Fetele din America (75)
Raspunsuri - Pagina 28
sinzi_ana spune:
Mirela, vin...numai ca astept o prietena, vin cu masina ei...hihi...Cam in juma de ora..sper...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
philip spune:
mey, da ce se intampla aici? nu mai ziceti nik? eu-s abia la a doua ceasca de cafea asa ca nu pot zice nik inteligent. inca. sper sa remediez problema acusi.
philip&andreea
copilasi dragalasi
Sanca spune:
Aseara la Dateline aratau un documentar despre niste parinti americani - amandoi profesori, crescand un baiat adoptat din Romania. L-a vazut careva???
Andrada spune:
Asta e?
http://www.come-over.to/FAS/DaneStory.htm
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Sanca spune:
Da, e vorba de Dane, infiat de o familie din Texas, iar baiatu avea probleme. Eu daca as fi fost mama adoptiva nu as fi facut fata. Dr. Federici merge des in RO si ajuta orfelinatele.
Pe mine m-a impresionat mult dedicatia parintiilor si prin cate au trecut pana cand au ajuns sa scoata rezultate de la Dane.
Nu am stiut ca a mai fost transmis.
Oana_B spune:
M-am infiorat atunci cand l-am vazut prima oara, in Ro cred ca ar fi zis ca e posedat. Multa rabdare au avut, toti sufereau si ei ca parinti si fata cea mare si cel mic.
Oana_B
Sanca spune:
Socant a fost faptul ca infiezi un copil in RO si e ca Kinder Surprize, nu stii cu ce te alegi. Copilul asta a avut brain damage, si led poisoning, daca l-ar fi lasat in RO, ar mai fi fost un copil al strazii.
Reportajul asta l-am prins din intamplare, ca nu ma uit decat la "Do You think you can dance" - atat.
Sant in cautare de un nou tv. Fetelor care aveti flat screen tv sau plasma in HDTV, voi aveti si digital cable?
Sanca spune:
Deci daca am basic cable - adica fara box, trebuie musai sa platesc mai mult pentru digital cable, daca cumparam HDTV.
Ma gandeam si la optiunea sa cumparam un tv "normal" dar mi-e ca in 2-3 ani totul v-a fi in HDTV si nu vreau sa cumparam televizoare din 2 in 2 ani.....