime si sa te ajute sa ramai cu bebe! Abia astept sa ne povestesti cum a fost!

Va pe toate, chiar daca va sustin mai din umbra in perioada asta, vreau sa citesc vesti cat mai bune despre voi!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Buna fetelor!!!
Vin cu vesti!!! mi-a placut foarte mult la Med New Life, e foarte curat, intim si-ti da un aer de liniste, ca acasa, nu de spital. Dar cel mai mult mi-a placut de dr. Anca Gherasie, e foarte finuta, i-ti face o fisa care ramane la ei, ca sa nu te mai cheme sa vii tu cu dosarelul de fiecare data (cum i-mi facea Moisa) si mi-a zis ca luna viitoare facem inseminarea. Mi-a facut si un consult si o monitorizare si ma bucur ca sunt ok, dupa laparo, aveam un folicul de 19mm, azi z11 si vreo doi mai mici, dar toti pe ovarul drept. Eu am o trompa de calibru largit pe stanga si una filiforma pe ovarul drept, ambele permeabile, dar mai bine ar fi sa fac o inseminare cand ovulez pe stanga, pentru ca sunt sanse mai mari de reusita. Asa ca luna viitoare m-a chemat la monitorizare incepand cu z10, pentru ca eu ovulez deobicei in z12, sau z13 si sa fie programare, ca sa vina si embriologul in ziua respectiva. Asa ca luna asta slabe sanse sa se intample natural, mai ales pe trompa care e foarte subtire, astept luna viitoare si sper sa ovulez pe stanga, unde sunt sanse mai mari. Mi-a placut de ea, pentru ca nu a criticat pe medicii dinaintea ei si ca nu s-a speriat de faptul ca la laparo mi s-a descoperit un chist de 4cm de endometrioza. A zis a nu am de ce sa ma sperii si ca mai mult de 40% din femeile la varsta procreerii se confrunta cu endometrioza. Mi-a spus chiar ca a remarcat la majoritatea femeilor cu endo, o ovulatie foarte buna naturala si ca ea personal recomanda Difereline doar persoanelor cu o endometrioza severa si doar pentru pregatirea la FIV. A zis ca la mine nu e cazul si aveam in brate un dosar destul de gros, cu analize, vreo 2 HSG si le-a rasfoit pe toate, pina a ajuns la aceasta concluzie. Eu m-am hotarat sa merg de acum incolo doar la ea si doar acolo, abia astept sa treaca luna asta si sa fac ISA luna viitoare.
Va pup si va urez o seara linistita!

Mergi la inceput

Buna fetelor!!!
Amely referitor la intrebarea ta, daca am luat ceva pentru prolactina marita, da, am luat Dostinex si pastilute de codita soricelului si s-a reglat in mai putin de o luna, acum e in limite. Multa bafta la examene in continuare!! Te si-ti urez o seara minunata!
Delfinas daca ai 27 de ani, ai mai ramas gravi, desi ti s-a gasit endometrioza la laparo, ai toate sansele sa ramai insarcinata si a doua oara. Nu-ti face griji si e foarte bine ca ai trecut si tu pe naturiste. Mult noroc i-ti doresc! Sa ti se implineasca visul cat mai repede!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Ce de vesti bune, Ioana!!!!Sincer chiar ma bucur pentru tine!!!Mi-a placut ca in sfarsit ai gasit un medic care sa nu-l critice pe cel dinainte!Doamne Ajuta!

Mergi la inceput