Fetele din America (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

seara buna.
vin si eu cu o intrebare la voi:
cu ce cartele telefonice vorbiti voi in Ro.(provincie) si de unde le cumparati?
multumiri anticipate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Lia, asa cum am mai zis am citit ca cel mai jos a mers la 32F, dar Mirela a zis de 4F. Sper sa fi inteles eu gresit!
Asa ca acum o astept pe Mirela sa-mi mai explice odata ce e cu comparatia aia cu umiditatea dintre Florida si Houston ca sunt curioasa, ca nu intelesei unde e umiditate 90% unde 60-65%, sunt eu mai batuta in cap! Sau doar stresata sa aflu cat mai multe!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ange, eu sun in Ro cu cartele de pe nobelcom.com. Am inteles ca si pe sunaromania.com sunt avantajoase.
Acum vreo 2 saptamani, mi-a trimis Kim222 un site de unde ea cumpara cartele, dar nu mai stiu sigur cum se numeste, cred ca callingcards.com. O sa o rog sa intre sa-ti spuna.

Mersi mult de tot! (stii tu de ce!)

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hi,hi..aicea sint...a fost prima si ultima data cind am cumparat cartele...gata..mai ieftin decit cu compania pe care-o folosesc..nu se poate. A fost o mareee plasa! .
Eu telefonez cu 6 centi in Bucuresti si 8 in restul tarii...parca asa ceva..

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Csrmen io nu sunt de mult aici in Florida, da pot sa iti spun ca pana cum nu m=a deranjat foarte tare umiditatea...
Adica fie ca sunt obisnuita din Constanta si nu o resimt...fie nu e chiar asa deranjanta....
Dar am inteles ca se poate ca sa fie si 100% umiditate!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cu cit e mai mare umiditatea in atmosfera vara, pe arshitza, cu atit este mai greu pentru organism sa se termoregleze, pentru sistemul cardio-circulator sa faca fatza efortului, fie el cit de mic, sistemului respirator de asemena ii este greu. Deci persoane cu ceva probleme cardio-vasculare, respiratorii (astm, alergii, dar nu numai), pot avea mari probleme la clima calda siumeda. Din aceaasta cauza aparatele de AC se fac cu dezumidificator. Doar aici, pe coasta de Vest, ar trebui cu umidificator, uneori este asa de uscat aerul de simti ca-ti crapa pielea pe fatza.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Si la noi in Michigan e umiditate si nu stiu de ce dar am senzatia ca aici e mai rea decat cea din Florida. Poate pentru ca nu e briza de la ocean? Se simte umezeala in mirosul din aer, cand trece temperatura de 80 este un aer fierbinte irespirabil. Acu e deja peste 60% umiditatea. In Florida parca nu am simtit chiar asa, la umbra mi se parea chiar placut acolo.

O vreme mai tampita ca aici n-am vazut, acum doua saptamani noaptea era pe la 30-40 grade, saptamana trecuta s-a incalzit pe la 60, in we au fost 93(extrem pentru perioada asta a anului), azi-maine-poimaine se raceste iar.

De la frigul ce-a tot fost asa cu intermitente mi-a murit si un trandafir

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am citit undeva si chestia cu umezeala....
Ca sa se racoreasca corpul trebuie sa transpire, caci apa de pe corp racoreste...si cand este aerul uscat transpiratia se evapora imediat si de asta corpul isi regleaza temperatura mai greu...pierde mai multa apa!!!

Deci...da...e mai bine clima umeda!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Scuze CARMEN,da,tot ce am zis eu e in C...nu are cum sa ajunga in F asa de jos in sud aici,si nici in Texas...eu tot le transfer din F in C,si din cauza asta am gresit

Bei,umiditatea e mare in Florida,si mai ales aici jos,unde stam noi, cu cat urci pe coasta e mai bine...deci la noi vara,ai sa vezi Sinzi,ca abia acum incepe totul,ajunge la 90%,chiar si 100% umiditate,si cu 35 C temperatura,ajunge de fapt sa o simti la 45 C...e groaznica dar te obisnuiesti..eu in primul an am avut impresia ca nu pot respira cand ieseam afara, din aerul conditionat,aveam impresia ca baga cineva aer cald...acum deja e mult mai bine,suportabil...desii vin dintr-o zona de munte,si nu prea ma omor dupa caldura mare...deci cred ca in Houston e bine,nu e asa ca aici....stiu ca iarna e placut acolo... CARMEN si bafta!

OANA eu as prefera sa fie asa,ca aici de ex. azi a plouat si era la fel de nasol afara,cald,umezeala si aer de sauna

RAMONA e super ideea,am sa va povestesc si eu cate ceva maine,ca azi mor de somn.

Am fost la coafor si sunt asa de fericita ca mi-a reusit totul cum vroiam

,pe maine fetelor!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu, corpul se termoregleaza mai usor in atmosfera uscata! Tocmai pt. ca nu poate transpira cit ar trebui, din cauza umezelii excesive din aer. O clima uscata si super-calda este mult mai usor de suportat decit o clima umeda, dar mai putin calduroasa. Intrebati-i pe cei din AZ sau NV. Ei beau f.f. multe lichide, ca sa scada temperatura corpului, acest lucru realizindu-se prin transpiratie, mult mai usor de realizat intr-un mediu uscat.

Tot din aceasta cauza am rezistat eu in Africa, desi am problemele pe care le am cu... pitpalacul. Pentru ca beam, beam, beam si transpiram, transpiram, transpiram. Si ma termoreglam. In schimb, in Thailanda, de exemplu, cred ca n-as rezista mai mult de o ora-doua! Ce zic eu, nici atit!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput