La France (56)
Raspunsuri - Pagina 3
Mik spune:
Auras, eu n-am nimic extraordinar de povestit.
pe girafa o cheama Sophie, e cea mai simpatica jucarie pentru bebei (si ai mei baieti au avut, pentru Marghiolitza am uitat sa mai cumparam ! ).
Bafta la tot ce faci !
Bises à toutes !
Mik.
lu.more spune:
Pe mine nu ma sperii asa usor, Aurelia!
Bafta in continuare la examene si succes maine!!!
Eu mi-am petrecut dimineata la telefon si, sauf o situatie neprevazuta, de la toamna o sa fiu si eu scolarita. Vestea cea buna este ca pot da testul initial, precum si examenul final la Alianta franceza din Nice (nu trebuie sa ma deplasez la Paris, ca nu ma duceam...). A doua veste buna este ca diploma mea din Romanica nu le pune probleme : pe ei ii intereseaza nivelul de studii, si nu unde au fost facute studiile (la Grenoble, de exemplu, unde as fi putut sa ma inscriu pt. acelasi curs, trebuia sa trec printr-o comisie care sa-mi valideze diploma, si apoi sa ma inscriu in ultimul an de fac, ceea ce nu ma tenta)
Si mai incerc sa reglez o problema spinoasa in dupa-amiaza asta : sa-l induiosez de seful meu sa fie de acord ca aceste cursuri sa fie finantate prin organismul la care cotizeaza. Asta ar insemna sa le fac gratos, ceea ce ma incanta peste poate. Daca nu, tant pis, o sa-i scot din buzunar.
O zi merveioza!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
lorena_andreianu spune:
O zi buna de la noi, fetelor!
Multumesc de raspunsuri cu pasapoarte, cerfeticate si botezuri... O sa va anunt ce a iesit...
Aurelia, bafta maine la entretien Te asteptam cu vesti bune!
Lulu, bun venit in gasca "scolaritelor".
Nadia, bine ati revenit.
Ailleene, LA MULTI ANI si de la noi!
Noi nu mai avem vesti... a, ba da... ieri fiu-meu a zis "banana"
Pupici.
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Mik spune:
Lulu, ce bine imi pare !
Sa sa ai acceptum sefului pentru finantare, verifica intii toata partea admistrativa, i.e. daca societatea ta a platit taxele la zi au fond de formation si daca au fost multi bani cheltuiti cu cursurile pentru ceilalti. In principiu pe sef nu-l costa absolut nimic, singurul lucru de care s-ar teme ar fi ca tu pleci dupa asta de la el.
Mik.
oana cretu spune:
La multi ani tuturor copilasilor!
Lulu felicitari! Iti tin pumnii sa faci gratos cursurile!
Auras, iti tin pumnii si tie pt maine!
Ana, ti-am vazut printisorul, e adorabil! Sa fie sanatos si cuminte, ca succes la fete o sa aiba sigur!
Nadia, bine ai revenit! Ce face ingerasa, cum v-ati simtit in tara?
Lorena, la cat mai multe cuvintele! Al meu zici ca e pui de arab, cum vorbeste.
Pupici!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
arcenciel spune:
Sibylle voiam sa iti spun ca pentru durerile de spate poti cere de la dr. sedinte la kine, sunt gratuite in timpul sarcinii. Eu chiar acum ma duc, am programare la ora 16.30. E placut si relaxant si chiar au efect. Eu aveam dureri de sciatica de imi amortise piciorul... Si nu lucrez. Cred insa ca tie trebuie sa iti fie mai greu, asa ca ti le recomand cu caldura.
Si ca sa ma relaxez... ca doar ce stresata sunt! cu alesul landoului/carutului/etc., m-a dus dragul meu la concert: Marc Lavoine. A fost super, are o enregie dobordanta si o groaza de fane de toate varstele! Am cantat si am dansat aseara de-am uitat de toate! Un spectacol de lumina si sunet (recunosc ca pe CD il auzi mai bine, dar nicmic nu se compara cu atmosfera din sala).
Va pup si o zi buna de 1 iunie (cam rece, nu-i asa?)
PS. Azi e INALTAREA: Hristos s-a inaltat!!!
33+
Aurelia spune:
Uite asa va vreau ,mai aud si eu cite o veste buna ,ca eu iarasi am primit azi doua scrisori cu "NU"pentru gioburi ...........
azi l-am bramburit un pic subiectu ,prima parte mi-a placut caci a fost despre Developpement Durable ,recyclage ,compostage si altele ,dar a doua parte m-a lasat rece: Calcule d'energie si volumuri de aburi saturati plus climatizorul ...........
Hai ca ma duc la oala acum sa vad daca-i gata papica pentru asta seara ..............
emoison spune:
Auras, ce-aveti voi cu aburii saturati?
Eu nu fac mare lucru, marti sintem convocati la politie pentru cetatenie....ce acte e bine sa iau cu mine (in afara de fiche de paye, titre de sejour etc)??
lu.more spune:
Buna dimineata la somnoroase!
Mik,
Seful meu a zis "da" imediat, ca cica de atatia ani de cand plateste taxe si n-a profitat nimeni de ele... Cabinetul unde lucrez e unul mic-mititel, adica seful meu si cu mine. Din cand in cand mai ia cate un stagiar, iar din septembrie anul trecut un baiat a fost angajat cu CDI, dar cica s-ar putea sa plece de la noi din toamna. Suntem la zi cu taxa asta, asa ca speram sa nu fie probleme. Azi il sun pe contabil sa vad care ar fi demersurile administrative, si pentru mai multa siguranta cred c-o sa dau un telefon la FAFIEC (organismul finantator): sper sa nu fie o problema ca eu vreau sa ma formez in alt domeniu decat in cel in care lucrez. In mod normal, si tinind cont ca dupa atatia ani de cotizatii, e prima cerere de acest fel, ar trebui sa mearga. Diseara o sa stiu mai multe.
Azi e ziua de nastere a Oanei.
La multi ani fericiti, mamica lui Seb !!!!
O zi minunata!
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
oana cretu spune:
Merci mamica Ancai! Ma bucur ca a fost seful de acord, ma asteptam sa fie.:)
Auras, am vrut sa te intreb ieri, dar am uitat, de ce nu pot veni ai tai aici?
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI