La France (56)
Raspunsuri - Pagina 4
cait spune:
'Neata la popor si LA MULTI ANI Oanei.
Lu daca nu ma insel eu tu nu lucrai intr-o firma de constructii?Pentru ca daca e asa ai dreptul al FAF SAB care e un organisms ce finanteaza mai mult decat Fafiec-ul.Ar fi bine cand suni sa nu le spui ce formation faci pentru ca iti vor cere un program facut de un centru de formare ca sa vada daca te ajuta sau nu in munca facuta..Eu am lucrat cu toate organismele finantatoare si cam stiu mersul asa ca daca ai nevoie de informatii nu ezita.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Otilia spune:
La multi ani, Oana!
Lu, felicitari, e grozav!!! Iti tin pumnii in continuare!
Va pe toate, cu mari cu mici sau cu burtici.
floricici din gradina mea
lorena_andreianu spune:
Oana, LA MULTI ANI!
Pupicei multi de la noi!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
oana cretu spune:
Merci Otilia si Lorena!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
Aurelia spune:
La multi ani mamico!!!
Sa ne traiesti sanatoasa si sa te bucuri de puiul tau!
M-ai intrebat ceva ,ai mei nu pot veni pentru ca sint prea batrini si bolnavi ar trebui acompaniati de o a treia persoana ,(tata nu aude si nu vede mama nu poate sa mearga )mama refuza sa urce in avion iar drumul cu autocarul de trei zile este peste forta ei de rezistenta ,asa ca nici macar nu mai pot sa aduc discutia ,am plins destul sa-i fac sa se hotarasca ........... mi-a ramas ca o piatra pe suflet deaceia tresar ori de cite ori suna telefonul noaptea si la ore nepotrivite ...........of! numai cei plecati ca noi pot sa inteleaga zbuciumul nostru !
Deaceia ma pun in locul tau uneori sa ma bucur si eu ,ai asteptat atit amar de ani acum o sa va bucurati de revedere !!!
Elena la noi totul se invirte in jurul locuintei ,trebuie sa stim sa calculam in ce moment aburii devin saturati (si se condenseaza) in functie de parametrii dati, ca sa stim in volumul dat(baie ,salle d'eau) de ce capacitate trebuie sa fie evacuarea de aer instalata (aerisirea).
Nu avem niciodata poate nevoie de asa ceva in munca sociala dar face parte din programa!
Pot sa spun ca am avut un text foarte radical la adresa climatizaorelor caci tema a fost :"Developpement Durabil,Planeta de miine à copiilor nostrii"si se pare ca bilantul este lourd,dar nu-i nici o problema caci trei sferturi din populatie o doare-n cot de planeta de miine !!
Confortul fiecaruia este mult mai important !!!
Iar voi o sa aveti de munca mult si bine .
La politie nu-ti cere nimica ca acte ,din moment ce te-au convocat stiu care-i situatia ta !!
Asta-i doar asa sa vada "nenea" cam care-i relatiile intre voi doi ca soti !!!
Face el dupa ce plecati voi un raport si-l trimite acolo unde trebuie cu avizul lui personal asupra cuplului vostru!!!
oana cretu spune:
Merci Auras! Imi pare rau, sincer, ca ai tai nu pot veni, dar ma bucur ca ii poti vizita tu. Te inteleg cu sunatul telefonului, si eu sufar de aceeasi frica, desi ai mei sunt sanatosi. De exemplu, azi dimineata la ora 6:50 m-au sunat sa imi zica "La multi ani", si dormeam, bineinteles. Stiu doar ca a inceput inima sa imi bata repede de frica si cand mi-au zis de ce m-au sunat m-am linistit, dar i-am spus surorii ca m-a speriat. Deci, te inteleg. Cu atat mai mult cu cat ai tai sunt mai in varsta si bolnavi. scumpa!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
andiaroro spune:
Oana-La multi an !
Aurelia-Grele intrebari mai pui si tu!Eu inca nu m-am dumirit cu cine seamana. Cred ca e o combinatie exploziva intre parinti si bunici. Cica cand s-a nascut semana cu soacra-ma cand e suparata-asa zicea fiu-su. Apoi semana f tare cu Cristi. Acum 90% dintre cei ce-l vad sunt convinsi ca seamana cu Cristi si 10% ca seamana cu mine. Dupa studii amanuntite are barba mea, parul mamei mele, picioarele si gesturile lui Cristi, etc . Lamurita......Nici eu...
Te inteleg cu ai tai. Pacat ca nu pot veni sa te vada "la casa ta". Dar sufleteste cred insa ca sunt impacati ca e totul bine cu fata lor.
ana si alexandre
Maria I spune:
LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI, OANA! SA TRAIESTI SI SA-NFLORESTI, SA TE BUCURI DE SEB!
Bem pt tine in seara asta
Lu, zisei io! Asa ca: Pt tine am baut deja
Si-am mai baut si pt ca am terminat minunatul an de fle, pe 9 am examenul si gata, fuse si se duse.
Aveti idee cum pot trimite niste medicamente in Ro? Eurolines si atlassib n-am pe-aproape, nu stiu pe nimeni sa plece azi-maine, iar cu posta parca nu-ndraznesc. Ma gandesc sa construiesc un colet si sa scriu carti pe el
Va
oana cretu spune:
Merci Ana si Maria!
Maria, stiu ca Atlassibul nu primeste medicamente, cand am fost sa duc un colet la autocar stiu ca s-a rugat cineva o gramada sa ia si medicamentele care le avea in pachet, si a dat o spaga sa le ia. Iar prin posta, aici poti sa scri "carti", dar la noi (cel putin in cazurile auzite de mine in Buc si Galati) desfac pachetul la posta si verifica ce e inauntru. Asa ca nu stiu ce sa iti zic. Poate fetele iti vor da un sfat bun.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3