Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
teolinda spune:
merci GIO, abia astept sa te vad si pe tine miresica.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
miraklucker spune:
Buna dragelor!!!
Ma apar si eu, n-am citit nimic de data asta,
La noi au trecut cele doua saptamani si ca urmare suntem cu varicela. Aseara au aparut primele bubute la Daria, azi dimineata la Selin si cred ca pe seara la mine. Ma simt tare nasol, sunt ametita si fara vlaga, ieri am avut si ceva febra asa ca nu scap nici eu
Asta este, sper sa scapam usor!
Selin e tot mai dulce vorbeste si noaptea se trezeste si nu o mai poti oprii, se distreaza de prostiile celorlalti doi, rade in hohote de mor de dragul ei.
In rest mai nimic, sotul a avut cateva zile libere aici a fost Inaltarea si e liber, am lucrat in gradina intr-o zi, ieri am fost sa distram copii intr-o sala cu multe jocuri de tot felul, vremea a fost nasoala asa ca altceva nu prea ai avut ce face.
Ma du sa strang de prin casa cat dorm fetele ca e ca dupa razboi!.....dar asa as dormi si eu!!!.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Giova spune:
Liliana stai pe fundul tau si lasa abdomenele, ca ai timp. la mine e urgenta .
si eu astept sa ma vad mireasa, cu toate ca parca nu mai am chef de tambalau. dar acum daca am intrat in joc...e musai sa joc.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
teolinda spune:
Mai fetelor m-am uitat pe site-ul facut de Dana si din cat de mare este secta noastra doar 9 mamici mai au si alti copilasi.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Mira insanatosire grabnica la toata fam. si tie multa putere.
maimuta mea
Botez Marco
utocatalina spune:
Trecem pe augmentin..rezultatul la urocultura va fi gata maine sau poimaine, dar se pare ca ar fi o infectie..peste 2 ore incepe antibioticul ca nu mai tine..e moale ca o cirpa, doarme si are 38.5...frige rau..! OOOFFFF!
CALCULATORISTA
poze noi - 27 mai - promit sa stau in fund in curind
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
Giova spune:
Cata imi pare rau pt. Bia. Augmentinul este bun. doamne ajuta sa-i treaca si sa-i scada febra.
Maraki l-am vazut si pe barbatul de Angelo. ce mananca si el la jucarii, e misto broasca aia.
Am pus si eu ceva poze de ieri.
Noi weekendul urmator trebuia sa mergem la o pensiune, la cineva la munte. dar e musai sa mergem in Alba, la cununia civila a unui prieten de-a lui Clau.
Iar trebuie sa vad moaca soacra-mi.
maimuta mea
Botez Marco
anasebe spune:
Liliana La multi, multi ani! Sa fiti fericiti si sa va dea Dumnezeu tot de va doriti!
Gio Am uitat sa-ti zic ca-mi place rochita de mjireasa pe care ti-ai ales-o! De abia astept sa te vad in ea. Si nici foarte scumpa nu a fost. Am incercat si eu abdomene, dar ma tine totusi cezariana. Asa ca mai astept.
Cata Off, imi pare rau ca Bia are probleme. Las' ca-i trece repejor.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Mira Nasoala rau treaba cu varicela. Va pupic pe toti, ca sa va treaca mai repede.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
alina80 spune:
CATA, sanatate multa Biei! Sa se faca bine repede!
La multi ani Angelo so Ana Teodora! Sa fiti sanatosi si cuminti!
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan