Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gio lasa ca o sa faca si al tau destule.... nu uita ca e cu o luna mai mic decat al meu, deci mai este timp.Al meu dormind pe burta se misuna in patut ca pe la 12 noaptea trebuie sa il iau si sa il las mai jos ca deja il gasesc cu capul in tablie. Mai nou mi se pune si de-a curmezisul in patut si trebuie sa il verific cand merg eu la culcare ca nu prea are loc sa doarma pe latimea de 60cm.
Aseara am visat ca se intorsese de pe spate pe burta si inversdar eu nu am vazut miscarile (in vis). In realitate.. nici vorba ... doar se trage ba spre stanga ba spre dreapta dupa diverse dar nu e "fraier" sa se rostogoleasca. Nici nu-mi fac griji ca indata ce incepe sa faca diverse manevre periculoase trebuie sa dau patutul jos.. vorba AneiS.

BEE - multa rabdare ai tu cu micutza mofturoasa. Cand te aud vorbind de al doilea nu pot decat sa te felicit pt curaj.

CATA - incearca sa ii dai totusi lichide, suc, ceai ca apa nu cred ca e fraier vreunul sa bea. Al meu cand i-am dat a scuipat... nu pricep de ce nu i-a placut...

Am terminat treburile si mi-am facut si pt mine o salata ramane doar sa pun in ea ulei si restul...dar mai spre ora 1:00 ca abia ce am papat un iaurt mare si 3 pahare de 300ml de apa.

Daca nu prea mai intru inseamna ca sunt retinuta sa elimin apa pe care o beau

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Teolinda, tare faza cu 'bau'. Sa-l pozezi. Si papa golanul nu gluma. Poate nu mai vrea lapte ca nu e Zuzu de la tine. A mea e inca indragostita de laptic. Dar si branzica ii place. Stii cumva daca brinzica constipaz/ Ca mie asa mi se pare. La noi a papa bine inseamna vreo 10 lingurite de papa, maxim. Si laptic niciodata peste 150, dar totusi de 5-6 ori pe zi, asa ca sunt satisfacuta din acest pdv.
Denisa, ma bucur ca v-ati distrat si ca vin socrii la voi sa va vada. cred ca va fi o mare bucurie pt ei sa stea cu Emma. Ce nu i-a priit Emmei? si cum ti-ai dat seama. Intreb fiindca Anei nu-i priesc destul de multe. Si ieri dupa durerile de burtica mi-a facut si o eruptie cred ca pe fond alergic, ca bubitele de la caldura erau altfel. Astea de-au iesit sunt mici mici ca un praf, incolore si grupate in 3 zone. Cred ca maine facem si noi o pauza generala de solid si bagam doar lapte.

Mergi la inceput

Gio - pana sa se "intarce" singur papanasul mai papa si el laptic pe langa mancarica insa decat nu a mai vrut tzitzi... am avut probleme cu laptele.. defapt cu biberonul pt ca avea repulsie fata de el fara sa guste ce este in el, efectiv il impingea cu manutele. El care bea 200ml de suc pe zi ... abia il fortam pt 50ml.

Mai nou i-am luat un bibe cu manere in care ii pun ceai, pt ca vrea sa tina si el de bibe. A trebuit sa scot manerele pt ca vroia sa il tina doar el sa se joace... ba si-l baga in gurita , ba si-l scotea... dar fara sa bea. Smecher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Teolinda, ma gandesc la bb2, fiindca tb sa fructific cumva experienta acumulata cu o mica mofturoasa. Logica mea spune ca trebuie sa fie ceva mai usor, dar mai stii. Si eu am gasit-o pe Ana asta noapte la 1, pe burtica de-a curmezisul. Dar ea se deplaseaza doar in stare de veghe si de nervi. Crred ca n-am sarit eu la interval cu lapticul, cat de iute ar fi vrut dansa. Si eu sunt iute de picior..Mama ce de treaba prestezi. Eu pe ziua de azi am reusit sa fac patul, suc si piure si branzica la fata. Si ar trebui sa spal robotul, dar gaza doarme in bratze!

Mergi la inceput

BEE - ai intuit perfect branzica constipa insa baga-i si tu piure de pere in ea.Eu decand l-am trecut pe Nicolas pe Humana 2 nu mai am probleme cu constipatia, chit ca uneori papa 400ml de lapte pe zi , alte ori muuuult mai putin.
O sa il fotografiez cand face "bau" ca de filmat deja ... saptamana si caseta in ritmul asta nu stiu unde o sa depozitez atatea.

Mergi la inceput

Eeee nu te mira Bee, am noroc ca doarme papanasul. Nu zic ca in curte n-am iesit sa matur ca bate vantul si n-am ce.Noroc ca a plouat azi-noapte si mi-a udat trandafirii si gradina de legume ca eu aseara am avut musafiri si n-am mai prestat.

Si eu as vrea bebe 2 dar intai sa savurez momentele cu papanasul,mai sigur la anul pe vremea asta sa incepem sa ne pregatim.
Am o prietena care are un bebe cu 2 luni mai mare decat al meu si e iarasi insarcinata. S-a gandit mult ce sa faca dar ii este frica sa renunte la el ca nu cumva mai incolo sa nu reuseasca sa mai faca altul pt ca la primul s-a cam straduit pana s-a prins. AA.. si bebe e super mofturos si urlator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am terminat si eu cu abdomenele, sunt enorm de grele, si imi solicita muschii....am o febra musculara de ieri....
Macar Marco a fost cuminte si se uita la mine. cine stie ce e in capul lui.
acum canta singur si-si baga mainile in gura, pana la cot.

Liliana sa stii ca si Marco tine de sticla si si-o scoate din gura, pe urma si-o duce. prea putin ii mai controlez eu miscarile.
Bee lasa ca bb 2 va fi exact opusul Anei. asa se zice, asa ca... te-ai scos.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Aaaa... sa ma laud, ca am uitat. Astazi sarbatorim 7 ani de la casatorie.
o lasam pe alta data ca n-avem cu cine lasa papanasul. Acum un an nesarbatorit, nu se pune mai ales ca avem un "impediment" asa de dragalas precum papanasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by teolinda

Aaaa... sa ma laud, ca am uitat. Astazi sarbatorim 7 ani de la casatorie.
o lasam pe alta data ca n-avem cu cine lasa papanasul. Acum un an nesarbatorit, nu se pune mai ales ca avem un "impediment" asa de dragalas precum papanasul.

felicitari Liliana si Robert. la cati mai multi si mai frumosi ani impreuna.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

GIO- felicitari cu abdomenele!Eu inca n-am curajul dupa cezariana, Robert a zis ca daca ma prinde ca ma apuc. Dupa 8 luni imi da voie ca cica am muschii si uterul taiate. Asa ca n-am chef de si de de la Robert.

Mergi la inceput