Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Silvi ai grija de fonfait si desfunda-i bine nasucul.eu i-am pus Sterimar si vad ca nu fonfaie...noi azi nu iesim..cine estie cind iesim! UUFFF!

CALCULATORISTA
poze noi - 27 mai - promit sa stau in fund in curind
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio Iar dormiti pana la 11?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Sal gegici,

Venit si noi aseara de la socrii-doamne ce drumuri groaznice in oltenia, in moldova is mult mai bune, a putut si Emma sa doarma, dar se circula groaznic si claxoane, ce sa mai-durere!
Acolo era cat de cat ok, dar nasol cu apa, abia acum isi pun din cea curenta, ca am fost la tzara la mosie nu stat in focsani-emma a fost ok cu jucatul,zambitul si cantatul, cu mincarea a trebuit sa facem o zi pauza de linguritza ca ceva nu i-a priit dar a baut laptic bine.
Vin socrii la valcea miercuri ca sa stea cu noi, asa ca poate respir si eu, desi vad ca socrelu are mai multa rabdare si ii canta emmei si s-a pregatit cu poezii si povesti.
Merrg sa o hranesc si sa ne jucam, rwevin!
Pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

va rog mult dati mai departe

un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza,
are
nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai
aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei
legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon:
0723-232.147.

Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog
sa
trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a
gasi
donatori vor creste. Multumesc.

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Am uitat sa zic..de azi suntem numai pe Topfer lapte si ii place cit de cit....de dim. a bagat 50 cereale Ulker orez si banana si apoi 80 laptic!

CALCULATORISTA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Cata Dar cam care e diferenta intre laptele Topfer si Nan sau Humana sau ma rog, astea pe care le-am mai vazut in comert.

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

si sa vedeti ce sapt. grea am...maine se interneaza mama si miercuri se opereaza sa-i puna aia plasa in toata burta ca sa-i tina organele si muschii ca handicapatii aia in octombrie au facut o operatie de 2 bani! Uff!

CALCULATORISTA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Hai mai Cata fii mai optimista si mai puternica! Mama ta o sa fie foarte bine, o sa poate in curand sa o ia si pe Bia in brate!

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ana nu stiu sa-ti zic, dar noi am vrut sa schimbam laptele ca poate papa altul mai bine..Topfer ni s-a recomandat poate si din cauza culturii de bifidus...acum mi se pare mai ca lumea decit Milumilul 2..nu miroase a vanilina chestie care numai naturala nu era si imi place si cum arata si miroase la preparare..a laptic..Biei pare sa-i placa!

CALCULATORISTA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

'Neatza gagici!

Intru cat sa va salut si sa le urez "La multe luni, ani!" sarbatoritilor zilei si sa le transmit multa sanatate micutilor suspecti de probleme.
Cata - imi pare rau de Bia , ai vazut ca de ce ai fugit nu ai scapat?.
La noi sumarul de urina era cu epitelii rare dar leucocite izolate si grupate si flora frecventa... si d-asta suntem la a treia analiza. Maine iau si eu rezulatul insa papanasul meu nu mi-a mai facut temperatura cat despre Bia tot timpul te aud ca are probleme cu temp ridicata. sa se faca bine Falcuta.

DANA ENE - multa sanatate Oanei. S-a distrat si ea la botez, ce sa faci? Poate e de la Tedi problema, uuuuffff! sa treaca repede. Multumim ca lucrezi la site si . Ma uit mai tarziu putin la poze.

Silvi salutari tiz-ului sa treaca problema cu sternul. Noi ne alaturam cu coastele, deh!

Asadar mai nou doamna FBI care e undercover si mama de gogo pe deasupra s-a specializat in deschis capitole. Felicitari!Ce traznai mai face fratelo?

ANAS- voinicului de Tiberiu. Iti seamana leit. Daca rupe patul il culci direct pe jos pe o saltea ca si-asa vine vara. O sa se ridice agatzandu-se de mobile.

Fug sa curat zarzavatul sa pun de piure si sa intind si o masina de rufe ca tocmai ce am adormit papanasul.

A.. fiu-meu a invatat sa isi faca singur "bau" dupa ce pana acum ne jucam noi cu el si ii puneam un pledulet pe fata si intrebam "Unde este Nicolas?" iar el isi tragea pledul de pe fata si se hlizea la noi cand ne vedea si ii spuneam "bau". Ieri tragea singurel paturica in cap si apoi la o parte uitandu-se in oglinda pe care o are prinsa la marginea patutului si se hlizea in hohote.

Fug la treburi si revin daca mai reusesc.

Va doresc o saptamana buna!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput