La France (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

LA MULTI ANI Oana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Maria,ce nu zisesi mai repede!!! Mama pleaca miine dimineata in Romania! Putea sa ti le duca ea.
La Multi Ani Oana!!! Sa traiesti o mie de ani fara reparatii capitale!!!!
In sfirsit sint in week end,ce bine ca am trei zile de pauza! Incep sa simt oboseala;e greu sa te intorci la scoala la virsta asta!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

La multi ani OANA!

Noi tocmai ce ne-am intors (la inceputul saptaminii) de pe meleagurile voastre. Am lugit coasta de la Lavandou la Menton si bine ne-a mai fost. E prima oara cand plecam in vacanta in familie cu adevarat, pana acum am plecat numai in Ro la familie. Cred ca as putea foarte bine sa traiesc tot anul in vacanta, eu cand o sa fiu mare o sa ma fac rentiera!!!

Ne-am intors aici in marele nord la 10 grade maxim si reincep sa deprim . Ma chinui sa o scot la capat cu muntele de rufe si toata treaba din casa (care n-a vrut sa se faca singura cat am fost plecati!!! rusine!!!) dar nu ma las eu doborata asa usor.

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blinky spune:

la multi multi ani oana!
eu revin dupa o absenta care a fost parca o eternitate, absenta sunt sigura datorata superstitios guritei mele bogate (mi a murit hardul in exact dimineata in care ma faleam k eu nu inchid nicicand calculatorul...)
Asa ca pt moment imi tratez f frumos "bebeul"ordinator care e nou nout avand in vedere ca ultimul si a dat obstescul sfarsit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Blinky, sa stapanesti sanatoasa calculatorul. Am trecut si noi pe langa o faza din asta sapt. trecuta (ecran bleu, etc), dar si-a revenit sa vedem pana cand...

Mariuta, cei de la Eurotime stiu ca iau gratuit medicamentele. Noi cu astia am trimis mereu... Te-am uitat cu filmuletul despre Ro... fi-mi-ar capul... dau de stire!

si we placut la toate!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

La multi ani,Oana, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

Maria,noi am trimis niste injectii prin posta si au ajuns. Din cate am inteles, trebuie sa fie in cutia lor de origine. Pe colet am scris medicamente. Le-am trimis recomandat.

Eu va tuc ca nu am timp,sunt franta, Anais nu stiu ce are ca se trezeste des in fiecare noapte si eu sunt ff obosita.

Numai bine, tuturor!

Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
poze
http://www.dropshots.com/nadvin2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Maria daca nu dai un semn mai devreme..al meu frate pleak in dimineata asta cu Atlassibul..Cred ca poti s ale trimiti dar nu spui ce contine sau spui ca haine..Atlassibul pleaca de la Toulon daca vrei.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci arc , Corina , didita , blinky , Nadia !
Na belea de ziua mea, cadou, une angine. Si nu pot sa inghit, sa respir, nimic, m-am culcat la 2 si m-am trezit fortat la 7, ca nu mai puteam sta in pat de durere.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blinky spune:

eu la 5 oana!!!si nu e nimeni pe net..imi astept mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor!

Ma scuzati de deranj!As avea o mare rugaminte la voi...daca sunteti dragute!As avea un text de tradus in franceza...poate ma ajutati si pe mine.
Eu astept sa-mi spune-ti daca sunteti disponibile sa ma ajutati si va trimit textul pe mail sau PM...sa nu umplu pagina aici.
Multumesc anticipat!

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput