Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
utocatalina spune:
Ana sunt optimista si sper sa se refaca repede mama, dar de luat in brate ii va fi interzis lucru asta..asta e sigur, si e greu ca ea isi doreste f. mult sa o ia, dar nu va mai putea deloc..nu conteaza asta,..sanatoasa sa fie!
CALCULATORISTA
poze noi - 27 mai - promit sa stau in fund in curind
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
marchplayer spune:
Neata fetili!
Am avut si noi o noapte urata de tot, Ioana ca nu putea respira bine nu putea nici dormi si nici manca si eu pe langa ea cu termometrul in cur si cu batista bebelusului in nas. Ptiu...nasol de tot, acum sunt cam varza si chiauna de somn, Ioana doarme.
Cata si ce trebuie sa fac daca apar bubite pe burtica? Ieri erau cateva si i-am dat aseara cu bepanthen si azi au disparut. Eu n-am ajuns la spital ca nici febra asa de mare n-am avut, eu de la 37.7 i-am dat panadol baby si ii dau din 8 in 8 ore pana o mai lasa mucii astia scarbosi! Cata pupici Biei, sa se faca bine, si eu cred ca a racit mandra cand am fost in C-ta cu masina neventilata pe caldurile alea infernale.
Pai ce sa fac mai Giova, n-ai vazut ce sefi misto? Desi ii suspectez eu de prostie(ca trebuie sa aiba si ei un defect) si nu prea imi plac prostii la comanda. Pupici lui Marcolino
Silvi, zici sa-i dau vit C? Nu are ce rau sa-i faca nu? Cer la farmacie vitamina C pentru bebe sau cum? Fiole? Pupic pentru Alain si sa-i treaca si lui mucisorii.
Ma bag si eu la chestionarele cu ciocolata Nico. Mai dar depresata mai esti! ma mai apuca si pe mine amocul dar nu ma tine mai mult de o zi! Las-o in pace pe daria ca-i o draguta si sanatoasa si papa cum vrea ea si cand vrea ea!
Maaaama ce mai diversifici Teolinda! Pupici papanasului mancacios care in curand ajunge si el la 6 luni.
Moni pupici Dianei si spor la treaba lui Ghita ca tu esti la relaxare! Ia baga un concediu sa mai stai si tu acasa
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
utocatalina spune:
Teolinda am vazut ca am ajuns la urocultura..macar de as stii o treaba ca sa o tratez..acum oscilez ca nici nu stiu ce vreau..sa-i iasa ceva ca sa pot trata, sau sa nu-i iasa, caz in care imi voi face o mie de probleme ca nu stiu ce are!Sper sa ridicati un rezultat bun maine!
March habar nu am cum e cu bubitele..mi-a zis doc. doar ca poate sa faca de la viroza, eu am uitat sa o intreb ce si cum, si cum nu avem , n-am mai intrebat-o! Cred ca bepantehenul e ok!Sanatate Ioanei!
CALCULATORISTA
Ciresica Bianca
Florinini spune:
La multi ani bebeilor care astazi mai adauga o luna Angelo si Ana Teodorasa cresteti mari si cuminti!!!!
Ana ce sa facem macar bine ca nu maraie a avut si tentative deastea chiar cu urlete dar in seara asta a fost mult mai bine din privinta asta...om vedea ce ne asteapta maine seara. Pupici lui Tiberica voinicelu fratiorelu
Florinini si David (13.01.2006)
Poze David
anasebe spune:
March Pai daca i-au disparut bubitele lasa fata in pace, posibil sa fi fost si de la caldura, transpiratie tec.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Giova spune:
Neatza!!
Angelos si Ana Teodora la cat mai multe luni!!!
Ana m-am trezit devreme, dar m-am uitat la Tv, si cum am deschis compu. au navalit pe mine prietne pe mess. si nu am apucat sa scriu.
Pai nu-l mai tine in pat,pune-l pe salteluta.
Am vazut Codul lui Da Vinci. pe mine nu m-a impresionat, poate si din cauza ca am citit cartea si stiam tot, insa pe Clau da.
Cata imi pare rau pt. Bia, sa-i treaca. sa ne zici si noua de rezultat.Nu mai fi necajita cu mama ta, ca ai sa vezi ca va fi bine, va trece si peste operatia asta.
