Fetele din America (75)
Raspunsuri - Pagina 27
philip spune:
uf, sanziana, imi pare rau, speram sa treaca repede buna. cum a i vazut? ti-au spus ele? sau david? el nu ti-a povestit ce s-a intamplat? si eu m-am gandit de multe ori ca se poate philip lovi sau baga in gura mai stiu eu ce prostii de pe jos...eu as vorbi cu directoarea sau patronul gradinitei...si stii ce? daca nu esti multumita tine-l acasa pana incepeti montessori...eu stiu ce sa zic
philip&andreea
copilasi dragalasi
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by Sanca
"Dar in United States, ce limba se vorbeste" - Fiimiu cu toata naivitatea si seriozitatea unui copil de 7 ani, sigur pe el, ne spune: "spanish."
Inca un motiv pentru care il mutam de la public school la private school din toamna !!!
Oana_B
Llaura spune:
quote:
Originally posted by lai
Acum din experienta mea foarte sumara de intervievator
Ok, asta-i chiar interesant. Tu ca intervievator nu ai si un site de recomandat?
sinzi_ana spune:
Philip, ele mi-au dat o foaie sa semnez, ca sunt obligate sa raporteze fiecare accident...
Il mai duc si sapt asta ca e platita si apoi gata...uf...
Acum realizez...ca eu am intrebat-o pe educatoare ce cauta copilul meu pe bara, la o inaltime de 1m jumate, nesupravegheat cand au toddler playground...si mi-a spus ca ala e pt copii de 2 ani sau care abia acum implinesc 3 ani...
Si acum mi-a picat fisa, ca ei nu au copii decat de la 3 ani ...deci David la 3.4 ani trebuia sa fie in toddler playground!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Llaura spune:
Eu care n-am copii trebuie sa imi dau un pic cu parerea, ca mergeam cu o prietena cu fetitele la joaca, nene draciile alea din curtea complexului mie nu mi se pareau sigure nici pentru copii mai mari de 3 ani, sunt foarte inalte, isi dau drumul pe tobogan dintr-o chestie care nu are nimic pe laturi si e inalta peste metru, practic trebuie sa stai cu geana pe copil continuu.
Cred ca il si cam doare mititelul David.
Sanca spune:
Eu cred ca americanii sant deja prea exagerati cu locurile de joaca si prin felul de a le face "safe." Isi pierd tot farmecul.
Am fost acu cativa ani cu baietii in Canada, si vreau sa va zic, ca aveau niste locuri de joaca super. Debea atunci am realizat ca tot vrand sa ne vedem copii in siguranta, le luam din adevarata distractie.
Lasa-ti copii sa-si zdreleasca genunchii si sa-si traiasca copilaria.
In Romania cand eram copil ma urcam pe un carusel care se invartea la viteze cosmice, si ma tineam numai in maini. Ne jucam pe bararile de batut covoarele - gimnastica pana cand faceam basici in palma si nu ma mai puteam tine de durere.
Ii cocolositi atata, si aveti grija sa nu se zgarie, iar in 10-15 ani se duc singuri si se arunca cu snowboarduri de pe cine stie ce peaks in Aspen . . .
sinzi_ana spune:
Io il las sa se catere peste tot...si sotul meu si mai rau!!!!
Dar...cand nu e copilul tau, si cand il ai in grija...nu trebuie totusi sa respecti niste reguli???? Adica...asa cred eu...ca cu copilul altcuiva esti mai atent ca ai responsabilitate mai mare
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
miau-miau spune:
poate el fiind obisnuit sa se catere peste tot asta a facut si la preschool. Sigur ca teoretic ar fi grozav ca fiecare copil sa fie supravegheat secunda de secunda, dar practic este imposibil. Poti sa te ranesti destul de rau si la playground de copii mici daca spre exemplu te sui cu picioarele pe bara de sus si incerci sa mergi la inaltime.
Poate ajuta daca-l bati la cap ca la soala nu trebuie sa se catere in locuri periculoase.
In general accidente se intimpla daca folosesti un obiect in alt fel decit este predestinat sa fie folosit. Spre (alt) exemplu, daca te agati cu picioarele si cu capul in jos de bara care tine leaganul pentru bebelusi si cazi in cap, cred ca te lovesti destul de rau, chiar daca accidentul s-a petrecut la leaganut pentru bebelusi.
lai spune:
quote:
Originally posted by Llauraquote:
Originally posted by lai
Acum din experienta mea foarte sumara de intervievator
Ok, asta-i chiar interesant. Tu ca intervievator nu ai si un site de recomandat?
Laura, nu stiu sa-ti recomand site-uri din punctul de vedere al intervievatorului. Eu n-am facut training special pentru asta, am facut doar cateva interviuri si fara putere de decizie (de asta ziceam ca experienta e foarte sumara), am urmat instructiunile lor - destul de vagi - am scris un raport si l-am trimis mai departe. Dar am mentionat experienta pentru ca pe mine m-au ajutat concluziile pe care le-am tras de pe partea cealalta a baricadei (ce am scris in mesajul anterior).
Pentru uz personal, am cumparat o carticica care se numeste "Don't blow the interview: how to prepare, what to expect, and how to react" de Ralph Ferrone. Nu cred ca e neaparat cea mai buna din domeniu, dar e un punct de plecare.
Lai
CRISMIR spune:
SINZI,ce faci nu vi?!...eu te asteptam...s-a intamplat ceva?... si da-mi un semn!!!!
Nasoala faza cu gradinita...hmmmmmm...mie nu mi-ar convenii sa vina copilul cu capul spart sau mai stiu ce lovituri nasoale(nu ma refer la o zgarietura sau o julitura)acasa de la gradinita unde se presupune ca il las supravegheat...ele TREBUIE sa faca fata sa supravegheze copii,daca nu mai bine il muti de acolo...cum adica nu pot supraveghea toti copiii?!.
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI