Fetele din America (75)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mirela, vin...numai ca astept o prietena, vin cu masina ei...hihi...Cam in juma de ora..sper...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, da ce se intampla aici? nu mai ziceti nik? eu-s abia la a doua ceasca de cafea asa ca nu pot zice nik inteligent. inca. sper sa remediez problema acusi.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Aseara la Dateline aratau un documentar despre niste parinti americani - amandoi profesori, crescand un baiat adoptat din Romania. L-a vazut careva???

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Daca e cel din link-ul Andradei l-am vazut mai demult.

Oana_B

Mergi la inceput

Da, e vorba de Dane, infiat de o familie din Texas, iar baiatu avea probleme. Eu daca as fi fost mama adoptiva nu as fi facut fata. Dr. Federici merge des in RO si ajuta orfelinatele.
Pe mine m-a impresionat mult dedicatia parintiilor si prin cate au trecut pana cand au ajuns sa scoata rezultate de la Dane.
Nu am stiut ca a mai fost transmis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

M-am infiorat atunci cand l-am vazut prima oara, in Ro cred ca ar fi zis ca e posedat. Multa rabdare au avut, toti sufereau si ei ca parinti si fata cea mare si cel mic.

Oana_B

Mergi la inceput

Socant a fost faptul ca infiezi un copil in RO si e ca Kinder Surprize, nu stii cu ce te alegi. Copilul asta a avut brain damage, si led poisoning, daca l-ar fi lasat in RO, ar mai fi fost un copil al strazii.

Reportajul asta l-am prins din intamplare, ca nu ma uit decat la "Do You think you can dance" - atat.

Sant in cautare de un nou tv. Fetelor care aveti flat screen tv sau plasma in HDTV, voi aveti si digital cable?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Sanca, nu poti vedea HD daca semnalul e analogic, deci da, iti trebuie digital cable.

Mergi la inceput

Deci daca am basic cable - adica fara box, trebuie musai sa platesc mai mult pentru digital cable, daca cumparam HDTV.

Ma gandeam si la optiunea sa cumparam un tv "normal" dar mi-e ca in 2-3 ani totul v-a fi in HDTV si nu vreau sa cumparam televizoare din 2 in 2 ani.....

Mergi la inceput