Liliana pai e total papanasul. al meu in afara de a face podul, nu face altceva. se hlizeste si el in oglinda, dar atat.
Silvi misto faza, cu mutatul din patut. Marco nu se misca...unde-l pui acolo sta.doarme cu mainile intinse, sau ridicate in sus.
Domina sa Irina, normal ca ma plimb si eu, macar duminica sa fim toti 3, ca la mine a devenit un lux sa ies cu Clau.
Denisa ma bucur ca a decurs bine intalnirea cu socrii. auzi tu ii cunosteai pana acum, sau doar in poze?
Ce fain ca are rabdare socrul tau si ca a invatat poezioare si cantece.De la socrii mei nu ma pot astepta la asa ceva.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Bee spune:
Buna dimineata. Noi suntem evident claie peste gramada, adica Ana gramada la mine-n brate.Ce sa fac daca ne iubim mult.
La multi ani sarbatoritilor zilei de azi Angelos si tiza Anei mele.
Sanatate multa bebeilor cu probleme.multi sa se faca bine, sa nu fornaie, sa nu faca temperatura, sa nu aiba infectii sau viroze si sa pape bine de tot sau macar multumitor.
Catalina, sper sa se rezolve cu bine cu mama ta! sunt convinsa ca de dragul Biei se va reface mult mai iute. Bia ta e cu un kg mai mare decat Ana vad. Pai asimileaza la greu draga de ea. Noi acum ne dorim toate copii cat mai grasi si ei cand vor fi mari o sa ne injure "m-a facut mama/natura cu un metabolism din asta de ma ingrash si din aer"! . SI cu febra asta ce ghinion! MAi ales ca nu bea asta mica lichide. Nici eu nu stiu ce m-ash face, ca in afara de laptic, nu prea vrea nimic de baut.
DanaEne, sanatate multa Oanei, care e bolnavioara. Noi mergem la Venus, dar pana la 1 iulie! Ai curajul s-o lasi pe Roxanica acasa? Inseamna ca e tare cuminte. Eu am tot facut probe cu Ana mea lasata cateva ore ba cu unul ba cu altul si s-au sfarsit rau: plansete, urlete, zbierete si suspine nesfarsite. Si ai mei au crescut singuri 2 copii (pe mine si pe fratelo), dar tot se minuneaza ce bebe fandosit, rasfatat si agitat am.
Fug s-o iau in brate ca se jeleste prea rau deja. Cred ca ii e somn.
teolinda spune:
Daniela sper sa isi revina Ioana ta dupa plimbarea cu masina neventilata. Vad ca papanasului ii place tare mancarea asta diversificata ca baga cu f mare placere. Lapte... ciuciu. Ieri dim. a bagat 180ml si aseara 180ml cu 2 masuri de milchbrei in el dar azi dim. mai mult de 60ml n-a avut chef sa bea.
Nu stiu de ce nu vrea bai nene lapte ca eu bag min 1 l pe zi , seamana cu taica-su ca lui nu-i plac lactatele.
Acum incerc sa suplinesc laptele asta pe care el nu il mai vrea, fie cu branzica fie cu iaurt. De 2 zile papa iaurt simplu cate un paharel de 170gr odata. Macar de nu l-ar apuca sa renunte si la astea ca nu stiu ce ma fac. O pofti la gratarele pe care le facem noi in week-end. Dar uite cu mici nu am incercat ca m-am gandit sa nu ii distrug flora intestinala.
Cata - sanatate mamei tale sa se refaca rapid dupa operatie.
Florinini e un super dulce David si are o factzuca de omulet destept.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
utocatalina spune:
avem iar 38.5...timpesc!
CALCULATORISTA
Ciresica Bianca
Giova spune:
Liliana la noi mesele tot pe baza de lapte sunt-ingredientul principal. nm-am reusit sa inlocuim 100% o masa, pana acum. e mort dupa laptic. cum vede sticla da din maini si picioruse.
Oare cine a pus poze noi? ca nu mai stiu, si as vrea sa le vad.
Am vazut si eu ultimele doau poze cu David a lui Florinini.Ce tantos sta el in cos, ca un rege.
e super misto poza cand isi duce Alain piciorusul la gurita .
sa scot hainele din masina si sa bag nisye abdomene. asta in cazul in care ma lasa fiu-mio.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco