Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

March noua ne-a zis ieri ca daca ii apar bubite pe burtica este de la viroza..ai grija! Pup!

CALCULATORISTA
poze noi - 27 mai - promit sa stau in fund in curind
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Si ca sa mearga toate struna..iar am ars supa..de data asta carnea!

CALCULATORISTA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bai Cata , esti fenomenala cu supele astea! Multa sanatate piticei!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Angelos si Ana Teodora de Tina!

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Cata Ce-i dai Biei pt. tuse?

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello tuturor si La multi ani pentru Angelos si Ana teodora, sa cresteti mari si sanatosi!!!!
Acum am terminat de citit ce ati postat si l-am transferat si pe Alain in patut, ca adormise in scoica si profit de vreo ora de liniste...
Teolinda ma bucur ca ai aparut si ca sunteti bine, subscriu la ce ai zis ca nu sunt relevante pozele puse de Bee dar nici eu nu m-as imbraca in costum de baie acum BRRRRRRRRRRR , am fost la Felix si a trebuit sa-mi cumpar costum de baie si am socat de merimea pe care am luat-o in special pentru sutien, ca slipul se intinde el cumva... Pupici papanasului tau mancacios si cumintel, ce fain de voi ca aveti parte de aer curat..
Bee, Ingrid, nu va mai necajiti ca sunt ok si Ana si Dienutza, nu cred ca este copil fara probleme, si Alain are pocinogul lui cu sternul putin infundat dar asta e, sa ne bucuram ca sunt sanatosi ca in ultima vreme tot de copii cu necazuri mari am auzit,
Catalina, sory pentru Bia, si Alain imi e fornait de vreo cateva zile tot cu Panadol suntem si ser in nas, m-am saturat eu de cat il bazai pe saracul copil. Sper sa-i treaca repede si sa nu fie nimic infectios, va tinem pumnii.

poze

Mergi la inceput

Dana, vad ca si tu esti cu probleme cu copilasii, sa le treaca cat mai repede, m-am ami uitat la poze, sunt superbe. la amandoua.

poze

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, Alain mi-a tras o sperietura asta noapte...de mi-a sarit somnul. Cand e f cald se trezeste pa la 3-4 si ii dau ceiut, dar nu plange ci se tot foieste si pufaie. Asta noapte, il aud ca se agita si ma ridic sa-l iau, cand colo, acolo unde il asezasem eu cu capul langa patul nostru, nimic...Ma uit in pat, Jean dormea linistit, mai orbecai in patut si ce sa va zic, Alain, ajunsese cu capul in celalat capat, cu picioarele la noi, bagat aproape tot sub o paturica subtire cu care l-am acoperit, molfaia la jucaria lui. nu are stare, tot timpul isi agita piciorusele, seama cu Jean care batzie din piciaore si cand se uita la TV. Cred ca va trebui sa renunt cat de curand la patutul de lemn ca isi tot scoate picioarele prin grilaj, aparatoarele pe care le-am pus eu le-a dehamat deja de cat trage de ele, nu stiu ce solutie sa gasesc.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'Neatza fete frumoase....
Noi fete cumintele azi...trezit mami la 5,30...papat 50 ml..sa nu ne ingrasam cumva...
Apoi papat la 8,30...120 ml..asta pt ca i-am pus cereale..si alea le lipaie de numa...Acum sta in fundul patului nostru...ca nu l-am strins inca..si zdrangane la jucarele...A primit un centru de joaca...de care atirn jdemii de jucarele...si vad ca e fascinata..nu stiu pentru cita vreme...
Fetele...saru'mina pentru disponibilitatea de a ma ajuta la chestioanre..pe post de respondente...
Scuze ca nu va iau la rin...dar mi-e sa nu omit pe cineva....ca la memoria mea de acum....as putea sa-o comit....
Moni..faza cu mostrele... Dupa ce termin cercetarea...o voi trimite celor de la Heidi..si daca e ok..sigur se lasa cu bunatati...si te pun prima pe lista....
Noi tragem o tura sa platim internetul si cablul...si dupa o tura prin piata...sa vedem ce facem de papa si azi....
Ieri am pus-o pt prima data in scaunelul de masina..era o dulce...
A stat cumintica si a studiat pe geam....
Am iesit aseara la restaurant..la terasa in aer liber...si nu zis nici pis..Apoi ne-am plimbat ca nebunii toti trei pe Calea Victoriei,Ateneu...A fost frumos tare....
I-am facut baita pe la 21---papat 70 ml...si adormit instant...dupa care i-am mai dat in somn pe la 1...a mai papat vreo 70...si somn pina dimineata....
Ingrid....eu zic sa-i pui si tu niste cereale...cu suculetele..nu stiu ce sa-ti zic...mai bine las-o mai moale...momentan..pina se regleaza Di la apetit....
Mie dr mi-a interzis suculetele si supita...ca cik e micuta...si-i inebunesc stomacelul..cerealele sa stii ca-i plac DARIEI...
LA DI...Seamana fetele noastre...de numa...
Hai ca de azi incerc sa fiu in zona fete frumoase...
Sa aveti o zi faina...
Cata...bafta cu uro..sa iasa negativa si sa va faceti bine rapidut..sa iesim la plimbarica.... la Bia...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Ambroxol cite 6 pic de 3 ori pe zi..dar vad ca nu mai tuseste...a tusit numai cind i-am dat cu seringa panadolul..La multi ani Angelos si Ana Teodora de Tina..sa cresteti mari si voinici!
Silvi este tare cu Alain plimbaretul!
Fug la supa sa nu o ard si pe asta ca si asa miroase "misto" in casa!

CALCULATORISTA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput