Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
anasebe spune:
Silvi Te inteleg cu Alain. Si al meu la fel face, sta cu cracii cat mai sus si si-i freaca ceva nevoie mare. Eu am patut d-ala care se strange (travel) si tin sa-ti spun ca deja da sa se rupa. Pai nici nu ma mir, la cum se agita fii-miu in pat si la cate kg are! Asta inseamna ca in curand trebuie sa-i cumpar saltea si sa-l mut la "parter", desi nu prea-mi convine ca din cate am inteles eu, la inceput copilul se ridica in picioare sau in fund ajutandu-se de marginea patutului. Pai, daca il mut la parter cum sa se mai ajute?! Dar cum cumpararea unui alt pat iese din discutie.... va trebui sa-l mut totusi la nivelul inferior.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
utocatalina spune:
Am sunat si mi-au zis ca i-au facut numai sumarul de urina si ca i-au iesit epitelii si leucocite frecvente + flora, dar asta nu inseamna neaparat infectie si ca trebuie sa astept rezultatul la urocultura dupa 12:30...rabdarea mea este zero pin atunci..de ar trece mai repede timpul!
CALCULATORISTA
poze noi - 27 mai - promit sa stau in fund in curind
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
http://romaniainedit.ablog.ro/2006-05-25/scrisoare-catre-parinti-2.html
CALCULATORISTA
Ciresica Bianca
Florinini spune:
MaiCata, dai lui Bia sa bea cat de multe lichide se poate apa, ceaiuri ca in caz de infectie urinara sa ajute la eliminarea ei inca inainte de a lua antibiotice...se intampla foarte des ca copii si nu numai sa faca infectii urinare din cauza lichidelor prea putine pe timp canicular cand organismul foloseste toate resursele de lichid si daca nmu le inlocuim ajungem ...unde nu vrem...asa am patit eu anul trecut in vara cand am ajuns in spital.
Anasebe, apropo de demolatul patutului si David e un mare mester, se scutura in patutul ala travel de zici ca iese prin panzele alea cu totul...si da din picioare de zici ca-i iau foc calcaiele asa le freaca pe cearceaf. Eu inca nu l-am pus sa doarma singur in patutul mare il mai pun ziua la joaca dar parca noaptea mi-e frica sa-l las singur in alt acamera sa doarma, desi ar cam fi cazul sa-l invat ..dar la cat de greu adoarme seara ... mai astept poate poate se regleaza si cu somnul...si in seara asta a adormit numai pe la 11 jumate, l-am tot pasat de la unu la altul cand in fata TV-ului cand la computer...cand pe jos cand in swinger..el nimic ochii mari deschisi cat cepele...pana la urma a cedat si acum doarme...ufff greu a mai fost.
Florinini si David (13.01.2006)
Poze David
utocatalina spune:
Da Florinini stiu ca si de la lichide prea putine avem probleme..dar abia reusesc sa o fac sa bea citeva lingurite de apa..as vrea eu sa bea 200/zi apa sau ceai ca David!
CALCULATORISTA
Ciresica Bianca
anasebe spune:
Florinini Imi pare rau ca David si-a schimbat programul de somn. Cred ca va termina. Uite un de la Tiberiu pt. fratiorul David!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Catalina, super tare faza cu scrisorea, sa speram ca iese bine si urocultura Biei, Alain s-a trezit din somn ca nu putea respira, ata de infundat ii era nasucul, acum l-am curatat si mai motaie un pic dar gata cu somnul, cred ca ne pregatim de iesit afara ca e soare si n-am iesit de 2 zile.
Anasebe si eu am patut travel, luat din Germania, super misto dar vroiam sa-l tin in asta de lemn pana se ridica in picioare ca are de ce se tine in asta in ala travel....nu mai are de ce se agata.
poze
utocatalina spune:
Am cintarit-o ieri si avea 7860..doc ne-a zis ca nu-i nici o problema daca slabeste 100 sau 200,daca nu papa..macar apa sa bea..uff ce m-a incurajat..macar sa stationeze, dar sa nu o ia la vale!
CALCULATORISTA
Ciresica Bianca