Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mersi dragelor!
Bee, pai aratai foarte bine inainte, dar ce te vaiti, ca am vazut pozele de la intalnirea cu Cata si Nico...pai ai slabit mult dupa nastere, iar kg alea care sunt in plus, cred ca toate o sa scapam mai greu de ele...in afara de Denisa care a facut un tur de fortza...
Teolinda, Moni, eu ii dau doar suc de morcov cu mar si telina (putina) pe la 9,30, iar la ora 11 deja isi roade degetele...si bea cam 40 ml. Medicul m-a spus sa merg pana la 60 ml, dar n-a reusit saracutza pana acum, scuipa cand nu mai vrea. Asta e singura mea "diversificare" pana azi, o sa mai incep cu cerealele Bio de la Milupa (fara gluten ca am facut o obsesie cu glutenul asta), la masa de seara si incet, incet cu supica, piureuri de fructe si legume, branza cu mere etc...bine ca am totusi un orar dupa care sa ma iau, ca nu stiam care si cand se dau.
Astept sa se trezeasca,pe la 1 cred. Dar ce ziceti? Se poate sa planga fiindca o dor gingiile? De aceea nu vrea sa pape decat in somn? Si saliveaza la greu...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Anda draga, bine ca iti papa Mark...nu stii ce greu e sa stai cu mancarea in mana si sa te gandesti ca un copil nascut prematur are nevoie de ea...si o refuza.. Mai cad in depresie...mai imi revin...dar de cand am nascut am tot pendulat intre astea doua...si nu-mi regasesc starea mea normala. Poate...cand isi va reveni ea..ca e sufletul meu...si daca nu-i merge ei bine, nu ma simt nici eu ok, cred ca e firesc pt o mama. dragalashului!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

S-a specializat Irina pe deschisul capitolelor...

gata pauza, pana v=-am citit a terminat Clau tigara. asa ca inapoi la film.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova vezi ca itti dau ca sunt la moda. Si cu tacul dupa tine.
Pai sunt eu de vina ca umbli creanga?.
Zi merci ca am fost pe faza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

INGRID, asa e, ai dreptate, dar incearca sa nu mai fii suparata ca ii transmiti si Dianei starea ta si e nasol. O sa vezi ca o sa fie bine. Uite un pupic de la Mark pentru micuta mofturoasa.
Eu nu stiu cum e sa nu pape bebe, al meu mananca ok dar cand au fost caldurile alea mari nu prea a mancat, mai mult ceai si apa plata a baut. Cred ca simt si ei caldura ca si noi.
LILIANA, merci frumos de urari, si eu sper sa am laptic cat mai mult timp, mai ales ca eu nu ii diversific pana la 6 luni. Pupici lui Nicolas.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata imi iau jucariile si plc ca nu apuc sa citesc din urma ca nu ma lasa ai mei si aici nu inteleg ce tot vorbiti de diversificare sau fontanele sau pisici.
Toata v_ati culcat deci.

Mergi la inceput

Irina, chiar iti iei jucariile si pleci? Cand aveam si eu chef de vorba..
Anda, ai dreptate! Dar stii zicala lui Murphy: "zambeste, maine va fi mai rau!" Cred ca mi se aplica...
Ma duc si eu in pat langa bebele meu, poate se trezeste mai tarziu si astept degeaba.
Noapte buna fetelor!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ne alaturam si noi grupului de plangaciosi din cauza dintilor .
Asa de devremeeeeeeeeeee ! Oanei i-a iesit primul dintisor la 4 luni si 6 zile, dar Roxana vad ca vrea s-o ia si cu chestia asta, sa-l capete pe primul pana in 4 luni (ca doar avem 3 luni si jumatate ! Atat !!!!!!!!!!)
Of !

In plus, de-o saptaman o trag din greu cu Oana, care s-a capatuit cu o enterocolita sambata trecuta, la botezul Roxanei. Habar n-am de la ce... doar pot sa banuiesc o ciocolata cam moale, un Teddy care in general i-a facut probleme, dar e f. posibil sa fi bagat si altceva in gura, ce ?, Dumnezeu stie !
Cert e ca suntem sub tratament cu antibiotic, cu regim alimentar drastic (nu vreau sa va povestesc cum e, ca nu-i deloc bine).

V-am citit in fiecare zi, dar n-am avut deloc dispozitia sa mai si scriu, ca sunt tare morcovita.

Lucrez la site, o sa va anunt cand termin ce mi-am propus.

Intre timp: ADAUG POZE IN ALBUMUL COMUN !

Bee, arati super si acum, mie nu mi se pare ca-i vreo diferenta fata de inaintea Anei, zau asa.

Monica, pupici Dienutzei . Of !

Daniela, sanatate multa Ioanei, Doamne ce dulce e ! (modesta tipa - actritza !)

Si noi mergem la mare in perioada 1-8 iulie, la Venus.
Dar pe Roxana n-o luam, anul asta mai mergem doar cu Oana.
Poate ne vedem intr-una din zile (si cu fetele care vor fi pe-acolo in perioada respectiva)

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

BOTEZ ROXANA ELENA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

INGRID, noapte buna si nu mai fi pesimista, ca nu serveste la nimic. Maine nu o sa fie mai rau, vezi ca daca gandesti negativ atragi intamplati rele.
Fetele, noapte buna, ma duc si eu la somn. Sa aveti o noapte linistita.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..weekend de cosmar..simbata noaptea la masa se seara vomat 60 (cel nou intordus)..peste noapte refuzat sa pape, am crezut ca din cauza ca nu putea sa faca kk..o ajut sa faca, timp in care scrincea si zic, ia sa-i iau si temp..avea 38.5..si eu nu credeam ca are febra, pentru ca nu mi se parea ca arde.,..am simtit ca innebunesc..dat telefon mamei,..trecut iar pe antitermice, tamponat cu otet, apa si spirt ( ca apoi sa aflu ca puteam sa o imbat!), cel putin asa a zis alta tipa la s[pital..dum. dim..36.9.. vioaie, dar nu prea vroia sa pape, dupa 40 de mar si 30 de lapte, refuzat..cind ii iau temp. 38.8..am simtit ca o iau razna..am fugit cu ea la Budimex si acolo ma astepta si mama..a vazut o doc. a ascultat-o..ne-a trimis la ORL..nimik, totul ok..a zis cva banuie o viroza si sa-i facem totusi o urocultura..am fost la mama ca sta aproape de Budimex si de la 12 la 16 am incercat sa recoltam in cele 2 recipiente, tip punguta..normal ca nu reuseam nimik..facea in pampers si in pungi ba..am dezbracat-o si i-am tinut recipienetul la fund pina a facut..acum astept azi rezultatul..inclin sa cred ca este racita cobza..a inceput sa si fonfaie si sa tuseasca..nu avem voie afara, asa ca suntem consemnate in casa..cred ca ni se trage de la dusurile calai aplicate cind a fost cald plus ca simbata i-am facut baita ca era toata lipicioasa si peste 1 ora am iesit cu ea in parc si era un vint..imi vine sa-mi trag una..fug sa vad daca papa..ieri a papat binisor 680/ cu strarea ei cu tot..azi nu stiu ce ma mai asteapta!

CALCULATORISTA
poze noi - 27 mai - promit sa stau in fund in curind
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput