Fetele din America (75)
Raspunsuri - Pagina 26
Ramona J spune:
Eu m-as oferi sa-i fac daca-i creste el...
quote:
Originally posted by pisik 4ever
ramonaj, cum sa fie mai, cel mai simplu, n-auzisi ca e barbat?
eu consider ca eu am facut-o pe fi-mea, nu tac-su!
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
The best thing you can do for your children is to love your wife.
adrienne12 spune:
Yankule eu am vazut la Acvariu in Tampa cum ca la caii de mare femelele depun ouale in masupiul masculilor dupa care masculul naste si se ocupa de pui. Io ca sa fiu sincera sint bedazzled. Ce l-a apucat pe asta frate? I s-a urit cu binele? De ce vrea usa si casatorie de convenienta? Zi-i sa incerce pe situri matrimoniale vreo gagica 50+ si disperata. Vezi ca stie Michelle7 una.
Llaura spune:
Ruxij, e buna ideea cu silabusul si am s-o aplic, mai am si maine, cam din scurt m-au anuntat si astia...multumesc f mult pt sfaturi.
yank spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Yankule eu am vazut la Acvariu in Tampa cum ca la caii de mare femelele depun ouale in masupiul masculilor dupa care masculul naste si se ocupa de pui.
Io ca sa fiu sincera sint bedazzled. Ce l-a apucat pe asta frate? I s-a urit cu binele? De ce vrea usa si casatorie de convenienta? Zi-i sa incerce pe situri matrimoniale vreo gagica 50+ si disperata. Vezi ca stie Michelle7 una.
Idee nu am ce l-a apucat,da vad ca e hotarat.Eu i-am zis sa caute sa se orienteze spre Australia,NZ,da omu vrea states.Dupa ce ajunge o sa ii treaca
pisik 4ever spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Eu m-as oferi sa-i fac daca-i creste el...
bine zis... da nu ma lua prea in serios, asta mica a mea a facut circ azi noapte de la 2 la 5...
Oana C, cum sa nu semene mai cu tine? nu-i fetita? pai de unde a luat ea pasarel mititel?
... si bursuca 08.05.05
pisik 4ever spune:
yank, tu pari cam dezamagit... pai se poate, acolo pe malul marii??? vino aici sa traiesti in casa cu brown reclusa spider si sa vezi ce frumos ti se pare pe acolo dupa...
... si bursuca 08.05.05
yank spune:
quote:
Originally posted by pisik 4ever
yank, tu pari cam dezamagit... pai se poate, acolo pe malul marii??? vino aici sa traiesti in casa cu brown reclusa spider si sa vezi ce frumos ti se pare pe acolo dupa...
... si bursuca 08.05.05
Nu,nici vorba,nu sint dezamagit deloc.Referitor al lighioane,am trait cu multe in preajma,de la rattlesnake la blackwidow .Dar dpdv al unuia care vine aici la o anumita varsta,in conditiile astea,e destul de greu.Dar....oricine are o shansa,si daca e sa dai lovitura undeva in States o poti face cel mai repede.Dar eu personal,nu am de ce sa fiu dezamagit
lai spune:
Laura, bafta maxima!
Am lucrat si eu un an de zile la o scoala dintr-asta cum zici tu - si acuma ca ma gandesc mi s-a facut dor - dar n-am avut interviu direct cu ei asa ca nu'sh cum ar fi fost. Eu am predat limbi straine si lucrand intr-un departament ne-tehnic si nou in scoala respectiva, cursurile/materialele/programele nu erau puse la punct, asa ca in cea mai mare parte a trebuit sa fac eu tot de la zero pentru cursurile mele (banuiesc ca, daca as fi avut interviu cu ei, ar fi vrut printre altele sa vada ca m-as descurca in conditiile astea). De asta incearca sa obtii cat mai multe informatii despre departamentul tau/cursurile pe care ar urma sa le predai inainte de interviu.
Acum din experienta mea foarte sumara de intervievator (da' nu pt. post de profesor, ci de student la fosta mea univ. ):
- pune-le intrebari la interviu, neaparat!
- nu lasa nici o intrebare de-a lor neraspunsa, chiar daca habar n-ai ce sa zici si tre' sa scoti ceva - orice - din burta
- se cunoaste destul de usor cine s-a pregatit pentru interviu si cine nu; si, chiar daca poate deveni enervant pentru intervievator daca toate raspunsurile suna ca o poezie invatata de acasa, totusi mai bine asa decat nepregatit; cauta pe internet sau la biblioteca daca ai timp maine, sunt tot felul de carti cu posibile intrebari la interviuri si cu posibile raspunsuri - fa-ti o lista cu intrebari si cu raspunsuri, o combinatie de raspunsuri standard si unele mai originale, da' totusi nu foarte departe de alea standard
Lai
sinzi_ana spune:
Ajutati=ma si pe mine ca-s noua pe aici si nu stiu ce si cum...
Azi o patiram iar la gradinita...
David cica a cazut la playground si s-a lovit in zona intima...I s-a umflat si are vanataie...Dr zice ca e ok si ca se va desumfla...
Dar....cum naiba de a cazut asa rau????
In parc se catara peste tot, dar am si io limite pe unde il las, si nu a cazut niciodata...
E ok ca sub supravegherea educatoarelor sa se intample astfel de accidente???
Imi e si frica sa il mai duc acolo...maine il iau cu capu spart sau cine stie????
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Sanca spune:
Sanzi Ana, in US sant foarte atenti la accidente intre copii, ca se raporteaza si le sta in record. Si cu cat au mai multe bube, cu atat mai rau pentru ei. Sper ca baiatu e mai bine astazi, si i s-a mai retras din vanataie.
Nu pot sa nu ma abtim sa nu va impartasesc din perlele baiatului meu (7 ani). Discutie aprinsa despre diferite tari, care vorbesc limbi diferite. Ii dam exemplu ca in romania vorbim romana, japonezii vorbesc japoneza, etc. Il intrebam ce limba se vorbeste in Philipine. "filipineza" - "nu, ii spunem noi, tagalo." Vine si tac'su cu o intrebare "desteapta" - "Dar in United States, ce limba se vorbeste" - Fiimiu cu toata naivitatea si seriozitatea unui copil de 7 ani, sigur pe el, ne spune: "spanish."
Inca un motiv pentru care il mutam de la public school la private school din toamna !!!