Fetele din America (75)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Majoritatea televizoarelor "normale" adica cu tub sint deja HDTV ready (uita-te pe cutie ca scrie)
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vin si io cu pb mele!!!!
Am nevoie de un sfat...
Azi m-au sunat de la gradi ca copilul meu e incotrolabil si ca s-a zgariat...
Cand am ajuns acolo...David era sgariat dupa ureche...cum s-a intamplat? Educatorea taia ceva (niste forme) si David al meu era incontrolabil (cica) si ca nu stiu cum a ajuns cu dosu urechii in foarfeca ei...
Cica nu vb engleza...ca nu pot sa comunice cu el...
Si chiar cand se chinuiau sa imi spuna ca nu pot sa il inteleaga David a tras un "i want water!!" de nu mai stiau ce sa spuna...
Adevarul e ca David a inceput sa inteleaga si sa vb binisor...eu cred ca a facut f mari progrese si imi e imposibil sa cred ca nu se poate face inteles!!!

CE sa fac??? Vreau maine sa merg sa cer banii inapoi...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eu cred ca alea sunt niste incapabile si nu stiu altceva decat sa dea vina pe copii si cred ca ele sufera de complexul limbii nu copiii:)) Inainte sa mearga nepotamiu la gradi nu stia boaba engleza si se juca cu baietelul unor vecini care e macedonean si nici acela nu stia altceva decat limba lui. Sau mai mergea la alti veri care aia aveau niste copii arabi langa casa si la fel aia nu vorbeau decat limba lor. Cum nu s-a intamplat niciodata sa se zgarie sau sa se loveasca si taman cand merg la gradi educatoarele ii considera incontrolabili.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Majoritatea televizoarelor "normale" adica cu tub sint deja HDTV ready

Eu stiu ca televizoarele HD-ready nu au tuner HD in ele, adica daca vrei sa vezi HD iti trebuie tb HD-ready, cable box, plus inca ceva.
Daca e vorba de alt tuner fata de ala din box nu stiu, trebuie sa il intreb pe barbatu-meu
Bottom line ca sa vezi HD trebuie ca si emisia si receptia sa fie HD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Sanzi, sunt tare surprinsa si suparata sa aud cate probleme ai cu gradinita asta. Eu sunt de acord cu luatul banilor inapoi si cu faptul ca educatoarele alea sunt un monument de incompetenta. Sper ca David e okay si ca ce se intampla acum va fi doar exceptia, nu regula, in tot ceea ce te asteapta aici.

Pe de alta parte, bucra-te ca puiul tau prinde limba repede. Si tot pe latura pozitiva LA MULTI ANI de ziua ta si tot ce iti doresti mai bun de la viata sa ti se implineasca!

Mergi la inceput

Alex, multam!! Esti o dulce!!!
Maine ma duc la gradi sa cer banii inapoi...incercarea moarte n-are!!!

Mirela, maine vin cu Monica (mama Ramonei) la tine dupa amiaza...e bine?

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI ,iar am ramas muta la fazele de la gradinita,ce dobitoace,scuzati-mi expresia,sunt educatoarele alea...i-a copilul de acolo si cere banii,dar cu scandal,ca daca nu ii reclami...hai ca va ,noi maine la 7 facem nani,nu mergem la plaja...dar dupa masa sunt acasa,poti veni cu Monica(daca poti suna-ma totusi inainte)

Interesant cu tv astea,nici nu stiam ca sunt atatea probleme....mai invata omul ceva de la voi fetelor,

la toata lumea si numai bine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Fetelor, ne mutam si noi in Chicago peste aproximativ 3 sapt. Cred ca o sa stam in suburbie in nord (vernon hills sau pe langa). Uraaaaaaaaaa.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Mergi la inceput

Am facut reclamatia...am primti si bani inapoi...desi nu prea a fost usor..directoarea ma tot impingea sa vb cu educatoarea forfecoasa...

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Am facut reclamatia...am primti si bani inapoi...desi nu prea a fost usor..directoarea ma tot impingea sa vb cu educatoarea forfecoasa...

Sinzi, Radusi David

David

Mai bine ca n-ai vorbit cu ea, ca poate-i dadeai si o coafura noua! Un nou look, si pe la ochi, ceva! Doamne!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput