Fetele din America (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

In nordul Californiei e misto ca usor poti sa te duci la Lake Tahoe sa vezi zapada daca chiar vrei neaparat. O vezi si papa, inapoi la temperaturi mai ridicate:)) Da' nu ne permitem California (si io chiar nu vreau sa vad deloc zapada). Eu votez pentru Houston, asa, ca o concluzie:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pe aici adie vintul de obicei. Nici nu e exagerat de umed. Chiar acum m-am uitat si e 51%, perfect. Doar ca acusi e luna de cind n-a plouat si vad ca pun restrictii la apa. Nu stiu daca in mod obisnuit e chiar asa.
A fost o zi cu 104 grade. Batea un vint fierbinte!... Mi se pare ca a fost record si dupa o furtuna s-a rezolvat, a revenit la normal.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mirela, se ajunge la 4F in Houston? Pai asta inseamna - in C, deci zapada si eu nu vreau zapada. Am crezut ca nu ninge in Houston.
M-am uitat aseara pe un site si am vazut ca cele mai joase temp inreg in ultimii 30 ani sunt 32F. Pt mine e OK, dar 4F in nici un caz nu mai plec.
Mai poti sa imi explici si mie cum e cu procentele alea de umiditate comparatie care ai facut-o cu Houston, ca nu am inteles. Mersi mult.

Lia, si eu tind sa votez Houston. ramane sa ma lamuresc sigur cu vremea. Ca si eu m-am saturat de iarna si zapada de mama-mama!

Eu astept cu interes in continuare sfaturile! Sper ca stiti ca va pup din inima pt ajutor!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

si aici ninge, doar ca zapada nu tine decat cateva zile. dar asa de gust, e bine!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

La fel in Dallas. Deci nu cred ca poate fi mai rau in Houston.
M-am gindit ca ar fi interesant sa scriem despre orasele in care locuim sau in care am locuit. Ce va place, ce nu va place.
Ce ziceti?

Mergi la inceput

pisik, am trecut prin Little Rock cind ne-am mutat aici. A fost in drumul nostru. Ne-am oprit sa mincam la un restaurant country (la iesirea dinspre Dallas) si am dormit tot pe linga, la un Best Western.

Mergi la inceput

cred ca e o idee grozava, ramona.
aici clima e continental umeda, iar umiditatea face ca atunci cand e cald, sa ti se para ca e si mai cald. totusi seara putem manca in curte deocamdata! la vara cand o sa fie f cald am inteles ca nu mai e posibil. oraselul e mic, avantaj: trafic fluent, oamenii nu sunt stresati, dezavantaj: centre comerciale mici, putine magazine alimentare, si astea mici.

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Taci mai Carmen ca nu ninge in Houston. Foaaartee rar. E mai cald ca in California. In Ianuarie 2005 eu eram in maneca scurta, tin bine minte, ca ziua mea e pe 17 Ianuarie si imi trimisese sotul un buchet de flori, iesisem sa dirijez pe aia care venisera cu camionu' sa "deliver" florile si eram intr-un tricou verde, erau vreo 75F. Asa ca nu de frig sa fugi de Houston. Singura problema: umezeala vara, dar nu zilnic, cum am mai spus.

Mergi la inceput

Daca eu am fost cu ideea hai sa scriu despre Dallas:
Avantaje:
- vreme frumoasa
- viata linistita
- se cistiga destul de bine si viata e putin mai ieftina decit in alte orase (mai putin insurance)
- locuinte ieftine si frumoase
- verdeata, desi mi-ar placea sa vad mai multi copaci, paduri
- lume prietenoasa
- scoli bune

Dezavantaje:
- distante uriase
- inteleg ca iulie-august va fi foarte cald
- risc de tornadoes
- destui noi imbogatiti, snobi
- diferente serioase intre clasele sociale, fiecare isi stie locul
- mijloace de transport in comun

Ultimul punct poate fi considerat avantaj. Eu am locuit in NY si mi-a placut sistemul ala. Am "rubbed elbows" si cu milionari si cu oameni saraci. Cartierele erau mai omogene. Dar sa nu vorbim de preturi...

Activitati se gasesc destule, mai ales in aer liber. Aproape in fiecare weekend e cite un festival pe undeva (de arta, muzica etc.)
Am vazut ca au teatru, balet si in cartiere. Presupun ca nu de nu stiu ce calitate, nu am fost inca.
Sint multe magazine si de toate felurile.
Una peste alta nu e rau. Acum ca sintem mai mult in natura sint ingrijorata cu paianjenii locali (or fi si alte creaturi periculoase, nu le-am aflat pe toate) si cu poison ivy. Nici nu stiu sigur daca o recunosc. Una peste alta e OK, dar inca sintem noi pe aici. Mai vedem cum decurg lucrurile in lunile urmatoare.
As mai fi spus "ritm lent", dar ala merge si la avantaje si la dezavantaje.

Mergi la inceput

ruxij, si noi am iesit in ianuarie in tricou, iar la 2 sapt dupa aia dadea o ninsoare cu gheata de erau astia sa opreasca circulatia. insa zapada se topeste imediat.

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput